Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
magdyi2001 spune:
Salut!
Banuiesc ca am si eu un drept la replica... Nu am sa pun nici un emoticon ca sa nu fiu din nou interpretata...
In primul rand nu am avizat pe nimeni(adelena scuze daca te-am jignit) in acel mesaj si nici nu am fost rautacioasa asa cum au considerat unele din voi;imi pare rau ca m-am facut inteleasa gresit; am incercat numai sa explic ca nu ar fi bine sa renuntam la alaptat (cele care alapteaza inca exclusiv)pt a introduce o masa de fructe, cereale, etc. In fine, nu o sa mai intru in amanunte ca oricum o sa-mi ridic din nou forumul in cap... Stiu ca fiecare este liber sa-si creasca copilul cum vrea, nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici sa intru cu bocancii in viata mamicilor, nu am vorbit din carti si nici nu am dat sfaturi. Daca asta s-a inteles din postul meu imi cer scuze, poate alta ar fi fost in masura sa va explice mai bine si mai pe larg cum sta treaba cu alaptatul si daca nu ma insel a si facut-o cineva: Nerantula, care este de altfel si o inpatimita a alaptarii.
Pe mine m-a deranjat doar termenul de "apa chioara" pus poate pe nedrept LM. Adelena, inca odata scuze, dar nu e vorba de tine, am mai auzit si pe altele pe forum spunand asa si s-a intamplat pur si simplu ca sa postezi si tu cu acelasi termen. Am intalnit femei a caror copiii aveau carii la 4-5 ani si culmea tocmai acelea au considerat ca LM este apa si s-au grabit cu diversificarea. Nu vreau sa se inteleaga gresit inca odata, nu am nimic impotriva diversificarii si nici a LP(si Maria primeste pt ca nici eu nu mai am suficient cu toate ca am baut litri de galactogil si ceaiuri peste ceaiuri), dar consider ca toate la timpul lor, asta in cazul in care vrem sa avem bebelusi bine crescuti si sanatosi.
Si acestea fiind spuse, consider contributia mea la acest club incheiata. Ma retrag nu inainte de a va ura tot binele din lume voua si bebelusilor vostri.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
idalis spune:
Ana fa repede un capitol nou si sa lasam "disputa" cu alaptarea in capitolul asta
Ma duc sa beau o cafea decofeinizata si sa ma uit prin album la bebelusii vostri minunati.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
ana_25 spune:
Buna seara! Am venit si noi de la dr! Ne-a dat Vigamox picaturi si a zis sa-i continui masajul din coltul ochiului,in jos spre nas. Iar daca in 10 zile nu se rezolva o sa trebuiasca sa mergem sa-i desfunde canalul. Sper s-o rezolvam noi acasa,ca nu as vrea sa o chinui saracuta,cu desfundatul.
Magdy mie imi esti ff draga,si nu as vrea sa pleci si tu. Daca tii minte,ti-am mai spus si mai demult,ca nu trebuie sa tii cont de cei care nu sunt de acord cu tine sau mai bine zis cu parerile tale,ci mai bine sa te gandesti la cele carora le esti draga.(si nu sunt putine) Nu cred ca e corect sa lasi toate fetele pt cateva pareri in contradictoriu. Dar in definitiv e alegerea ta,nu poate nimeni sa-ti comande,dar mie una mi-ar placea sa ramai alaturi de noi.
Doaaamne,nici in scoica nu mai pot lasa gandacul mic. Se impinge cu picioarele si-si ridica funduletul in sus,se arcuieste,si asa se "deplaseaza" .Am gasit-o cu piciorusele afara din scoica,erau pe pat si cu capusorul unde trebuia sa fie cu fundul!! In ritmul asta,cred ca sarim peste mersul de-a busilea,si ne plantam direct in picioare! Nu stiu de unde are atata energie!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
ma duc sa fac cap nou
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_ivan buna fetelor. nu am mai intrat de o vesnicie dar tiberiu doarme max 20 =30 de min si atunci abia apuc sa mananc sau sa fac altceva prin casa azi insa sunt disperata cu el in brate. mi-a facut de dim febra 38.8 intrarectal si are diaree. i-am bagat un sup cu paracet i-a scazut putin febra dar la 11 a revenit. abia la 2 ne ducem la dr ca idioata nu s-a sinchisit sa vina acasa nu da semne ca i-ar iesi vreun dintisor. in schimb tipa de durere si se screme. va pup pe toate si imi cer scuze ca dau buzna lui Tiberiu |
nu am vazut mesajul tau la ora respectiva cand l-ai trimis insa sper ca ati rezolvat problema. multa sanatate la pitic!
ce vroiam sa spun referitor la citatul de mai sus - cand copilul are scaune moi NU se administreaza supozitor si NU se administreaza siropele cu antitermice. e de preferat pastila simpla zdrobita si data cu lapte, etc. avand in vedere ca e mai greu sa aproximezi singura acasa cat ii poti da, dati siropele. dar NU supozitoare!
multumim mult de urari!
LA MULTE LUNITE TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
citat din mesajul lui ionela.n Am o intrebare cam tampitica Diareea la copii cum e? Cand face mai moale sau cand face kk aproape apa? -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa |
diaree = consistenta si nu nr. diaree = atunci cand e absorbit de pampers. eventual are si un miros altfel decat de obicei.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Karin25 spune:
citat din mesajul lui be_one Buna dimineata! Karin, daca nu mai aveti febra de la dintisori, inseamna ca aveti dintisori. Felicitari! Chiar vroiam sa intreb mamicile care au deja iepurasi daca inainte sa apara dintisorii bb-ii au mancat mai putin. ca eu tot caut o explicatie pt apetitul redus pe care-l are Ioan Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
Pana draga mea, inca nu a iesit dintisorul, doar ca nu mai avem febra. Ne mai chinuie dar nu asa tare. Legat de papat sa stii ca Andreas a papat mai rau in ultima vreme.
De azi am trecut la tetinele cu 3 gauri de la Avent si vreau sa va spun ca bebe a [apat considerabil mai mult. Pe semne ca ii era lene sa traga din tetina 2 si cand se satura putin; gata!.
Edith mamica fericita de Andreas Daniel