Sezatoarea canadiana (205)
Raspunsuri - Pagina 11
simi spune:
Denisam la multi ani fericiti Emmei!
Cge la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
In ce priveste articolul postat de Lorelaim, eu nu o sa fiu niciodata "chinese mum" pentru ca nu-mi sta-n fire. La baiat nu am avut nevoie, am crescut odata cu el, eram tinara, nu mi-am pus niciodata problema ce atitudine sa adopt, am fost doar eu, asa cum am simtit. Si se pare ca am facut bine. Acum e matur, pe picioarele lui, stie exact care-i este calea de urmat si nu m-a dezamagit nici un pic pina acum.
Cu fata e diferit. Trebuie sa pun piciorul in prag, sa stabilesc limite si cum cita pitilache, cind vine vorba de lectii nu-i loc pentru negocieri. Nu-i dau recompense pentru note, ca nici mie nu-mi da nimeni recompense ca-mi fac treaba si-mi iau salariul, o laud, o incurajez, dar nu peste masura. Pentru ea faptul ca merge la scoala cu lectia neinvatata si se face de ris in fata colegilor ei e cea mai mare pedeapsa. N-am nevoie sa o amenint sau sa o imping in vreun fel. Ii dau o limita de timp si-i spun ca daca depaseste limita, ghinion, asta e, a doua zi merge la scoala cu ce-a pregatit in timpul acordat. Pina acum nu a protestat, dar simt in ea mici rabfniri pe care baiatul nu le avea. Mi-e putin frica de anii ei de adolescenta. Cu el nu am stiut ce-s alea probleme de adolescenta...
In subiectul deschis deanka nu ma bag, nu am avut timp sa citesc cu atentie tot ce s-a scris, asa ca nu ma pronunt.
DanaP peste tot gasesti acum haine groase in reducere. Tu ai fetita prea mare pentru Clement, dar magazinul asta-i demential, o prietena i-a luat fetitei ei o geaca superba, redusa de la 169$ la 19.99$. La cel din Kirkland. O sa merg si eu miercuri sa vad ce si cum si vad daca au si mari, peste 16 ani.
Ana iti ofer si eu umarul sa plingi pe el!
Miercuri merg cu pisicutz la sterilizat. Mi-e mila de ea de mor.
rocs02 spune:
La multi ani Emma de Denisam! Denisa, sa va traiasca domnisoara si sa va bucurati de ea!
La multi ani Cristina (cge)! Sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu cu zimbetul pe buze!
Dana, uite,in viteza, poate gaseste Denisa ceva ce ii place. Unul stiu ca e din state, poate gasesti o locatie aproape de granita sau poate face livrare si in Canada.
http://www.obermeyer.com/catalog/girls/teen-6-18.html
si
http://www.altitude-sports.com/
Mimitete, multumesc de raspunsul cu crossbite. Asa ni s-a spus si noua, sti cumva daca problema se rezolva definitiv si daca e traumatizant tratamentul ca mie cam asa mi se pare .
Roxana
cge spune:
Ce surpriza placuta sa gasesc urari pe forum
De fapt. ziua mea e pe 18 ian, voi sunteti primele care imi urati.
Multumesc.
He, he, tot 30 biensur. Decat copiii ma dau de gol deh, Victor a implinit 11 ani.
Victor mi-a pregatit 2 cadouri "en rapport avec la nouriture" de prin noiembrie si sora-sa 5 cadouri (ca asta e numarul ei preferat acum) de prin octombrie "en rapport avec les jouets de son frere".
Logic, ce cadou iti poti dori: jucarii si de unde le poti lua: de la chambre de Victor
O seara buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Denisa, La Multi Ani Emmei!!
Sa fie sanatoasa, si sa va aduca numai bucurii !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Am tot uitat sa ma laud cu Dl Darcy al meu, dar cred ca stiti deja...
Ana, .
La multi ani, Cristina! Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mikiion spune:
La multi ani ! Emma!
La multi ani Cristina-Cge! pai l-ai facut pe Victor la 18, deci ai 29!!!
Dana, eu tot incerc sa ajung la Mazzo Sport, recomandat de cumnata mea, care se imbraca mai cu fite(eu par bunica pe langa ea)
By
Diana2007 spune:
Hop si eu la ceas de seara,
DanaP cred ca tu cereai site-ul ala dat de Ange, adica asta http://www.altitude-sports.com/
Eu mi-am luat un Louis Garneau de la Sports Experts la juma de pret, nu-mi place culoarea, dar asta e, e calduroasa si usoara.
Denisam, 5 ani deja ???? nu stiu de ce ma mir, flacaii nostri fac la vara patru ani, deja pot sa spun ca la anu' (2012) Victor merge la scoala...
CGE, La Multi Ani pentru maine ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai !
Nelia, multumesc de comentariile de pe mesaj, chiar mi-a placut cum mi-ai raspuns, asa pe puncte. Eu simt ca bajbai in educatia copiilor, am niste linii directoare mostenite dar care trebuie adaptate la copiii mei si la societatea in care traim. Si am in mod normal temeri, de exemplu ca la un moment dat nu-i voi putea intelege si implicit ajuta pe copii in ceea ce vor sa faca. Mai e pana atunci, asa ca incerc sa enjoy viata lor cea lipsita de griji (inca).
ailed15 spune:
Nelia,
si eu il iubesc pe mr. Darcy, prin vara l-am rererevazut in Mandrie si prejudecata. Astept sa-l vad in "the king speech" am inteles ca e foarte bun si frumos filmul dupa intamplare adevarata.
Am fost la cumparaturi daca se poate zice in week-end si m-am intors cu o pereche de patine acasa si o pereche de ghete foarte frumoase de la Geox luate la 60$ +texe. Zic ca am facut afacere buna cu ghetele, eu nu prea vroiam sa le iau dar sotul a insistat. Inca nu reusim sa gasim geaca pentru sotul, cea de la Atmosphere care-i placea lui s-a vandut, era vreo 400 si ceva cand am ochit-o noi. Cautam inca , asa ca foarte binevenite discutia despre geci de iarna.
O saptamana frumoasa
ralu80 spune:
La multi ani Emma, sa cresti mare, sanatoasa si cu mult noroc in viata.
La multi ani Cristina, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)