Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare, salutare! va scriu de la calculatorul meu de la GALATIIIII! inca nu-mi vine sa cred ca sunt acasa la mine, cu baietii mei! vreau sa va multumesc pentru gandurile frumoase, sa dea Dumnezeu tuturor sanatate, liniste sufleteasca si fericire, eu asta imi doresc!
las aici pe masa, sa va serviti : aperitive, sarmalutze in foi de varza, fripturica buna-buna, si o felie de tort cu cafea, toate home-made, iar de baut, voi cereti si eu servesc negresit! ce va pofteste inimioara! eu beau un whiski cu cola acum
am ajuns acasa ieri, am avut deja prima tura de musafiri, o alta se anunta pe seara, eu sunt un pic cam varza, Andrei a plans azi-noapte de la 2 la 4 de nu stiam ce sa-i mai fac, iese a 3-a masea si e cam urata treaba! oricum, sunt fericita in primul rand ca sunt la mine ACASA!

va pup, si sper sa revin mai pe seara!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

La multi ani Irina, sa te bucuri sanatoasa de familia ta!

Iulika esti o graviduta tare frumoasa si Bruce iti seamana asa de bine.

Lili, ma bucur ca ai intrat. Mi-au placut tare mult postarile de pe blog.

Diana, nu stiu exact cum ii pedepseste. El spune ca-i pune la colt. La sedinta ne-a spus ca-i pune in fata clasei pe niste scaunele.

Mary, sper ca e totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Irina, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Te imbratisez!

Fetele, va salut!
Revin, sper, zilele astea.
Cecilia, CrocoMom,

Nela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Multa, multa sanatate bebitilor Techilei si Nataliei! Offf, antibiotice???
Tin pumnii Maiei.

Dana si Raluca, va pupescu si pe voi! Si pe Uka.
De fapt pe toata lumea! Pe cuvant!
Ma duc sa ma culc, hai ca mai vin si maine.

Eu tocmai am vazut Unstoppable. Imi place Denzelu... si la un moment dat a zis: "Don't get sentimental on me or else I'll think I am dying..." Mi-a placut.
Hai, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Irina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei doi barbati ai tai! O seara minunata!

Cecilia, Meli, Lili, Dana va pup cu drag!

Raluca multumesc. Sanatate Nataliei. Si insanatosire grabnica si pentru Ama de Croco.

Suede sanatate si tie.

Anamaria multumesc ! Nici noi nu suntem deloc cu olita, si nici nu ma vad in viitorul apropiat incercand ceva .

Referitor la discutia de ieri despre lana, mi-a placut mult postarea asta http://bobulmeudeorez.blogspot.com/2011/01/pe-ce-mi-as-da-ultimii-bani.html

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multi ani Irina!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara!

Fragutza sper sa rezolvati repede cu pneumococul, multa sanatate.

Mihaela ma bucur ca ai gasit gradinita buna, se simte din randurile tale incantarea, tinem pumnii sa fie cat mai ok.

Suede multa sanatate si tie.

Mely bafta multa la eco, abia astept sa ne spui ce se ascunde acolo.

Uka, Nela ma bucur sa va citesc, sper sa intrati mai des.

Techi cum sunt puii, e totul ok? Nu a plecat soacra inca?

Croco daca a fost cumva roseola, ati scapat deja de ce era mai greu, ar trebui sa isi revina de maine.

Noi la capitolul olita suntem ok, mai mult e lenea de partea mea. Face dimineata dupa ce se trezeste, si la pranx dupa masa...asta pentru ca atunci o pun eu pe olita. Mandra are zile in care face kk si de 5-6 ori, asa ca mi-e imposibil sa prezic momentul exact...eu ma bucur ca totusi sunt prietene si nu refuza sa stea pe ea.

Si noua ne ies maselele, le are pe toate 4 umflate, nu stiu insa in ce stadiu pentru ca nu prea ma lasa sa ma uit, dat toata ziua e cu mana in gura pana la cot, baleste de numa' si cam face kk des....pana acum insa e totul ok, suportam cu brio, Doamne ajuta in continuare.

Sunt multe de zis, am citit in permanenta ce ati scris, mi-e greu sa raspund acum ,dar na, voi ma primiti si asa, sunt sigura.

Noi inca suntem in incercarea de a nu mai vomita seara, am eliminat laptele, dar se pare ca nu asta era problema, acum am bagat masa de seara mai devreme, nu mai bem ceai in pozitia culcat...etc...cu asta ne ocupam.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Multumesc pentru gandurile bune, girls!

Am fost la medic, se pare ca nu-i nevoie de tratament prea complex, niste picaturi locale cu antibiotic si repeta exudatul dupa 5 zile. Nu mai inteleg nimic, pe de o parte e o bacterie asa nesuferita care da atatea boli iar pe de alta parte sunt extrem de multi purtatori sanatosi. In fine, sper sa scape de el.

I-am facut si o aspiratie, tot mi se parea ca are mucozitati si ca nu reusesc sa-i scot eu cu batista bebelusului. A fost tare neplacut, a plans mititica si se zbatea:((( Imi imaginez cu ce forta o tinea asistenta de cap sa nu se miste, avea numai urme pe fatza. Dupa ce-a terminat cauta sanul draga de ea c-o disperare...

Luto, ai pregatit covorul rosu, dear?

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nela, baby, miss you rau de tot!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daca la 9 jumate am ajuns acasa de la inot era clar ca numai la 11 jumate il adorm

Eu raspunsesem din amintiri si am stiut ca am uitat ceva. Acuma seara in timp ce-l adormeam mi-am amintit.

Raluci ziceai de ovare polichistice. Ai fost la ecograf? S-au refacut? Ca banuiesc ca in sarcina au disparut. In legatura cu fertilitatea, da, poate fi legata de alaptat. Stiu persoane care alapteaza si raman gravidute, si persoane care nu alapteaza si nu raman, dar tot are o influenta. Am citit pe kellymom ca perioada medie la care revine menstruatia dupa nastere la o femeie care alapteaza este de 18 luni. Asta inseamna ca sunt multe carora le vine dupa 18 luni. Si scria acolo ca si celor carora le vine mai repede, este un ciclu anovulatoriu. Asta in majoritatea cazurilor, deci stiu ca nu poate fi luat de metoda contraceptiva sigura, de exemplu.

Eu iti tin pumnii sa nu se fi refacut chisturile si sa vina bebe 2 cand e mai bine pentru voi! Doamne ajuta!

Raluca imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput