Sezatoarea canadiana (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, pina vineri seara stai de vorba, simbata nasti, ca sa-si tina in brate nepotelul.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Pai, pina vineri seara stai de vorba, simbata nasti, ca sa-si tina in brate nepotelul.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

si daca nasti sambata, numai bine ca e si varsator, indeplineste toate conditiile

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Wow nu-mi imaginam ca da cineva banii pe bilet spre Ca doar sa stea o saptamina....Pai pina isi revine cu fusul orar tocmai e vremea sa plece inapoi.Glumesc si eu, credeam ca vine cel putin o luna sa stea cu tine si nepotelul nr.2.

Iti tin pumnii sa iasa varsator, zodie tare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Doloress, inseamna ca ai o companie minunata! Ma bucur tare mult ca ajungi la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna ideea voastra, cu nascut sambata, ma mai gandesc. Daca nu sambata asta, atunci sambata viitoare musai, pe 29 ianuarie, Patrick e pe 29 aprilie si poate asa retine si al meu sot ziua lui Patrick de nastere. Ca l-au intrebat la gradi si a zis 28 aprilie.
Dana sora-mea sta in State, deci e ceva mai aproape, desi a dat pe bilet cat a dat si mama din Romania, ca acum s-a mutat in Utah si e departe tare de mine. Inainte statea in Carolina de Nord, era mai aproape putin.
Anka, intr-adevar sunt tare fericita, sora-mea e prietena mea cea mai buna, sufletul meu pereche, imi incarc bateriile de iubire si liniste sufleteasca pentru un an intreg.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

gata Doloress, ai scapat de ce a fost mai greu, urmeaza partea amuzanta. Ce frumos vorbesti de surioara ta..si mie mi-e tare draga a mea.
Patrick este nascut la o zi dupa mine, eu sunt pe 28...la mine aprilie e plina de sarbatoriti.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si fratele meu e pe 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Cica am un proiect turbo la lucru si eu am intrat sa va scriu din timpul serviciului.

Ca oricum e in afara subiectului ce tot povestiti voi pe aici dar doar asa de info, m-au sunat de la ovo sa-mi zica azi ca rdv-ul din 11 martie a fost anulat pe motiv ca nu poate fi dr. disponibil.
Atata incompetenta si nesimtire nu am vazut in viata mea, de cand mama m-a facut si cand zic asta am ajuns la stadiul de mi-e scarba de ei si imi vine sa le sparg toate geamurile de la clinica. Asta asa ca refulare, nu de altfel , mi-e si rusine de ce scriu si gandesc. Cu astia pot zice ca am facut cu nervii aici, cat nu am facut in Romania la un loc.
Ma lasa rece toate si acuma nici nu stiu incotro sa o mai iau , poate o sa raman insarcinata iar natural si gata si nici nu o sa mai am nevoie de ei.

Dolores nu stiu cat mai ai, dar fa un varsator ca mine mama, sunt oameni buni. Hai ca ma laud si eu nitel.

Numai bine si o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doloress votez si eu cu varsatorii! Surioara mea e Varsator, pe 3 februarie. e cel mai bun om de pe suprafata pamintului. Si desteapta pe de-asupra! Asa ca, varsator sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu sunt Varsator! si deci si frumoasa si desteapta!

Mergi la inceput