Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 8
mamidepuiuti spune:
sorina,faina reteta cu brocoli...sarumana
ce donshoara frumoasa ai tu!wow...si donshoara mica,dar acum ziceam de cea mare mai mult...cea mica e o papusha vie
elefantica,nu stii tu cum ma uit la pozele isabelei
bea,cum a reactionat ivan la petrecere?
myky spor la treaba cu baia! cred ca abia astepti sa terminati
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
ce NF(orumita) eram si io!
ma duc...ca am facut spam deja
o zi frumoasa aveti!
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
inca una si ma duc...pe bune
miremia...sarumana pt cosmetizarea capitolelor,ca bine a zis cuscra
multi pupici delfinitzei cu ochi albastri ca cerul de vara
plateea,nu plange,mami...bbto te iubeste mult de tot
eu imi repetam in gand mereu,sa nu o iau pe aratura:importanta este calitatea timpului petrecut cu copilul meu,nu neaparat cantitatea
mami de Alex si Radu
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti inca una si ma duc...pe bune miremia...sarumana pt cosmetizarea capitolelor,ca bine a zis cuscra multi pupici delfinitzei cu ochi albastri ca cerul de vara plateea,nu plange,mami...bbto te iubeste mult de tot eu imi repetam in gand mereu,sa nu o iau pe aratura:importanta este calitatea timpului petrecut cu copilul meu,nu neaparat cantitatea mami de Alex si Radu |
corect! asa zic si cartile ca nu conteaza cat timp petreci cu copilul conteaza cum... si am mai citit ieri in cartulie ca copii se joaca cu jucariile lor nu pentru ca sunt interesant ci pentru ca parintii i le-au introdus, s-au jucat si ei cu ele, i-au aratat cum se joaca, le-au "animat" cu prezenta lor si de asta nu trebuie sa uitam sa le reanimam din cand in cand, jucandu-ne cu jucariile lor impreuna cu ei.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
corect! asa zic si cartile ca nu conteaza cat timp petreci cu copilul conteaza cum... si am mai citit ieri in cartulie ca copii se joaca cu jucariile lor nu pentru ca sunt interesant ci pentru ca parintii i le-au introdus, s-au jucat si ei cu ele, i-au aratat cum se joaca, le-au "animat" cu prezenta lor si de asta nu trebuie sa uitam sa le reanimam din cand in cand, jucandu-ne cu jucariile lor impreuna cu ei. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
o da, ai mare dreptate
Dragos nu e interesat de o anumita jucarie pana nu ma joc eu cu ea...e atunci sa te ti, e cea mai cea jucarie ever:))
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti sorina,faina reteta cu brocoli...sarumana ce donshoara frumoasa ai tu!wow...si donshoara mica,dar acum ziceam de cea mare mai mult...cea mica e o papusha vie elefantica,nu stii tu cum ma uit la pozele isabelei bea,cum a reactionat ivan la petrecere? myky spor la treaba cu baia! cred ca abia astepti sa terminati mami de Alex si Radu |
unde pot vedea si io papusa vie, vreau sa zic aia mare???
--------------------------------------------------------------------------------------------
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
unde pot vedea si io papusa vie, vreau sa zic aia mare??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
In album, am urcat acum 2 poze, am avut un link la semnatura, dar l-am sters..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_bz
In album, am urcat acum 2 poze, am avut un link la semnatura, dar l-am sters.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
foarte bibi donshoara... debordeaza de self confidence! si important! nu e o poza cu capul taiat cum isi face cu tona fii-mea...si cu buza stramba si capul disproportionat ca atunci cand te uiti prin vizor... sau pe astea nu ni le arati? Are si Diana poze cu tona facute by herself?
Ruxita spune:
... ma doare ingrozitor capul! a debutat ieri cu o bubuitura de am tras o sperietura si de atunci ma tine... mai discret, mai scartait, mai intens, mai extins... ce se poate de luat de CalMare de durere de cap de mama care mai are un pic si o ia pe aratura din cauza fiului iubit bolnavior? Si cum se manifesta tumorile cerebrale? dar anevrismele? nu ca as avea eu dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc la asa ceva...