Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
mirunam spune:
Neata! Raportez copil cuminte cu somnic de la 20.30 la 7.00! Asa da.
Ce subiecte frumoase...
Noi inca nu am facut niciun plan de vacanta, avem multe in standby si in ultima perioada am facut numai planuri care nu s-au concretizat. Oricum anul asta foarte probabil ne vom limita la turci. Motivele sunt simple: mergem cu masina si avem conditiile si confortul necesare pentru un bebe mic.
Si noi caram de toate cu noi, pana ne-am obisnuit sa mai taiem din liste. O plecare de weekend pana la 2 Mai arata ca un concediu de 1 an... Cel mai tare a fost ca ii luasem o groaza de jucarii pentru nisip, desi avea doar 7 luni. M-am dus cu el la plaja, super echipat (avea si slip ), ne-am intins jucariile si hai sa ne jucam. Am umplut de zor o forma de nisip si in secunda a doua ...jap cu ea in gura . Ce sa il prind ca era prea tarziu... am stat o ora sa ii scot nisipul din gura . Radeau toti ca ma chinui sa sterilizez tot ce atinge si el mananca nisip
Ana, tare te inteleg cu apartamentul insa, oriunde ai cumpara poti avea surprize. Atata timp cat nu te ocupi direct de lucrari nu ai de unde sa stii ce e ascuns sub parchet sau prin pereti. Si cand te ocupi poti avea surprize ca nu stai cu ei 24/24. Din pacate la noi cine construieste pentru vanzare face lucrurile de mantuiala si cu bani putini si asa apar tot felul de neplaceri. Sper sa rezolvi cat mai repede, sa treaca supararea si sa te poti bucura de casa.
danaint spune:
Neata!
Desi am dormit 9 ore sunt cheauna de somn... De ce???
Ieri am fost la film, la IMAX, cu nasii. Am pus tara la cale pt botezMai raman amanuntele nesemnificative: restaurant si biserica de ales
andreeacc spune:
Rotarixul a fost suspendat de FDA temporar anul trecut in martie cand s-a aflat de o tulpina a gripei porcine, dupa care in mai 2010 FDA a emis un nou raport in care spune ca au analizat si e safe.
aici sunt detaliile
http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/SafetyInformation/SafetyAlertsforHumanMedicalProducts/ucm205640.htm
danaint spune:
Ana ma bucur ca nu te dai batuta in fata problemelor! David are mamica tare curajoasa!
Andreea, si se vad rez dietei? Lapte cu biscuiti integrali suna chiar f bine pt o dieta. De cat timp o tii? Ti-a recomandat si un program de sport?
Beatrice, nici eu nu stiu cu Rotarix ce sa fac. De ce se vb sa il interzica? Ce efecte secundare are?
Olgutzika spune:
'neata, fetelor!
Pentru concedii mi se pare super super aparatul aratat de Andreea ( mai aratase Symo unul asemanator, parca ). Noi mergem la mare anul asta cand Vladut va avea aproape 10 luni, la sfarsitul lui august. Nu imi fac planuri, o sa vad atunci care ii vor fi nevoile si ma voi conforma. Dar in principiu, mizez pe gadgeturi de genul celor de mai sus .
Cu Rotarixul...a fost o suspiciune asupra unui lot comercializat in US ca ar contine o tulpina de virus porcin si a fost suspendat de la comercializare/utilizare pana cand isi verdictul FDA. Intre timp, FDA a cercetat si a dat OK-ul vaccinului. Nu stiu sa se fi pus problema interzicerii lui, nicidecum. Ati vazut marea goaga a legaturii dintre vaccinuri si autism? http://stirileprotv.ro/csid/sanatate/scandal-in-lumea-medicala-autismul-legat-de-niste-vaccinuri.html ca e pe foarte scurt. Si uite asa se seamana panica, din studii eronate ( voluntar in cazul de fata ), din informatii trunchiate.
Am redescoperit alaptatul intinsa pentru ca Vladut nu a mai varsat deloc. Asa ca noptile mele sunt linistite . Oricum, prima cerere o primesc dupa 3:30, asa ca am 5 ore legate de somn.
Ana, o imbratisare mare mare pentru tine !!!
Sugubina, ce fac ratele? Sunt ok dupa vaccinuri, da?
Va , sa aveti o zi frumoasa! Nu mai poci sta...
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
anymona spune:
Neata si de la noi,
ma bucur sa aud de bb-i dormiciosi si mamici odihnite
Si eu sunt happy in dimineata asta pt ca bb a dormit de la 24.00 pana la 7.15. A supt 30 min si a bagat iar somn pana la 10. Asa da....
Ref la rotarix si eu sunt in dilema. Clarei, dintre vaccinurile optionale, i-am facut doar prevenarul (antipneumococic) inainte sa intre in colectivitate. Rotarix nu i-am facut. Vreau sa va spun ca in 5 ani nu a facut nicio enterocolita sau alta infectie cu rotavirus. In schimb a facut infectie cu pneumococ desi era imunizata cica. So....nu stiu ce sa fac acum in leg cu rotarixul. Ca prevenarul sigur nu-l mai facem
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Andreea eu am depus facturile din ultimul an, deciziile de impunere (parca asa se numesc), certificatul de nastere si atat. Dosarul a fost verificat la P. Voluntari si au spus ca e ok si daca mai trebuie ceva suna ei. Eu sunt un dezastru, nu stiu sa imi tin singura contabilitatea, desi e minima, asa ca nu am priceput daca e bine ce fac. M-am consultat cu contabila si pare a fi bine... am inteles ca prin martie voi primi primii bani . Acum mai am sa cer si alocatia pentru Emanuel, m-am hotarat sa iau toti banii de la stat
inacat spune:
Fetelor, aveti idee lapte praf gratuit se mai da?
M-a intrebat o prietena cu fetita de 3 ani daca se mai da. Ca ea l-a folosit. Cica era de la Nan.
anymona spune:
E super blenderul acela de la avent. Am vb si eu cu verisoara mea sa mi-l cumpere din Anglia acum cateva sapt. Cred ca l-a si luat deja. Era pe amazon.co.uk la oferta cu vreo 70 de lire. Il primesc abia in aprilie cand vine ea in vacanta in Romania, dar macar am scutit transportul si oricum nu il diversific pe bb pana atunci
Ref la concedii, noi anul acesta vom merge in bulgaria la Duni la sf lui august. Cu mancarea vom proceda la fel ca la Clara. Pana la un an jumate a papat in vacanta numai de la borcanel, iar dupa de la restaurant. In meniul oricarui restaurant mai rasarit se gaseste ceva pt copii.
In plus, la multe dintre resort-urile de 5 stele cu AI din turcia si bulgaria, se ofera mancare speciala pt bebelusi, tacamuri si vesela specifice, scaune speciale etc. Deci toate facilitatile. Nu tb sa cari nimic. Nici macar patut sau carut. Iti ofera de acolo.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Olgutzika spune:
Anymona, eu pe Sof nu am vaccinat-o suplimentar schemei obligatorii decat impotriva hepatitei A...pe Vlad insa am zis sa il vaccinez in plus din cauza ca va merge sora-sa la gradinita si va aduce acasa toti carcaiacii. Prevenarul contine parca 7 tulpini de pneumococ, a iesit acum Prevenar 13, impotriva a 13 tulpini. Sunt selectate cele mai frecvente tulpini, poate Clara a facut infectie cu un pneumococ pentru care nu avea imunizare...sau poate ca daca nu era vaccinata, avea boala o manifestare mult mai puternica...zic si eu Dar tine cont ca ea va aduce de la gradi toate minunile, iar la piticii atat de mici manifestarile sunt urate, iar tratamentele mult prea agresive pentru organisme atat de necoapte. Eu pe rationamentul asta am mers, sper sa fie sanatosi amandoi!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia