Sezatoarea canadiana (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed15

Cica am un proiect turbo la lucru si eu am intrat sa va scriu din timpul serviciului.

Ca oricum e in afara subiectului ce tot povestiti voi pe aici dar doar asa de info, m-au sunat de la ovo sa-mi zica azi ca rdv-ul din 11 martie a fost anulat pe motiv ca nu poate fi dr. disponibil.
Atata incompetenta si nesimtire nu am vazut in viata mea, de cand mama m-a facut si cand zic asta am ajuns la stadiul de mi-e scarba de ei si imi vine sa le sparg toate geamurile de la clinica. Asta asa ca refulare, nu de altfel , mi-e si rusine de ce scriu si gandesc. Cu astia pot zice ca am facut cu nervii aici, cat nu am facut in Romania la un loc.
Ma lasa rece toate si acuma nici nu stiu incotro sa o mai iau , poate o sa raman insarcinata iar natural si gata si nici nu o sa mai am nevoie de ei.

Dolores nu stiu cat mai ai, dar fa un varsator ca mine mama, sunt oameni buni. Hai ca ma laud si eu nitel.

Numai bine si o seara frumoasa.

Sfatul meu e sa mergi la McGill.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am o veste grozava: pepsi a contactat pe cei de la organizatia CDKL5, mutatia genetica de cae va spuneam, si i-au anuntat ca au castigat cei 50 mii pentru luna octombrie. Cum va spuneam, in fiecare luna au fost pe locul 11. Unul din proiectele pe octombrie a fost descalificat, asa ca banii vor fi directionati lor in loc de ceilalti. Va multumesc si voua si celor carora le-ati trimis linkul mult pentru implicare.

Delia, eu nu i-am facut niciodata mai mult de 1 vaccin odata, asa ca nu stiu ce ti-a mai ramas tie de facut. Pepitul a facut ieri pediacelul (18 luni) si mai are MMR la 2 ani jumate. Si chickenpox daca ma hotarasc la 2 ani.

Dana, ca intrebi, azi am avut un soc psihic. Maine trebuie sa duca Denisa formularul cu cursurile pentru anul viitor la scoala si mi-a adus de la scoala o brosurica pe care am luat-o cu mine pe metrou. Si asa am realizat cat de repede a crescut. Se vorbeste acolo de universitati, programe, aplicatii, burse, imprumuturi. Nu pot sa cred ca deja suntem pusi in situatia de a ne orienta serios. Pe formular trebuie sa trecem universitatile si programele la care se gandeste. Apoi daca vrea cursuri AP, nici nu m-am interesat nimic pana acum, habar n-am de unde s-o apuc. Ma ia cu nostalgii si tristeti... Altfel, azi a avut examenul de pian de-a 9-a, a lipsit de la scoala si a dormit de la 1 la 5 dupa-amiaza, ca un bebe.
Al mare, lenesul, pardon, eficientul mamii , compune de zor muzica pe care io n-o pot nici asculta, deja are cateva cantece pe itunes si nu mai stiu unde, ceva music label i-a signed up, altfel la job, la fete si la parties. Si la scoala.
Ala mic cu bunica-sa, mai are un picut si-l "intitutionalizez", sireacu. Ieri dimineata l-a apucat plansul cand sa ies pe usa, prima data ever, insa i-a trecut si mi-a facut cu mana prin geam pe cand am iesit afara. Altfel e asa de dulce, o minunatie, suntem inebuniti toti dupa el.

In orice caz, am aflat lucruri tare interesante din acea brosura. Geez, voi ati stiut ca diferenta de pret intre o univ din canada si una din US e cam intre 6 mii si 35 mii??? Si ca osap le acopera? Si ca AP courses nu-s recunoscute de toate univ? Si conteaza mai mult la aplicatie sa fie mark mare decat sa fie AP...

Simonna, am primit azi.

scos semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Bine v-am regasit

Aproape s-a mai incheiat un capitol pana sa apuc sa scriu si eu doua randuri ... iar intre timp imi uitasem si parola ...V-am citit dar nu am avut sfaturi/sugestii la intrebarile voastre, asa ca n-am mai umplut si eu capitolul to say ... nothing.

Vin si eu cu o intrebare (si nu ma jignesc daca nu puteti/vreti/aveti timp sa raspundeti - I don't take things personally- my EGO is not umflat ). So, here it goes:

Fata mea se apropie de examenul de liceu - la toamna - dar inca nu stim unde. Ne gandim sa alegem intre Marie-de-France, Villa Maria si Notre-Dame. Astea ne-ar conveni ca locatie si pret.

Aveti vreo sugestie pro/cons sa optam ptr. un liceu numai ptr. fete (Villa Maria) vs. un liceu mixt?
Aveti careva copiii la una din scolile mai sus mentionate?
Multumiri anticipate

O seara buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Am o veste grozava: pepsi a contactat pe cei de la organizatia CDKL5, mutatia genetica de cae va spuneam, si i-au anuntat ca au castigat cei 50 mii pentru luna octombrie. Cum va spuneam, in fiecare luna au fost pe locul 11. Unul din proiectele pe octombrie a fost descalificat, asa ca banii vor fi directionati lor in loc de ceilalti. Va multumesc si voua si celor carora le-ati trimis linkul mult pentru implicare.

Tocmai ce citisem si eu! Sa le fie cu folos!

Iar de restul de ce zici tu acolo, osap, AP, nu prea le inteleg dar mai povesteste-ne! Bafta in alegeri!

Doloress si la mine in familie varsatorul e foarte bine reprezentat mama, ambele bunici, o cumnata, socra-miu si Isa!!! Odihna placuta cu surioara ta alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Dragaica, ai un numar de telefon de la ei? nu de alta dar sa-mi iau un rdv, sa vedem cand mi-l dau si apoi ce analize vor ei sa fac si mai apoi sa ma intalnesc sa-mi zica ce am. Cam astia ar fi pasii.

Simt uneori ca locul meu nu e pe topicul asta cu ce va povestesc eu voua aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed15

Dragaica, ai un numar de telefon de la ei? nu de alta dar sa-mi iau un rdv, sa vedem cand mi-l dau si apoi ce analize vor ei sa fac si mai apoi sa ma intalnesc sa-mi zica ce am. Cam astia ar fi pasii.

Simt uneori ca locul meu nu e pe topicul asta cu ce va povestesc eu voua aici .

Delia uite de la mine Eu citesc tot dar sunt chestii pe care nu stiu cu ce se "maninca", asa ca nu stiu ce sa-ti raspund. Dar scrie in continuare.

Cristina, ce m-ai amuzat cu descrierile tale, si-mi dau seama ca mi-e dor de tineCind mai vii la Montreal?
Eu am un client DJ Tiga il cheama , poate baiatul tau a auzit de el.Are mare succes prin toata lumea, e mai mereu plecat, eu una de abia reusesc sa ascult juma' din melodiile lui.
Pupici la toata familia.

Si eu sunt varsator, si sora mea a fost

Doloress scuze... mi-am amintit cind ai spus ca te duci la sora ta la nunta in State, ii cautai costumas lui Patrick.Of batrinetea asta.

Exclusive, eu stau in South Shore dar iti vor raspunde fetele care au copiii acolo.

PS Am mai prins si eu juma de Amer Idol in seara asta . Declar ca o iubesc si mai mult pe Jenifer Lopez dar ma calca pe nervi al greu ala cu cercel in ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Rox, nici eu nu prea inteleg, pe cuvant de n-ar trebui sa se faca cursuri pt parinti. Si eu nu's la primul si tot bajbai.
Tot din aceeasi categorie: ati stiut ca in US nu exista burse de merit, numai ajutor financiar? Si ca la mcgill e cel mai greu sa iei bursa de merit ca au fonduri limitate.

Si inca una, nelegat de asta: am aflat ieri ca nu exista reciprocitate la serviciile medicale intre qc si on. Iresponsabila ca m-am dus cu copil cu febra 40 in qc...

Hai ca azi am fost la categoria trivia...

Dana, pai tu nu ai de treaba la DJ tau pe-aici? Il intreb pe dj al meu de asta. Daaa, si-a luat si aparatura de mii de dollari, e dus rau, hai ca i-am gasit contabila, numai sa inceapa sa produca.
Voi ce mai faceti? Cum le place copiilor la scoala "noua"? Cand plecati in sud, ca mi-a scapat? Eu inca , caut...

edit... ma duc sa schimb semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mqqm, aduc si zmeurica, fara ele nu plec...vin in Toronto, dar aplic prin Q, sper sa nu se schimbe ceva pana aterizam noi. Aoleu, am citit cat de greu iti este sa alegi pentru copii, si mai ales ca nu esti la prima alegere.
Alina023, multam!
Cu voi parca ma obisnuiesc cu mediul..privesc catre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

E dimineata, sunt la cafea desi am zis ca nu mai beau, am lasat-o acum cochetez iarasi

Ce-mi place cand sunteti vorbarete...! serios! eu nu scriu mult, dar cati Einstein argumenteaza in creierul meu nu stiti

Dana, am vazut si eu ceva din Amer Idol aseara, dar asta numai pentru ca ai amintit tu ieri despre emisiune.
Care te enerveaza, rockerul Steven Taylor sau Randy Jackson?
Eu pe Taylor l-am gasit destul de expresiv, dar era mai bun Simon Cowel in rolul raului comentator si infricosator.
Se pare ca e un job ff solicitant pentru cei trei ca evaluatori.

MQQM, de la ce vine ID-ul tau?
Ce vrea sa insemne mark-ul in evaluarea pentru universitate?
Despre AP tocmai am aflat/ am inceput sa stiu acum 2 zile?
Care e diferenta dintre cele doua? sunt prea directa dar vreau sa stiu.
Brosura care ai primit-o este pe undeva on-line? Vreau si eu...

Ailed, nu dezarma, si eu te citesc, dar neavand experienta in domeniu nu stiu cum te-as ajuta concret.
Sila de sistem, despre care tu vorbeai in mesajul tau, vine din necunoasterea lui, d-aia nici nu poti sa-l abordezi util, cu finalitate. Dar nici eu nu-l cunosc, imi pare rau.
In schimb, daca as avea nevoie, as face exact cum spune Dragaica, ea are multa experienta si mai mult decat atat, dorinta sa explice.

Doloress, si capricornul e o zodie f buna, sa stii, cutezator, inteligent, frumos/ distins, cu imaginatie si ff profund. Deci poti sa incerci si astazi sau maine...surioara ta o sa profite din plin!
Asa mult mi-ar fi drag sa cad si eu insarcinata si sa am ragazul sa citesc toate cartile pe care le-ai citit tu.
De fapt mor de invidie ca ai citit atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MqqM - ce inseamna AP? Ce copii creativi ai tu! Al meu a venit ieri cu o pisica desenata, educatoarea a fost de-a dreptul impresionata, i-a pus o pisica desenata de ea in fata si l-a pus sa o copieze si chiar a desenat-o cat de cat exact. Mi-au dat lacrimile! Il pun in rama.

Iselin hehe, mai aveam eu multe de citit, sper sa mai citesc si cu bebe Kevin in brate. Pai sa stii ca eu preferam Capricorn ca pare mai cu picioarele pe pamant, am un Varsator in casa, il iubesc cu toate defectele lui, insa cateodata uite asa imi vine sa-i fac . Hehe, ne mai distram si noi... Oricum nu poti incadra oamenii in 12 categorii. Eu de exemplu cica sunt Leu cu ascendent Sagetator, doua zodii de foc. Si daca ma cunosti, par mai mult o matza lesinata.

Ailed nu te descuraja, scrie in continuare, ca numai de aici ai putea afla informatii. Uite Dragaica te poate ajuta cu multe sfaturi. Sa stii ca si in spital am cunoscut o fata care a facut FIV si mi-a zis ca Royal Victoria (McGill) e alegerea cea mai buna.

Dana am vazut si eu American Idol, mi-e dor de Simon. M-a cam dezamagit. Sunt prea soft cu totii. Desi imi place tare de Steve Tyler , parca nu prea i se potriveste rolul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput