Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 7
DarkBendis spune:
Luna imi permit sa te contrazic aici . Daca parintii sunt casatoriti, nu conteaza care dintre parinti merge la "primarie" sa declare nasterea si sa primeasca certificatul de nastere. De exemplu, in cazul nostru s-a dus doar tati (inarmat cu certificatul provizoriu de la spital, pasaportul lui, pasaportul meu + certificatul de casatorie) - eu stateam acasa la caldurica, mancam cookies si ma rugam la toti zeii sa nu-i vina lui tati vreo idee si sa treaca alt nume "mai frumos" pe certificat (Luke Skywalker Aragorn Talmyr ar fi fost cam OTT, nu credeti?? )
Este nevoie ca ambii parinti sa fie prezenti doar daca ei nu sunt casatoriti. Altfel doar numele mamei apare pe certificat. Deci taticul bebelui lui Nyco trebuie neaparat sa fie prezent cand bebe va fi inregistrat la starea civila daca Nyco isi doreste ca taticul sa fie trecut pe certificat. Numele poate fi cel al mamei, sau al tatalui, sau amandoua - depinde de ce decid parintii.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Luna1 spune:
Dark asa o fi. Eu stiu ca noi am mers amandoi, nu mai stiu insa daca asa trebuia sau am fost impreuna ca era un moment improtant pt noi.
Dar da, parintii necasatoriti trebuie sa mearga in mod sigur impreuna.
DarkBendis spune:
Off topic: Heh, si eu m-as fi dus (tocmai pentru ca il consideram si eu un moment foarte important in viata noastra) dar era o vreme asa de urata afara (vant, ploaie, deh, Scotland in ianuarie!) sa nu scoti un pisic afara, darmite o mamica care teoretic se recupera dupa operatia de cezariana (abia vara asta am reusit sa scap de cookies aia care exact pe popoul meu s-au lipit si nu au mai vrut sa plece)
Dark Bendis
vikinga spune:
ediat, ca fu mizerabil, eram cu laptopul in pat si letizia imi vina tastatura:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
NycoNycoleta spune:
Am inteles acum cum e treaba...multumesc tuturor....exact asa nu vreau sa ma duc in tara,aici o sa nasc dar daca problemele continua intre mine si tatal bebelusului vroiam sa stiu daca voi putea parasii Uk in cazul in care hotarasc odata si odata sa plec in Romania.acum am inteles cu ajutorul vostru.mai e o problema despre care am citit pe site si simt ca e cam ceea ce am,sau poate sunt doar hormonii din perioada asta...se poate sa trec prin perioada unei depresii acum in timpul sarcinii?se poate ca toate ganduriile sa ma fi adus in situatia asta?ce e de facut?
DarkBendis spune:
Nyco, vorbeste cu medicul (GP) sau cu moasa. Spune-le ca te simti deprimata, vei primi ajutor
Dark Bendis
alesia_mea spune:
Si eu te sfatuiesc ca cel mai bun lucru este sa te intorci in tara. trebiue sa fie aici cineva care sa te poata sprijinii pana te pui putin pe picioare. Prioritatea ta este copilul acum si tot ce faci de acum inainte trebuie sa faci gandindu-te la copil, nu la tine, nu la el.
Fazele cu iubitul si cu parerea de rau...nu stiu ce sa zic.Sincer nici nu prea conteaza acum, am trecut si eu prin ceva asemanator si nu mai cred in nimic.
Nu uita copilul este pe planul 1-2-3-4-5-6-.....Doar atat conteaza.
Eu spun sa vi acasa...un nou inceput!!!
Tde pup si fii tare!
andacos spune:
Nyco,dar ai incercat sa discutzi cu el problema actelor tale?Ce a spus?
Tu consideri acum asta poate un stress,insa crede-ma ca e foarte important statutul tau acolo!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
NycoNycoleta spune:
Buna fetelor,o sa incerc sa vorbesc cu moasa despre asta darkBendis:)...incerc sa m#259; gandesc la bebe si sa-l pun pe locul 1 dar ma supar asa de tare in sinea mea cand nu raspunde la telefon si ma simt asa de parca as vrea sa-l sun iar si iar si cateodata chiar o fac...sun si sun si sun din nou...si nu-mi pasa de nimic si plang de multe ori gandindu-ma si rugandu-ma sa am un bebe sanatos,starea asta e foarte ciudata pentru mine pentru ca niciodata nu am fost asa.cat despre problema actelor am incercat sa vorbesc odata sa-i zic ce am inteles de la voi cu dependenta de el si alea alea si a zis numai ok.sincer el nu are timp nici sa gaseasca un loc unde sa ne mutam cand stie ca bebele vine azi Maine d-apoi sa ma ajute sa umble dupa mine cu actele...e cam complicat cu el,si mi-e greu tare mereu sa fiu singura gandindu-ma la el si cum poate sa fie in compania altei persoane cand eu il astept acasa si o sa-i aduc pe lume un bebe...
andacos spune:
Nyco,mie ca simplu cititor din spatele monitorului,nu-mi suna bine deloc ce e acolo!Ceva e putred,ceva nu e in regula!Si sincer a, impresia ca totusi tu stii mai mult desre activitazile lui!
Nu intzeleg cum e ocupat si ziua si noaptea,orice persoana cu activitazi decente are liber ori ziua ori noapte!
dar ma rog,nu despre asta este vorba,eu cred ca este timpul sa iei o hotarire in ceea ce te priveste si pe tine si copilul!Adica ori apelezi la linkurile puse de fetele din Uk si-tzi vezi singura de drum,ori ramii in relatzia asta si incerci s-o faci sa mearga!
Tu ai stiut cu cine esti impreuna,tu ai stiut cine este el,tu ai stiut cu cine ai cazut d ecomun acord sa faci un bebe,de acum tot de tine depinde sa rezolvi problema!Vorba aia -ori laie ,ori balaie!
Tu esti tinara ai toata viatza inainte cu sau fara el,insa repet...ceva trebuie sa faci!Faptul ca vii si scrii pe forum...nu-tzi rezolva problemele,poate itzi este tzie mai usor ...ins aproblemele tale sunt aceleasi!
Hai capul sus...si la treaba!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit