Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

Am cumparat Galactogil. Ma astept sa-mi curga laptele din sani ca la arteziana. Fistiq, tu esti de vina! Cate lingurite luati voi pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

IONELA, eu una nu scot niciodata copiii pe ceata. Se pare ca ceata e cea mai periculoasa.

CAMY81, felicitari pentru rezultate!

ANDREEA, dar de ce te-a speriat dr. de fam? Scuze daca ne-ai spus si nu mai retin eu! Oricum, va asteptam cu vesti bune!

EVELINE, eu chiar ma uitam de o reteta de amandine (pofta sotului), dar tare-as mai incerca si-o savarina. Maine va spun cum au iesit amandinele.

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Am facut si eu amandina in casa..a iesit super buna,e de incercat,reteta am luat0o de pe net...spor la bucatarit

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Eu iau 2-3 linguri de 3 ori pe zi atunci cand simt ca nu am lapte suficient sau iau la pranz 2 linguri pentru a avea laptic seara cand se acumuleaza oboseala.
Am incercat si Nutrinatalul, iau nu 3 pe zi, iau 6 pe zi si isi face efectul, aproape la fel ca si Galactogilul.Sau poate mi s-a reglat mie cantitatea si doar mi se pare.

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Neata!

Am cumparat Galactogil. Ma astept sa-mi curga laptele din sani ca la arteziana. Fistiq, tu esti de vina! Cate lingurite luati voi pe zi?

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Va salutam cu drag!
Duminica am fost sa-i taie fraul lingual (sper ca asa se scrie) si 2 zile am plans laolalta cu Tudor. Eu imi imaginam interventia cu un bisturiu cu cauterizator si cand colo i l-a rupt cu degetul. Am plans 2 zile mai mult decat el. Si fiindca nu avea un testicol coborat, i-am facut si o eco.a zis sa nu ne panicam ca pare a cobori. Momentan e pe canalul inghinal,daca nu coboara pana la 1 an, atunci se va face interventie chirurgicala.Iar piciorusele ii sunt strambe fiziologic si ne-a aratat cum sa-l masam(tinut de laba piciorului si masat in lateralele tibiei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Multumesc, Arianna!

Mai ai cumva reteta incercata de tine? Eu am gasit o gramadaaaa si nu stiu pe care s-o incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Multumesc, Arianna!

Mai ai cumva reteta incercata de tine? Eu am gasit o gramadaaaa si nu stiu pe care s-o incerc

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Uite aici
http://www.petitchef.ro/retete/amandina-2-fid-1222473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Multumesc, Arianna!

Uite aici
http://www.petitchef.ro/retete/amandina-2-fid-1222473

Multumesc mult!

Maine dimineata va servesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Neata!

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
ne luam de mana Fulguta! eu ca si tine imi imaginam siroaie si astazi mi s-a parut ca am chiar mai putin si Tudor plange cu biberonul in gura.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Va salutam cu drag!
Duminica am fost sa-i taie fraul lingual (sper ca asa se scrie) si 2 zile am plans laolalta cu Tudor.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Tudor sa uite repede!

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna seara tuturor!
In primul rand multumesc tuturor pentru aprecierile cu privire la pozele lu' fiu'meu. Intr-adevar e cel mai frumos cadou pentru noi.
Peste subiectul "alaptarea" sar pt.ca s-a discutat destul si sunt sigura ca fiecare mama stie ce e mai bine pt copilul ei.
Eu azi am fost in oras cu gandul sa-mi cumpar cate ceva de imbracat si m-am intors cu multe sacose pentru Tavis si nimic pentru mine. Data viitoare poate am mai mult noroc.
Mi-ati facut o pofta de amandine .Ma duc sa cumpar ca yo nu-s asa gospodina ca sa le fac in casa

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput