Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)
Raspunsuri - Pagina 11
Shines spune:

Hai Adry!!!

asteptam vesti bune!!! aa..si rapide..ca de nu,intri pe mana lui Tunde si vezi tu![]()
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
madalina_m spune:
Era cineva care comandase de la Bebeshop.ro si fusese multumita. Eu am recomandat site-ul nasei mele care cauta body-uri pentru printesa ei de un an jumate si a patit ca si Zumzu: dupa comanda a primit e-mail de confirmare a comenzii si nu au mai dat niciun semn de o luna. Nu raspunde nimeni la tel. Sunt tare dubiosi.
38+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
babyleeks spune:
Buna seara la fete
Nu am nimic important de zis dar am vrut doar sa va salut....a ba am un lucru azi la maternitate am vazut o sarmaluta urlatoare...proaspat scoasa din "cuptor" si m au luat niste emotii![]()
37 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 21 de zile pana la marea intalnire 

Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am pus si eu 1 pozica cu burtosu' din seara asta.....a crescut asa multtt din ultima perioada.... mamici care ati nascut cate kg ati luat in sarcina si cat au avut bebeii??? vreau sa vad cat de mult influenteaza greutatea mamei pe cea a fatului... multumesc. ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
nu influenteaza in nici un fel..este o aberatie.
de ex..bebelu cu loutzi..luaseara cam aceleasi nr de kg in sarcina..una a avut bebe de 3000,cealalta de 3700..
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
babyleeks spune:
Apropo de burtica..cele care au facut vergeturi... la voi au inceput sa se albeasca?...k la mine alea proeminente si move urate sunt acum aproape invizibile din fericire
si sper sa ramana asa
....
37 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 19 de zile pana la marea intalnire 

madalina_m spune:
| citat din mesajul lui babyleeks Apropo de burtica..cele care au facut vergeturi... la voi au inceput sa se albeasca?...k la mine alea proeminente si move urate sunt acum aproape invizibile din fericire 37 + Kevin Claudiu DanielAMR : 19 de zile pana la marea intalnire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alea mov sunt vergeturi? Eu ziceam (speram) ca sunt vene care dupa ce nasc dispar.
38+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui babyleeks Apropo de burtica..cele care au facut vergeturi... la voi au inceput sa se albeasca?...k la mine alea proeminente si move urate sunt acum aproape invizibile din fericire 37 + Kevin Claudiu DanielAMR : 19 de zile pana la marea intalnire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
in timp se fac albe....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
madalina_m spune:
Am vazut bebita dulcica si grasuna de Gabiu.
38+ cu
bb_yasmi spune:
simo,
multumesc de raspuns....eu tot cu ideeile celor din jur in legatura cu asta m-am luptat....

am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
babyleeks spune:
[/quote]
in timp se fac albe....
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
[/quote]
hai mai eu zic ca mai bn albe decat movu ala nasparliu![]()
37 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 19 de zile pana la marea intalnire