Sezatoarea canadiana (205)
Raspunsuri - Pagina 12
delia79 spune:
La multi ani!! Cristina, sa fii fericita, sanatoasa si iubita . Imi place mult ideea de 30 de ani , cred ca o voi adopta si eu .
Am vazut si eu ca sunt reduceri frumoase la magazinele pt copii si ar trebui sa-mi misc fundul sa cumpar cate ceva pt toamna 2011. Eu de cand am dat de vanzarile de depozit si de perioadele astea superbe (ian-fen si iulie-aug) de vanzari de sfarsit de sezon, nu mai pot cumpara la pret intreg....imi face rau la inima .
va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Doloress spune:
La multi ani Emma de Denisa!
La multi ani Cristina!!!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
pitilache spune:
Cristina (cge) La multi ani!!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!
lorelaim spune:
La Multi Ani cu sanatate si noroc: Emma (de Denisa) si Cristina (cge)
As a proud stay-at-home mommy mi-am gasit un nou motto "Doing nothing is very hard to do ... you never know when you're finished." (Leslie Nielsen)... de fapt mi l-a trimis frate-meu
Laura - sa-i spui Ioanei sa-si gaseasca un ISTET (in loc de un prost) cu bani (sau care sa stie sa "faca" bani) care s-o iubeasca si s-o ia...
Va tzuck si fug ca azi avem "exam" de centura rosie la karate...
Denisam spune:
La multi ani Cristina (cge)! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa se indeplineasca toate dorintele!
Multumim frumos de urari la toata lumea.
Diana-da, au trecut tare repede anii astia si vad cum fii-mea se transforma treptat in d-ra, este copil totusi pt ca inca mai sare pe trambuline cand mergem la playground si pt ca doarme la prinz in we-in rest curand ma depaseste si la ski,si la pian si la cam tot ce ii face placere-e adevarat ca si eu lucrez cu ea,dar in limite normale,insa metoda "montessori" ei ii se potriveste f bine si ma bucur ca cu fii-miu am foarte mult de tras,asa ca macar pe unul sa il stiu mai responsabil si descurcaret-dar sa nu crezi canu tb sa "keep an eye on her"-felicitari pt job si bafta.
Nelia-felicitari si numai bine la noul loc, ma bucur mult pt tine-never say never!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
maru spune:
fetelor, intru sa zic ca am inima grea...University e blocat, mii de politisti, rcmp si... toata lumea e aici data peste cap...
columbiana spune:
Cristina
sa ramii asa tinara, sa ai parte doar de bucurii! te prinde bine bine 30
fetelor , umerele virtuale imi prind bine!
am vazut aseara filmul despre creatorul FB, vi-l (asa se desparte oare?) il recomand, mai ales Neliei ( baiatul ala, daca e asa in realitate cum a fost creionat personajul filmului prezinta cel mai clar si tipic comportament Asperger posibil, cred ca "lovitura" asta si banii care au venit cu FB l-au salvat, efectiv)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ailed15 spune:
De la mine cu drag pentru toate fetele de la sezatoarea canadiana si pentru cititoare o melodie zic eu frumoasa:
http://www.youtube.com/watch?v=geMjYJmTy8E
Sper ca am postat bine.