Ian-Feb2011- Bv Adryiii!Hai Alexa,Maimutzica!(173)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks |
in timp se fac albe....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
[/quote]
hai mai eu zic ca mai bn albe decat movu ala nasparliu
37 +
Kevin Claudiu DanielAMR : 19 de zile pana la marea intalnire

[/quote]
nu e bine nicicum

dar oricum in timp se mai reduc si cu mult sport si o piele bronzata nu mai sunt asa urate!!!mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
babyleeks spune:
am raspuns cu un quote de te doare capu

37 +
Kevin Claudiu Daniel
AMR : 19 de zile pana la marea intalnire 

missmj spune:
Am intrat rapid sa va anunt ca astazi am facut prima baita !!!
In afara de faptul ca i-am dat putina zeama de lamaie inainte de baita ca sughita si m-am panicat ca parca nu mai putea sa respire...totul a fost perfect. Vreau sa va zic ca nu a plans deloc....i-a placut la nebunie,mai ales masajul...ii trosneau oscioarele
.Eu am filmat, sormea si mama s-au ocupat de baita,maine e seara cea mare pentru mine,raman singura cu sotul si va trebui sa ma descurc.A facut si pisu in timp ce il spala, am lesinat de ras,bine ca l-am prins in filmare.Nu a plans decat cand l-a curatat sormea in gurita cu pansament steril si glicerina...ca eu l-am curatat zilele astea,dar mie mi-era frica sa curat bine bine
. Deci...a fost minunat.
Ma duc repede sa pap ceva si sa fac un dus ca acum se trezeste bebitzul.
simo multumesc pentru sfaturi,ne-au fost de mare ajutor ! 

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui missmj Am intrat rapid sa va anunt ca astazi am facut prima baita !!! In afara de faptul ca i-am dat putina zeama de lamaie inainte de baita ca sughita si m-am panicat ca parca nu mai putea sa respire...totul a fost perfect. Vreau sa va zic ca nu a plans deloc....i-a placut la nebunie,mai ales masajul...ii trosneau oscioareleMa duc repede sa pap ceva si sa fac un dus ca acum se trezeste bebitzul. simo multumesc pentru sfaturi,ne-au fost de mare ajutor ! ![]() ![]() Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
Ce activitate intensa la voi.

38+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
Bebele meu e un super sughicios. Ieri a avut 4 reprize de sughitat in 12 ore. Oare incearca sa bea tot lichidul? Si acum sughite. Si pe zi ce trece se simte tot mai tare.
38+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
roxx26 spune:
Buna seara, gasca!!
Am culcat si noi pitica, eu mor de somn, dar nu pot dormi daca nu va citesc...
CARMEN,multumim de grija, ne-au iesit bine analizele, inca asuntem putin sensibiloase, asa ca mai asteptam putin cu iesitul afara. maine sau poimaine vine pediatra in vizita si vdm ce mai zice.
SHERBI, io zic sa te agiti cu curatatoria. Acu vreo 2 ani sotului meu i-au pierdut 2 costume, adica am fost cu bonul sa le ridicam si....surpriza, nu mai erau. Ne-au chemat a doua zi, a treia si tot asa sperand ca le vor gasi ratacite pe undeva...dar nimic. Ne-au tot explicat ca asa ceva nu li s-a mai intamplat bla bla...Am facut un scandal monstru. I-am sunat zilnic timp de vreo 2 sapt, i-am amenintat cu OPC, cu dat in judecata...In final s-au hotarat sa ne despagubeasca. Noi am fost cinstiti si le-am spus ce marca erau, ne-am angajat ca vom cumpara fix de la aceeasi firma. Ma rog, stiu ca puteam zice orice, dar n-am avut chef de prostii...Am cumparat alte 2 costume, le-am adus bonul si ne-am primit banutzii! Deci morala: cu maaare scandal ai sanse sa obtii ceva!
ABRAMBURIKA, draga mea, n-am cuvinte...nici nu mai pot gandi...asa tare m-a socat vestea...Suntem toate cu sufletul alaturi de tine!
roxx26 spune:
WUDY, da asa e procedura le Medlie, inainte de nastere ai o discutie cu anestezistul si neonatologul. Sa ai tot dosarul de sarcina la tine. Astept intrebari pe PM si pe masura ce imi fac timp iti raspund.
CARMEN, asa si tati al nostru se plangea in maternitate ca bebelina lui doarme mereu si nu plange....i-a trecut acum
Cu colicii, sa stii ca nu e obligatoriu, nu toti bebelusii au. Poate va numarati printre norocosi, cine stie?
Inca ceva: eu am primit din spital un fel de ghid de ingrijire a nou-nascutului si acolo scria ca nu s erecomanda traditionala 'picatura de lamaie" pt sughit in prima luna de viata, habar n-am de ce. Daca sughite, tine-l un pic la verticala, poate scoate ceva aer. daca tot nu se potoleste da-i 2-3 picaturi de apa fiarta si racita sau chiar cateva picaturi de colici. Trece imediat.
Chiar, SONDAJ DE OPINIE: bebeii vostri plang la baie? Ca a noastra cred ca trezeste tot cartierul...
SUNHINE ROX, ma bucur ac ai o stare de spirit bune! te mai asteptam pe la noi cand mai ai timp
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
roxx26 spune:
Ati disparut toate???
ma bag si eu la somn atunci...ca nu mai dureaza mult pana la prima trezire...
Am vb si cu LORICH mai devreme, erau amandoua ok, maine vin acasica, detalii despre nastere am vz ca ati primit deja.
Pupici pt toata lumea
si...

HAI ADRYIII!!!!

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
ADRYIII SA FI CURAJOASA 
.CURAJ SI MARE BAFTA...SA SCAPI REPEDE SA FII MAINE CEA MAI FERICITA FEMEIE DE PE LUME..CACI DEVII MAMICA!!!!!

Printesuca!
hai bebe ELENA-ALEXANDRA!
Ajut-o pe MAMA!

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
| citat din mesajul lui missmj Am intrat rapid sa va anunt ca astazi am facut prima baita !!! In afara de faptul ca i-am dat putina zeama de lamaie inainte de baita ca sughita si m-am panicat ca parca nu mai putea sa respire...totul a fost perfect. Vreau sa va zic ca nu a plans deloc....i-a placut la nebunie,mai ales masajul...ii trosneau oscioareleMa duc repede sa pap ceva si sa fac un dus ca acum se trezeste bebitzul. simo multumesc pentru sfaturi,ne-au fost de mare ajutor ! ![]() ![]() Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei