Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

buna fetelor,
Ana_o, Elfica .
M-am linistit. Initial manzul imi refuza sanul cu problele, ca era tare, fierbinte si nu putea sa apuce corect, dar am insistat si cu rabdare si de foame manzul a inceput sa suga si s-a rezolvat. Ieri numai sanul acela i l-am dat, pe celalalt l-am muls. Asa ca sunt happ. Sunt alt om, parca nu am avut nimic.

Mirunam, tu pentru indemnizatie ai fost la primaria Voluntari, nu? Ai buletinul acolo? Sau nu e oras? Ca zici de Ilfov?
Eu stau in Magurele si la primaria orasului am fost. Mi-am depus dosarul pentru alocatie copil si mi-au zis sa ma duc cu 2 saptamani inainte de expirarea postnatalului sa imi dea formulare si lista acte pt. dosar CIC. si apoi dosarul sa-l duc in ultima sapt de postnatal (din cate am inteles se poate depune in 60 zile de la terminarea postnatalului).

Anymona vad ca ti-a raspuns Andreea.
Elfica eu ma vad cu ea abia martea viitoare si daca vrei ii spun de tine si ii dau nr. tau. Daca vrei mai repede, poate Andreea se vede cu ea mai devreme si vorbeste ea.
Tipa e super. Trebuie sa fac rost de minge pt gimnastica. Aveti idee de unde sa iau?

BraveGirl, Patrick are aceiasi kinetoterapeuta ca Andreeacc (si acum si eu )? Sau e pentru tine?

Mergi la inceput

Eu pentru lactatie si colici am baut zilnic in ultimele 3 luni 1,5 l ceai de anason, chimen, fenicul, marar.
Am baut cat pentru toata viata mea.
De o saptamana nu mai beau ca m-am saturat, dar consum 2 l apa si iau alternativ Galafor (4 capsule/zi) si Galactogil (2 lingurite/zi).
Uneori mai uit si ma trezesc seara ca nu am luat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Inacat, toate trei (tu, Corina si cu mine) avem aceeasi kineto.Ea ne face si noua, mamelor, masaj, eu o sa incep cu ea de la 1 feb si gimnastica.

Minge de gimnastica am luat de la Intersport, au 3 dimensiuni, eu am luat-o pe cea medie, costa cam 60 ron.

De la noi tocmai ce a plecat kineto, Ilinca doarme dusa.

Acum o astept pe coafeza, sa ma tund si sa ma vaopsesc.Eu sunt indragostita de serviciile care mi se pot oferi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Cum va face masajul, vine cu masa de masaj sau va descurcati cum puteti acasa, pe pat? Cat costa masajul vostru si cat dureaza? Dc nu am apa calda, de ex, si nici minge pt gimn, ii face lui bebe numai masaj toata sedinta sau e prea obositor pt bebe atata masaj?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

mirunam vezi ca este un soft special care se instaleaza pe calculator si poti sa recuperezi orice fel de date de la poze pana la documente, dai o cautare si vei gasi sunt inclusiv firme specializate pe acest domeniu....bafta

noi am fixat botezul pe 19 feb....avem cca 20-25 de persoane maxim la un local dragut....speram sa scoate pe cat bagam macar sa nu iesim in paguba

momentan ma laud cu dureri la tzz dar suntem spre vindecare si juniori sunt ok.

va pupam

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

kamik draga mea la baiatul meu tot asa faceam si eu curata numai putin nu insistam pana s-a infectat undeva pe la 1 an si ceva dea facut puroi si am ajuns la doctor de i-a decalotat putulica total a plans vreo 2 zile cand facea pipi si era rosu acolo insa a trecut..eu zic totusi la baita sa tragi cate pputin, putin pana o decalotezi acum cat e micut...sper sa fi inteles ceva din acest mesaj ...numai bine

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

syl imi aduc aminte ca la primul copil nea- cerut asa ceva eu fiind tot din gorj insa a mers sotul si a facut gargara ce proaspat nascuta, cu copil mic..bla bla gura cat china si nu a mai trebui sa fie decat el..eu stiu ca trebuie urmatoarele acte cn copie si original, ci parinti copie si original, stagiu de cotizare de la casa de pensie atentie se plateste 15 ron pt eliberarea acestuia, si ceva de la tine de la serviciu sau daca nu ai de la fis nush ce....cel putin la mine asta a cerut acum..a si a mai cerut un act de la directia muncii o adev cu nush ce....bafta la alergat eu am fost cu copilasii dupa mine, sotul fiind la servici noroc ca mi-a lasat masina ..pup

dulceata de fetita

Mergi la inceput

amelia_ilie ceea ce descri tu cu show-ul to asa tine si la noi ba unde mai pui ca in unele nopti se termina pe la 3, 4, 5 cum are zana zorilor chef.....la noi am observat ca daca o incaldusesc mai tare se culca de nu ai treaba, in alte nopti are chef efectiv sa se zgaiasca cu ochii pe pereti si sa vorbeasca cu ursuletii, si tot asa in fiecare noapte e altceva..pe mine cand ma ia iufa aia ca nu stiu ce sa ii mai fac ies din camera merg la bucatarie fac ceva cateva minute si o las singura acolo iti spun dupa cateva minute ma simt mai bine si parca ma linistesc,,eu zic ca ne si simt daca suntem agitate ....pup sa va afceti cuminti

mistigirl imi cer scuze ca nu am fost pe faza cu ziua ta insa iti urez acum din toata inima LA MULTI ANI!!! sa fi sanatoasa si iubita si sa ai o punga groasa

anaO sincer imi pare rau sa aud cat trageti din cauza nenorocitelor alora de tevi, sper sa reusitit cumva sa finalizati si sa va linistitit..multa sanatate tatalui. sa auzim numai de bine draga mea

dulceata de fetita

Mergi la inceput

inacat in primul rand nu trebuie sa mulgi sanul pana la evacuarea completa a laptelui , organismul va crede ca bb are nevoie de mai mult laptic si va produce mai mult...apoi daca au aparut nodulii inseamna ca sanul deja s-a inflamat iti recomand 1-2 pastile antiinflamatoare luate la un interval gen 6 h sau 8 pana trece .... a si daca copilasul suge numai un san sa ai grija sa il mulgi si pe celalalt sa nu il lasi nemuls...,iar cand dormi sa nu dormi pe sanul afectata si nu cu fata in sus decat pe o parte...crede-ma dupa 3 ture de muls la 3 copii cred ca am suficienta experienta.....sa nu te lasi sa ajungi la pete rosii pe san ca deja trebuie sa recurgi la antibiotic....mai poti incerca dusuri fierbinit si masaj pe sani insa nu burutal pentru a nu rani sanul masajul se face cu degetul mare de la mana in sensull acelor de ceasornic cu miscari usoare de la baza sanului pana spre varful sanului.....sper sa fi inteles ceva

bata maxima sa iti revi cat mai repede [durerea va disparea in2-3 zile mare atentie nu te descuraja si o atitudine pozitiva te va ajuta in acest sens, organismul va intelege ca e suficienta productia de la pte si nu o va mai mari] te pupik

la noi e tragedie ma mulg de 6-7 ori in 24 de h pentru ca nu am sfarc, cel mai nasol sunt orel de noapte cand dorm baietii, mandra se agita si eu trebuie sa ii impac pe toti si ziua cand e sotul la servici si mai e si dimitrie si fata va puteti imagina ce iese ..efectiv am ajuns asa la o calmare completa ca sa nu pierd laptele zic ca asa este sa fie nu are cine ma ajuta si iau lucrurile ca atare greu...sincer atat de mult mi-as dori sa am si eu sfarc, dar natura nua fost darnica in acest sens cu mine....cu Dumnezeu inainte

dulceata de fetita

Mergi la inceput

eliza_cri, multumesc de sfaturi . Le retin, dar sincer sper sa nu mai fie nevoie vreodata sa le aplic. Sper sa nu mi se mai intample asa ceva.

Mergi la inceput