Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
ukume24 spune:
buna fetelor,
remeber me?? imi cer scuze ca nu am mai intrat dar noi nu suntem foarte bine.Eu fac mastita tot la cateva zile cu febra si san rosu si e groaznic... nu sunt in stare de nimic. plus ca mama a trebuit sa plece acasuca si am ramas singurica. Mi-a fost destul de greu :(. Pe langa astea am tras si niste certuiri cu mama soacra care s-a gandit ca acum ar fi momentul ideal de morala. S-a suparat ca am tipat la ea. Dar am tipat in conditiile in care eu eram cu bebe in cada ii faceam baie si ea s-a gandit sa iasa din camera ca fiuso nu-si luase cheie si cum sa stea la usa. Diferenta de temperatura e destul de mare si m-am suparat si am tipat s nu mai intre inapoi ca ii fac baie singura. Mi-am cerut scuzr dar degeaba...s-a bosumflat si mi-a facut capul calendar. Sincer am o strae tare naspa si sper sa treaca cat de curand. Imi cer scuzr ca v-am impuiat capul cu tampeniile mele dar mi-era tare dor de voi si simteam nevoia sa va povestesc caci voi mereu ati avut o vorba buna pentru mine.
Va pup si mi-i dor de voi iar gandul imi este mereu aici chiar daca nu apuc sa scriu
BraveGirl spune:
Inacat, tot Melania vine si la noi. Ea imi face si mie masaj si o sa incepem kineto si eu si sotul, pt problemele cu spatele.
Azi bebe a facut exercitii cu mingea. A fost tare cumintel. In schimb A. s-a agitat, a plans, am incercat sa o bag in seama, am sfarsit prin a-i face si ei baie si i-a facu tMelania si ei frectie, sa nu se simta exclusa. e tare maraita cd e bolnavioara
Ieri i-am dat comanda d erochie pt botez si am aflat ca la Miniblu au lista de botez. f tare, ma bucur ca incepe si la noi sa prinda ideea, din pacate eu am de toate pt bebe, asa ca n-am facut nici o lista.
Ma bag in pat ca dorm piticii, sa ma odihnesc si eu putin.
Andreea, dar coafeza o tii ascunsa? Nu mi-o recomanzi si mie? Tare as avea nevoie de cineva sa ma aranjeze pt botez
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Jany spune:
Buna fetele.Bebita mea de cateva zile nu mai vrea sa pape tati,nici inainte nu aveam mult LM si alternam cu LP,chiar daca aveam putina tatica inainte statea la tata o jumatate de ora, pe urma incepuse cate 10 minute si acum nici nu vrea sa stea un minut,plange.
danaint spune:
Hello fetelor!
Vad ca bebeii nostri sunt foarte sportivi, si noi tocmai ce am incheiat sedinta de kineto, si tot asa, prima oara pe minge. Se mai gasesc mingi si la Decathlon, eu de acolo am luat. Misto ca la voi va face ac kineto si voua, eu ma duc la un salon langa casa, da imi face si vacuum, asa ca imi place.
Am trecut pe la Z pe victoriei in drum spre vacuum azi, i-am luat o vestuta de lana super draguta! In rest insa nu mai aveau mare lucru la reduceri...
Ana, off ce mai trageti cu ap asta macar platesc constructorii reparatiile, da?
simona-maris spune:
Buna ,fetelor! Ma bucur sa va vad din nou, eu sunt mereu pe aici, nu scriu intotdeauna, dar citesc tot.Noi am terminat cu botezul , dar citesc cu placere ideile voastre.
Ana_o, sunt pe aici.
Doresc multa sanatate mamicilor cu probleme, si multa rabdare!
Stiti ca bebe Stefan avea fontanela adancita sambata. I-am dat o singura data ceva ceai,cam 50 de ml, si san des, des, ca el oricum mananca de cate ori il pun la san. Asa ca am stat cu el agatat de piept 90% din timpp...dar s-a rezolvat,slava Domnului.Acum fontanela e ok, nici nu se mai cunoaste la ochi, doar la pipait.
Bebe are reprize uimitoare de joaca, numai cu tati, in care rade de moare, tipa, vorbeste, protesteaza, se bucura, se sperie...Gangureste divin, dar nu e interesat de jucarii sau obiecte deloc. Le priveste cu atentie, insa nu intinde manuta...Cred ca e mai rezervat cu lucrurile, acum face progrese in domeniul comunicarii interumane.
Corina,nici eu nu am luat mai nimic pt stimularea lactatiei.Cred ca bebe a avut exact cat i-a trebuit. Dar vreau sa ma apuc de acum, ca am de pregatit lucrarea de disertatie, si voi avea nevoie de timp.
Si as vrea si eu o pompa buna...am avut de la primii pasi, mi s-a parut o prostie, e drept si sanul meu isi da drumul greu la lapte. Ce pompe bune imi puteti recomanda?
Va pup pe toate, frumoase mamici si pe minunatii bebei!
Simona si bucuria noastra, Stefan (1 11 2010)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jany Buna fetele.Bebita mea de cateva zile nu mai vrea sa pape tati,nici inainte nu aveam mult LM si alternam cu LP,chiar daca aveam putina tatica inainte statea la tata o jumatate de ora, pe urma incepuse cate 10 minute si acum nici nu vrea sa stea un minut,plange. Mami de Alexandra-Cristina(18.10.2004), Selena-Gabriela(16.11.2010) |
Unul din riscurile bebeilor care sunt alaptati alternativ-san-LP.Ca si cazul nostru, de altfel. Incearca sa cauti niste biberoane cu tetica moale, din silicon, care imita sfarcul mamei.
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! De cateva zile bebe se trezeste la 6 si tine conferinte Mai e cineva care nu ia absolut nimic pt stimularea lactatiei? Eu sunt mama denaturata, nu beau nici macar ceai si mananc de toate ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Corina, eu recunosc ca am luat vreo 3-4 zile cand am venit acasa niste ceai pentru stimulare si galactogil, dar m-am oprit, ca am vazut ca bebelina papa mai putin decat aveam eu si am zis s-o las pe ea sa stabileasca limitele. De atunci n-am mai luat nimic, si am laptic destul de multisor, bebe mananca binisor.
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Eliza_cri, si eu ma refugiez in bucatarie, beau o ura de apa si-mi mai revin. Bebica noastra se pare ca e destul de rea de caldura, daca ii e prea cald face show de numa!
Mami de Cristiana