Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
ratusca83 spune:
neata..sunt pe fuga..
am intrat sa-i urez LA MULTI ANI!!!!!! DIENUTEI!! Symo sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea si sa va aduca numai fericire!! va pupppp
fug, Anna doarme iar eu smotruiesc prin casa.....am la treaba o gramada si nu stiu cu ce sa incep...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elfica spune:
Buna dimineata!
Am citit un articol plin de info utile despre uleiul de masline si pt ca stiu ca multe din voi, inclusiv eu, v-ati confruntat cu probleme cu constipatia, va dau paste cu ce am citit, poate ajuta pe cineva. La mine s-a reglat de la sine, nu stiu care a fost cheia succesului, ca nu am luat medicamente deloc.
Constipa#355;ie
Dac#259; se consum#259; o lingur#259; sau dou#259; de ulei de m#259;sline diminea#355;a, în combina#355;ie cu zeam#259; de l#259;mâie sau cafea se previne constipa#355;ia.
Ce problema am eu de cand am nascut si vad ca nu trece deloc... gazele. Nu am avut niciodata astfel de probleme, iar acum, de cand am nascut, cred ca am avut mai multe decat toate adunate de la nasterea mea pana la nasterea fetitei mele :) Si nu mai zic ce fel sunt... uneori nici nu le pot controla, noroc ca sunt doar co sotul, dar si asa mi-e rushine rau... Parca sunt la concurenta cu Iulia... E adevarat ca de cand o am pe Iulia, mananc mai repede, masa fiind o nevoie mai mult si mai putin o placere. Repede, repede, sa nu ma trezesc cu urlete si sa nu mai pot manca. Ca o las sa urle putin, dar nu rezist prea mult. Mai ales ca atunci cand urla rau, e jale mare. Vorba sotului, care spunea odata "hai mai repede, ca moare copilul"...
Daca si voi aveti astfel de probleme cu gazele, va rog sa ma ajutati si pe mine sa revin la normal.Nu mai zic ca mi se intampla si sa ragai la masa, ceea ce nu pateam niciodata. Doar il criticam pe sot cand il mai apuca... Ii tot spuneam ca nu stie sa manance/sa bea si ca inhaleaza aer aiurea. Si acum ma trezesc eu, lupul moralist, ca nu pot sa evit. Dar asta ma gandesc ca sigur s-ar rezolva daca as manca in liniste, adica fara sa ma grabesc. Dar cealalta problema nu cred... Am citit ca dureaza pana organismul isi revine dupa cezariana, pana se reia tranzitul intestinal firesc, dar cat sa dureze, ca mai am o saptamana si fac trei luni...
Scuze pt subiectul jenant , dar poate imi gasesc si eu leacul cu ajutorul vostru...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
simonique spune:
Miruna pai bine mey ce faci? Parasesti grupul nedormitelor de noapte(nu ca am fi multe)? Zi drept ce i-ai dat de s-a intamplat minunea? La noi totul la fel...eu nu inteleg, e normal sa nu doarma si el fara scanceneli si scrematuri?
Voiam sa va intreb, bbi vostrii nu se zgarie pe fatza in somn? Asta al meu dak il las cand doarme fara manusi se face ferfelitza,chiar dak are unghiile taiate se zgarie rau ori se trezeste urland ca si-a bagat un deget in ochi sau mai stiu pe pe unde...mainile alea ii sunt cel mai mare dusman in somn
Cat despre vacanta, eu nici nu ma gandesc inca...vreau si eu intai sa dooooorm o noapte omeneste...si hai nu toata...macar asa in reprize de cate 3 ore...dar sa doooorm
danaint spune:
Elfica, ai incercat cu carbune medicinal? Mie mi-au dat in spital impotriva gazelor, care sunt dureroase la o cezariana proaspata, si avea efect.
Noi ne jucam de o ora aproape in centrul de activitati. Cu maimuta care scote sunete si lumini. Nebunie mare, rade cu gura pana la urechi cand reuseste sa o nimereasca cu manuta acum insa cam da semne de somn...
La multi ani Dienutei de Symo!!
danaint spune:
Anymona, asa auzisem si eu de Turcia la AI. Noi nu am fost niciodata in Antalya, deci chiar astept cu entuziasm sa mergem acolo! Si daca nu tb sa luam nimic cu noi, cu atat mai bine oricum mie si daca mi se zice ca nu tb sa iau nimic ma prezint cu 3 valize
, iti dai seama daca chiar tb luat musai ceva... Oare tb rezervat cu multa vreme inainte sa gasesti un hotel ca lumea?
syl spune:
Buna fetelor. Am de recuperat din urma cam 9 pagini sper sa ma lase bebe sau sa nu ma apuce somnul. In mod normal ar trebui sa dorm dar...uneori dorm degeaba ca tot varza sunt.
Mistic, la noi la Gorj astia nu aplica legea ca toata tara. De fapt nu e prima data cand legile sunt aplicate dupa ureche. Mi s-a spus clar...nu depen in 42 de zile..papa. Prevad un razboi cu ei.
syl spune:
eliza_cry, pai asta am facut si eu azi cu ei la telefon si au inteles ca nu pot merge sa depun dosarul ca n-am certificatul decat in februarie si exclus ca acum iarna sa ma astern la drum 350 de km cu copii dupa mine sa depun dosarul si ca-l trimit pe sot singur
Au inteles.