Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fie, pot sa fie prajiturile date de loryd, ca nu ne suparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uky stim ca esti modesta...dar poti sa fii sigura ca in sufletul nostru tu esti o eroina. Mai rar oameni asa ca tine iar noi suntem fericite ca te avem in grupul nostru. Daca ar fi mai multi oameni ca tine zau ca lumea asta ar fi mai buna.

Si chiar daca tu esti suparata putin (zic eu ca fara motive intemeiate) noi chiar te apreciem pentru ceea ce esti tu si nu prin ceea ce se oglindeste dincolo

Hai, mai povesteste-ne despre Carina, mai incanta-ne cu pozici si filmulete. Fetita ta chiar ca este deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo,

na ca am aparut si eu cu o cafea cu lapte si miere buna buna.

scuzati absenta, sunt pe langa butoi. bb2 se pare ca vrea sa mai stam, pe langa ovarele polichistice se pare ca nu ovulez, o fi oare de la prolactina?! am sa merg sa fac o analiza.

Am inceput sa mergem la bazin, este o megaincantare pt remus care de miercurea trecuta de cand merge mananca ca spartul

sper ca toti puii sa fie bine

va urmaresc

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Uka, Teki, felicitari! Sunt foarte norocoasa sa va am prietene! Nu mai spun ce dor imi e sa va vad, insa suntem inca puse la colt de pneumococul asta nesuferit:( Aseara am primit rezultatul exudatului si se pare ca are si Pisi, e purtator sanatos, fara manifestari. Still, trebuie facut tratament cu ceva antibiotice. Am vorbit azi cu dr si ne vedem diseara sa discutam mai in detaliu.

Trebuie sa vorbesc si cu Epi, sa-i faca si ea analiza Maiei.

Raluk,Aida, Monica felicitari penru nominalizare!

Irina, la multi ani, mami!

Va pup, girls, numai bine!

LE: e clar, nu mai stiu sa folosesc forumul, trebuie sa ma las de sportul asta

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Irina! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Felicitari fetelor noastre care au fost nominalizate: Monica,Aida,Techi,Uka,Raluk o meritati din plin,dragelor!
Miha,ma bucur din suflet ca s-au aranjat frumos lucrurile la voi. Bafta in continuare!
Pe mine ma cap inteapa pe sub burta ,sper sa nu fie nimic grav...saptamana asta ma duc la eco

Va pup!

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Am intrat sa va las o calda si aromata, sa ii spun Irinei
La multi ani! Irina iti doresc ca tot ce iti propui sa ti se implineasca!

Uka, Raluk, Techila, sunteti voi cele mai iubite la propriu...meritati sa fiti acolo pe lista aceea. La fel cum merita toate fetele de aici...toate sunteti speciale.

Lili, Dana ma bucur sa va citesc si aici. Uka si pe tine...ar fi bine daca ne-am vedea mai des pe forum...mi-e dor si de Nela, de Alex, de Techi, de Bia, de Monica....sunt multe fete care scriu mai rarut...

Eu promit luna asta cat tine sesiunea sa fiu mai activa pe forum.

Andra...eu abia astept sa ne arati rochita de mireasa aleasa...pun pariu ca va fi unica!

Si apropos Raluk...merci de link...ma bate gandul sa iau si eu scutece refolosibile si pantalonasi (scurti) pentru exercitii la olita. Isabela ne anunta ca a facut treaba mare dupa ce a facut...spunand "phuah". No other comments!

Va , o zi frumoasa!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani Irina! Sanatate si multe bucurii de la baietii tai!

Kawa ma bucur tare tare ca ai gasit gradi asa cum iti doreai! Simteam citind mesajul tau cat de linistita si de usurata esti! super! Si noi cautam pentru Ama!

Liliacule URAAAA! criminala transhumanta!

IuliakA cred ca esti o rasfatata acum! Pai cum e mai bine decat cu puiul si cu mama langa tine!?

Frag sper ca sunteti bine, mi-a scapat.. pneumococul!!??

Mary, sunt convinsa ca esti bine,dar un eco nu strica! Vezi puiutul mai des! Eu in sarcina mi-as fi luat ecograf acasa!

Si mie imi e dor de fete si le pup cu drag!!!dar vad pe pielea mea cat de greu ma descurc cu timpul....luto, nela !

Ama cred ca a avut roseola....2 zile jumate febra mare, nici un alt simptom si acum cateva bubite rosii pe spate....merg insa azi cu ea la medic, a si tusit un pic de dimineata...sper sa nu fie nimic in gat (alex m-am tot gandit la tine, ce tare esti ca te poti uita in gat, mie imi e teama sa-i bag spatula in gurita)....noroc cu tzitzi ca de mancare nu a avut chef deloc deloc...m-am surprinsa pe mine cat de calma am fost si asta pentru ca am invatat multe de la voi tuturor!
Acum doarme si mi se rupe sufletul sa o trezesc ca sa o plimb la medic! off!!

ps. Am cumparat culorile de baie dar sunt un mare fas....adica Ama e incantata dar ele sunt in niste tuburi de plastic, ies de acolo, le pierde prin cada....i-au captat insa mult si frumos atentia!caut unele gen creta asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Irina!
Felicitari Uka, Raluk si Techi! Fetelor meritati din plin nominalizarile.
Mary bafta la eco.
Fragutza, Crocodana sanatate multa fetilor sa scapati de pneumococ si roseola.
Raluk acum studiez si eu problema ca si noi cu olita suntem varza, isi baga piciorusele in ea si fuge. L-am lasat in cucul gol in camera la el ca e foarte cald si facu pisiulica exact langa oala.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

La multi ani, Irina!
Sa fii fericita si sanatoasa!

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

uky stim ca esti modesta...dar poti sa fii sigura ca in sufletul nostru tu esti o eroina. Mai rar oameni asa ca tine iar noi suntem fericite ca te avem in grupul nostru. Daca ar fi mai multi oameni ca tine zau ca lumea asta ar fi mai buna.

Si chiar daca tu esti suparata putin (zic eu ca fara motive intemeiate) noi chiar te apreciem pentru ceea ce esti tu si nu prin ceea ce se oglindeste dincolo

Hai, mai povesteste-ne despre Carina, mai incanta-ne cu pozici si filmulete. Fetita ta chiar ca este deosebita

Nu sunt suparata
Iar poze noi nu prea mai am interesante.

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI IRINA!!!
Sa ai parte de multe bucurii in viata si multa sanatate!

LA MULTI ANI VIK!
Iarta-mi intarzierea

Nu am mai intrat pentru ca nu m-am simtit bine,ceva oscilatii de tensiune,momentan facem investigatii.
Mihnea e bine,un smecher,danseaza,canta,vorbeste chineza
Anamaria te sun cand se trezeste Dl.Mihnea!

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput