Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_77 spune:
Jurnal de vacanta:
luni la prima ora, Stef continua cu febra de peste noapte, noapte in decursul careia nici eu nici George nu am inchis un ochi. Toata ziua pana la ora 16 a tinut-o intr-o febra spre 40, cand brusc si de-odata a scazut mercurul in termometru si a inviat. De-atunci ne luptam cu muci si tuse. George a inceput cu febra din timpul zilei, la ora 17 era in pat, cu plapuma in cap. frisoane, febra, tot tacamul. azi m-am dus sa-i iau concediul medical de la medicul de familie, primul din cei 10 ani de munca eu am inceput de azi sa stranut, sper sa nu ma ia cu toate, ca nu mi-e lehamite
fain concediu, nu?
apropos de discutiile legate de ski, prietenii nostri din Bucuresti au fost acum doua saptamani la ski si Dana si-a rupt un ligament din prima zi. De-atunci sta in carje, tratamente de recuperare, etc.Mare bataie de cap.
Corapino, ma bucur de vestile bune! spor la impachetat!
Lavi, insanatosire grabnica!
cami, madau, noki, sanatate la cei bolnavi!
Catutza, condoleante!
In Iasi nu se gaseste ACC de vreo luna cel putin, chiar nu stiu ce sa bag in aparat, sa desfundam nasurile mai repede!
Ieri am luat o ridiche neagra si de azi ii tratez pe bolnavi cu siropul iesit din ea.
va puuuup, multa sanatate la tot poporul!
maria_alexia spune:
Off, ce vesti, imi pare tare, tare rau.
Catutza, condoleante .
Camelia, sanatate Dariei!
Ioana, sa va faceti bine cu totii! Chiar ma gandeam ce fain de voi, ca sunteti toti in vacanta...
La febra mare, singurul leac la noi sunt impachetarile - si acum o saptamana tot asa am pus-o pe picioare pe Ana, dupa 2 ture de antitermice care n-au scazut deloc febra .
In aerosol se mai poate pune fluimucil, dar nici asta nu se prea gaseste.
Doctora noastra ne recomanda gentamicina injectabila (1 ml + 1 de dexa + 2 de ser). De la ORL am primit solutie din 30 ml ser, 2 ACC si 2 dexa'.
Sau, solutia cea mai simpla: la o oala mare de apa fiarta, un pumn de sare si o doza de inhalant. Stat in aceeasi incapere, dar cu grija mare la continutul fierbinte.
Sanatate multa, sa va faceti bine!
madau spune:
Aoleu, iar dadura belelele in colectie...
Miruna e mai bine, multumim pt urarile de insanatosire, am tinut-o pe Homeogene cate 1 pastiluta pe ora si pe vitamina C cu propolis + nurofen si vad ca am scapat usor. Doamne ajuta!
Cami sanatate multa piticei!
Catutza condoleante!
Lavi sanatate multa si tie, sa stii ca eu am luat cam 5 zile baraka pana au inceput sa se vada efectele. Si tuseam deja de vreo 2 luni, cu toate siropurile luate...
Corap spor la cautat ap si distractie placuta la Munchen!
Noki bafta la examen!
In rest toate bune, apropo..v-am zis cat de mult urasc frigul asta?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Cami, sanatate multa Dariei!
Ioana, sanatate multa familionului zdrelit!
Madau, eu iau de cateva zile Baraka, imbunatatirile nu-s prea mari, dar sa avem rabdare si cu bolile astea, nu trec ele chiar instant.
Eu in aerosol nu pun decat ser din proprie initiativa, restul numai la sfatul medicului. Nu vreau sa ajunga Nati dependenta de substante medicamentoase, ca si-asa la ea vad ca orice tuse e cu raguseala si suieraturi, macar cateva acolo, de samanta Noroc ca n-a mai racit din vara, asa ca nu ma panichez.
meems spune:
Imi pare rau ca napadeste iar boala in colectie. Sanatate multa pentru Lavi & Nati, Daria de Cami, Ioana si familia. Madau, bine ca Mirunici e mai bine.
Catutza, condoleante si multa putere Tare incercati ati mai fost si voi cu pierderile tatilor... Cum e Mihai?
Noki, cum fu la examen? Foaaaaarte tare ma bate si pe mine gandul sa ma intorc la scoala...
Corap, ma bucur ca Andrei e bine. Chiar asa, Crissy, voi cum mai sunteti?
Am trimis poze in contul comun, sa vedeti ce vreme superba am prins noi in Arizona, fata de gerul de care aveti voi parte...
Bic spune:
corap ne bucuram de vestile despre Andrei!
Mergeti cu totii la Munchen sau doar tu?
catutza condoleante. Imi pare rau sa aud ca aveti iar necazuri.
Apropos de copii bolnavi... carora le urez sanatate si parintilot nervi de otel...
sa nu dati cu rosii va rog dar eu am problema voastra fix pe dos si as vrea sa intreb daca mai exista un copil care NU a facut pina acum o febra mare in viata lui?
Eu incep sa ma ingrijorez ca Smaranda nu a avut febra in viata ei decit de doua ori si atunci a avut mai mult stare sub-febrila decit febra si a tinut-o vreo 18 ore de fiecare data, timp in care a dormit noaptea fara probleme, a fost in stare buna etc. E adevarat ca raceste in fiecare an, cu mucii si tusea de rigoare, dar febra nu face niciodata.
Cineva mi-a spus ca nu are cum sa-si intareasca imunitatea daca pina pe la 3-4 ani nu face febra si acum eu stau si ma frec pe miini pt. ca nu mi-a fost bolnav copilul....
P.S. Hai ca m-am mai linistit cind mi-am dat seama ca nu face ea febra, in schimb se scarpina saraca citeodata de se trezeste noaptea. Acum pt., ca e frig afara trece din nou printr-o perioada de ma innebuneste. Sa fie atopica?? anda atopicul' tau cum mai e cu pielea?
camelia_daniela spune:
Neata!
Multumim pentru gandurile bune! Daria e mult mai bine, deja dupa prima doza de antibiotic s-a vazut diferenta!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!!!
Bic, eu nu m-as stresa prea tare daca as fi in locul tau Sa dea Domnu sa fiti sanatosi in continuare!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
crissy77 spune:
nimic nou
cam cat e o atentie la un dr renumit? (fetele care ati fost de curand prin spitale, lavi, corap)
in conditiile in care diagnosticul il avem dar vrem sa refacem testele in alta parte
maria_alexia spune:
Crissy, daca ai cea mai mica indoiala, refaceti testele, cautati si un alt medic. Mergeti la cine afli ca e mai bun. Nu lasa chestiunea asta deoparte din cauza banilor, ar fi mult prea trist.
Te ajut si eu cu orice ai nevoie!
Ai gasit deja unde/la cine? Cum te putem ajuta?
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Te ajut si eu cu orice ai nevoie! |
Si eu!
Crissy, spune-ne cum putem ajuta.