Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Buna dimineata si de la noi! Sa aveti o zi cu soare si plimbari!

Idalis, spuneai ca intrebi la doctor de lacrimi? Imi cer scuze daca gresesc.

am intrebat...a zis ca nu e o problema, la unii copii le da lacrimile mai tarziu. Pentru linistea mea il duc si la oftalmolog ...asta dupa eco de sold.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Buna dimineata!!!
La multi ani Miriam Sofia(Summertime), Mihai Teodor(Anaalina) si bebeului de Iazmin...multe lunite si ani plini de bucurie!!!
- fetelor, ce mi-ar placea sa fiu si eu iar in bucuresti si sa vin si eu in parc cu voi!!!simt ca inebunesc aici in zalau, nu cred ca rezist 2 ani!
- idalis, office, am folosit servetelele iridium si picaturile cu gentamicina pt ochisor, dar tot nu i-a trecut....maine mergem iar la oftalmolog...doamne ajuta sa nu fie nimic grav...parca e si putin rosiatic!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!Poftiti la micul dejun: sandwichuri cu sunca de casa si cu jambon! Cu cafeluta o asteptam pe Mari !

Summertime nu m-a pus sa semnez nimic! Mai corect era sa ma intrebe de la inceput: ba,vrei vaccinul care se face in mod normal sau asta? ca sa ne intelegem de la inceput. Dar probabil o crezut ca fiind pusa in fata faptului implinit,voi accepta. Niciodata!

Ce fain ca voi va puteti intalni prin parc!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pt problema de la ochisor,o sa mergem si noi la oftalmolog.
Adelina ,sa nu faca conjunctivita daca e rosu ochisorul.

Mergem si noi sapt viitoare la dr,ca mi-e frica sa nu faca conjunctivita,si deja e deranjant si pt ea sa tot o sterg la ochi tot timpul.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

m-am gandit si eu la conjunctivita, sau ar putea fi iritat cum l-am tot curatat...nu stiu de aia mergem urgent maine dimi la oftalmolog! prima data cand am fost la oftalmolog mi-a zis ca nu are nimic, eventual o sensibilitate mai crescuta la aer, praf, etc... dar parca e din ce in ce mai rau

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

si eu astept cafeaua de la Mari, ca m-am obisnuit cu ea zilnic
Adelina asa cum am mai spus, problemele la ochi se rezolva dupa cum spune oftalmologul, nu dupa cum trece la alti copii. Du-l pe Darius la doctor si ai sa vezi ca va fi bine. Pupam ochisorii mici
Sanatate multa la toti bebeii cu probleme.

pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Adelina mie oftalmologul mi-a explicat cum sa sterg ochisorul. Intotdeauna de la tampla spre nas, fara sa apas tare. Se sterge intai partea superioara (pleoapa) apoi partea inferioara. Daca genele sunt lipite de la secretie storci cateva picaturi din servetel(sau cu ser fiziologic) si lasi putin apoi stergi delicat. Operatiunea se repeta la celalalt ochi intotdeauna cu un alt servetel curat pt a nu raspandi infectia. Iridium baby inroseste putin pielea, dar trece in 1-2 minute. Nu are voie sa se inroseasca ochiul. Eu ti-am impartasit experienta mea, tu fa cum iti spune doctorul !

pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

A venit Mariuk cu cafeluta!
Buna dimineata!
Fac ochi cum trebuie mai tarziu, citesc ce ati scris si revin.
O duminica excelenta!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata! Multumim de mic dejun Anuta si Mariuki de cafeluta, chiar acum o beau, mm ce buna e.

La multi ani Buburuza! Sa fii sanatoasa, sa-ti dea Domnul tot ce i-ti doresti si sa te bucuri de micuta ta comoara. Ti-am urat cu intarziere ca ieri a fost si ziua fratului meu, asa ca, l-am sarbatorit si am ajuns tarziu acasa.

La multi ani bebelusilor nostri dragi care astazi mai adauga o lunita.

Ma duc sa citesc din urma si revin.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La noi cand am iesit din maternitate curgea un ochisor. L-am sters cu ser fiziologic cateva zile, dar se iritase de jur-imprejurul ochiului dupa care am cumparat servetelele iridium baby. L-am sters cu ele, i-am pus si san in ochi si intr-o saptamana i-a trecut. Dar s-a mutat la celalat ochisor pe care l-am tratat cu Tobrex si il stergeam in continuare cu iridium baby.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput