Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
Neatza....
Ale1212xa pt cafea
MP CASA DE PIATRA , sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti alaturi de puiuti
MYKY felicitari pentru primii pasi ...si...la mai multi...
ELE felicitari pentru Isa. Am ramas cu gura cascata cand am citit ca mananca singura. BRAVO EI. Eu si acum ii dau Marei sa manance(si mai are putin si face 3 ani). E o puturoasa.
IOANA bravo Alexandrei pentru progrese
Hai sa ma laud si eu acum cu puiul de cioara. De ieri imi spune "mama" si tot ieri am observat si eu ca stie sa se dea singur jos din pat
gata... ma duc sa iau copilu' de la gradi...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ana_g...da, ai dreptate, cred ca nu pot cere trimitere cei de la urgente...cel putin in momentul prezentarii... Poate dupa o vreme, nush...de-asta spuneam si eu de un spital de urgente... Doamne-doamne, ce spui tu acolo...bietul copilash...offf Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Neatza!
Eu stiu ca la urgente este tratata toata lumea...asigurati sau nu. Nu stiu cum este mai deperte in caz de internare.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
Ma indulcesc si eu cu niste bucati propaspete de pufuleti.
Ayanna - mortala zgubi. Ce pozitii de somn are hi hi. Imi vine sa o rontai
Cris.d - ce ochi expresivi are Ema. Nu-i mai vazusem de mult.
Yannis - te-a facut mama Mos Craciun?
MP - vreau si eu zapada. De ce nu avem si noi? M-a stresat anul trecut si acum? Nu ne trimiti si noua? Cum v-ati distrat la cununie? Doar asa retras?
Gmilady - mi-ai facut pofta de poze artistice. As vrea si pt Tudor. Sa vad cum ma descurc.
Danasor - nimic de la motz? Si Anastasia doarme in niste pozitii?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Lillo spune:
Nyny voi ati facut ROR, sau imi joaca feste neuronul?
Ati facut varianta gratuita? Ce vaccin e, Priorix sau Trimovax?
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Nyny voi ati facut ROR, sau imi joaca feste neuronul? Ati facut varianta gratuita? Ce vaccin e, Priorix sau Trimovax? |
Ma bag si eu ca musca....acum cat ma mai lasa pitica...
Doc de fam zicea ceva de priorix...cand am sunat-o s-o intreb ce infanrix sa cumpar (penta), zicea ceva si de priorix, care este gratuit...acum...nu stiu daca e la fel peste tot...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza.... Hai sa ma laud si eu acum cu puiul de cioara. De ieri imi spune "mama" si tot ieri am observat si eu ca stie sa se dea singur jos din pat |
Nyny, felicitari pentru.."mama", si pentru datul jos singurel!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Lillo spune:
Sorina
Eu sper sa ai dreptate ptr ca prefer Priorix. Tocmai am vb cu dr si s-ar putea sa mergem dupa-amiaza la intepat. Voia sa ne faca si Infanrixul si am refuzat. Unul o data mi se pare mai mult decat suficient...
lorex spune:
Bravo Petrishor! Ai plecat, huh?? Ai treaba deacu'
Ruxita..ma ia pe shira spinarii cand tot aud ce se chinuie Kay...trebuie sa mergi la doctor...bafta sa ti-l pun ape picioare...abia astept sa ne spui ce ti-a zis!
Sorina, Tomaca..cand v-am intrebat de urzici n-ati spus nimica...acuma imi spuneti ca-i bleah? dupa ce i-am dat?
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bubu, si eu m-am intrebat...posibil sa fie Danasor?..Poate intra, si ne lamureste... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Sau DaStefa...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Lillo Sorina Eu sper sa ai dreptate ptr ca prefer Priorix. Tocmai am vb cu dr si s-ar putea sa mergem dupa-amiaza la intepat. Voia sa ne faca si Infanrixul si am refuzat. Unul o data mi se pare mai mult decat suficient... |
Bafta multa, daca mergeti azi la vaccin!
Mare dreptate ai, cu alegerea unui singur vaccin. Si noi o sa facem la fel, daca reusim.