Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna dimineata si de la noi.Sarumana de cafea.
Dece ma bucur ca e stabil tatal tau,sanatate multa.
Cuscra hai nu intri sa ne dai ceva detalii cum ati petrecut?
Legat de capitolul "cioara" vin si eu Alexandra se da sg jos din pat cam de 2 saptamani insa cu o viteza uimitoare de o sapt desi am patul f inalt are cam cu tot cu saltea vreo 60 cm,cand se joaca cu antepremergatorul si canta sau bancuta de activitati bate din palme face bravoo,stie sa se joace de-a ascunselea ,sta copacel pana acum a facut 1-2-3 pasi sg dar inca nu vrea sa plece mai mult are timp...,cand ii cer anumite lucruri stie despre ce e vb si ar mai fi dar gata am zis toate astea pt ca este mezina si vad ca vrea sa-i prinda pe ceilalti din urma.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Bravo Uca!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

dau si eu ceva de baut in fapt de seara...sampanie, mai exact de care vreti voi...dulce sau nu...de ieri sunt oficial "frau"

mami de Alex si Radu

Felicitari si Casa de Piatra!

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Culcat si eu una bucata cupil hiper-mega marait...ca sa-mi mearga bine de luni...

Ale1212xa, bafta la doc. azi, sa veniti cu vesti bune.
Ruxita...daca instinctul tau iti spune ca ceva e in neregula...mergi cu puiul la un spital de urgente (GA, Budimex...).Sa-l mai vada un medic, daca in pediatra lui nu prea ai incredere
Myky..felicitari pentru primii pasi nesustinuti ai puiului.
Lorex...sunt in asentimentul Bobitzei, cu privire la urzici (bleax). Bafta multa in sesiune!
CrisD...sa fie cu noroc mutarea, si multa sanatate fetelor! Felicitari frumoasei Ema pentru achizitii!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimi. multam de cafea ale1212xa. bafta azi la dct.

bubu bu

cris d multa sanatate la toate 3. sa va fie bine aici unde va mutarati.

acum sa ma laud si eu: piciul meu a inceput sa mearga

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Bravo Catalin!

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... eu terminat si partea de job! sefu mi-a dat de lucru si a trebuit sa-mi fac timp si de kkturi profesionale printre febra, diaree, comprese, copil marait, dureri de cap... inca nu-mi pot explica de ce nu refuz astfel de sarcini, oricum nu primesc niciun banut... parca totusi am depasit faza "Nu pot spune NU"...

Sa aveti o noapte linistita (daca nu o aveti cumva deja)!

Cris.d si voi va porcaiti cu crocobauri? Multa sanatate si sora mare sa se faca repede bine sa nu o imbolnaveasca pe cea mica (noi asa am patzit, prashtia mare l-a imbolnavit pe muc cel mic)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Probabil ca vrei sa-ti aduni bile rosii pentru cand te vei intoarce. te inteleg. Si eu munceam la 3 saptamani dupa nastere.
Cum mai sunteti cu febra? Kay e mai bine?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

inca mai facem febra si nu stiu cum sa actionez, clar trebuie facut ceva... am programare la pediatra lui azi la 2, as fce o programare la Stanciu, as merge la spital, dar citit pe site ca-mi trebuie trimitere de la medicul d familie, plus carnet de asigurat care wtf mai e si asta si de cand? parca nu mai am increderea intr-un control de rutina dupa care sa-mi zica sunteti ok, continuati cu tratamentul... vreau teste si analize si inca repede!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu stiu daca merge si daca poti, dar suna la o clinica privata gen CMU, Medicover specializata in pediatrie. Vezi ce zic daca te primesc la urgente si sa ceri analize. Avand in vedere situatia ar trebui. Acum nu stiu cat costa.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

si noi pe aici, recuperat in sfarsit, vazut si poze

nici macar nu mentionez de filmuletzu cu pricina.....

apropo, pot spune ca noi am intrat deja in etapa intarcare treptata....adica deja ii dau cand si cand seara un bibe de LV, cam 150ml, mai mult nu poate....bine, tot la tzitza adoarme. peste zi f rar, tot asa, de nani. mai ramane dimineata cand nu prea mai e.....ca-s pe post de suzeta de fapt, nu-l aud cum inghite, iar dupa aproape o ora de asa ceva urla de foame, asa ca.....si, sincer....nu dati cu oo...m-am cam saturat...nu stiu.....nu mai pot.....macar daca ar suge ceva, dar doar asa de kiki......eu mi-am facut datoria, se face anu peste cateva zile, gata.....ma rog, gata incet-incet

cand aud de pufi care se dau jos din pat, nu mai vorbesc de aia care merg (mi-am si imaginat-o pe miki cu puiul de manuta...vreau si eu), ma gandesc ca al meu e cam in urma. stiu, stiu, fiecare cu ritmul sau....tinand cont ca abia la 5 luni si-a tinut klumea kapu, sa ma astept sa mearga la 1 an jumate......in patut merge tinandu-se de margini, chiar si fara, sta in picioare fara sprijin, dar in afara lui....se face spagheti.

trimit...

_
mama lui Stefan, pui scump

Pai daca vrei sa-i tai portia de cockteil? Normal a vrut sa ti-o plateasca.

Nici noi nu excelem la partea motrica. Deci you are not alone. Ne place mai muilt sa tinem discursuri
Inainte cobora mai bine din pat. Acum de cand are 4x4 perfectionat, nu mai are rabdare sa se intoarca pe burta, asa ca se cam arunca. Nici mers in picioare nu mai vrea, ca vrea sa fie independent. Asa ca se pune in fund, si ara podeaua singur.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ruxi, stiu ca in caz de urgenta, mai ales la copil asa mic, nu cred ca-ti cere careva trimitere de la medicul de fam si/sau carnet (chiar, WTF?). urgenta e urgenta, nu zici, stati putin, nu mai sangerati, dati-mi trimiterea......eu una as lua una bucata copil si m-as duce la orice spital de copii la camera de garda. ideal ar fi o clinica privata, dar aia iau si chilotii de pe tine. fa cum stii mai bine, dar nu mai sta asa!

a, neata!

oo, lume "noua"..cris.d, ne-a fost dor de voi!....

n-as vrea sa va stric ziua, dar imi citea mai devreme sotu o stire cum ca un copil de un an a murit inecat in cada in timp ce ma-sa se dadea pe facebook.................................................bietul copilas............

na, asta-m fost, o zi buna va doresc!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Ayanna, Nicole - cum sunt princhindelele astazi?

Xela - tot maraiti sunteti?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

vazut si pozesuper pufuletii....cine se semneaza cu DS?aveti idee?

o zi frumoasa sa aveti!

Bubu, si eu m-am intrebat...posibil sa fie Danasor?..Poate intra, si ne lamureste...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ruxi, stiu ca in caz de urgenta, mai ales la copil asa mic, nu cred ca-ti cere careva trimitere de la medicul de fam si/sau carnet (chiar, WTF?). urgenta e urgenta, nu zici, stati putin, nu mai sangerati, dati-mi trimiterea......eu una as lua una bucata copil si m-as duce la orice spital de copii la camera de garda. ideal ar fi o clinica privata, dar aia iau si chilotii de pe tine. fa cum stii mai bine, dar nu mai sta asa!

Ana_g...da, ai dreptate, cred ca nu pot cere trimitere cei de la urgente...cel putin in momentul prezentarii...
Poate dupa o vreme, nush...de-asta spuneam si eu de un spital de urgente...
Doamne-doamne, ce spui tu acolo...bietul copilash...offf

Mergi la inceput