Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
ionela.n spune:
Multumesc pt lamurire . Fata mea a facut kk dimineata, la inceput a iesit consistenta normala si apoi a facut putin mai apos. Am vazut pt ca a facut kk exact cand o schimbam de pampersul plin de pishulica
Intreb pt ca nu stiu si vreau sa aflu de la mamici ca voi care vad si trec prin asta sau care stiu de la bebe anterior
Kami, si eu iau galafor. 2 pastile dim si 2 seara. Nu beau mereu ceai ca m-am cam scarbit de gust
Poze Raisa
Kamy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena KAMY13, micutul Emanuel este absolut delicios...nu stiai ce sa mananci mai intai, tortul sau pe el Cat despre tine...daca nu aveai lumanarile alea cu 39...mai mult de 30 nu-ti dadeam mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Merci de aprecieri am vazut si eu pozele voastre de la botez, din albumul de pe Picassa. Sunteti o familie f. reusita!
Cat despre 30 de ani, as mai vrea eu!... Iaca, parcurg ultimul an de 30 si...ca de anul viitor schimb prefixul! Deja ma apuca depresia numai gandindu-ma...Noroc cu venirea pe lume a lui Emanuel, ca el m-a intinerit, mi-a redat cheful de viata.
VIDEO EMANUEL NICOLAS
13 IANUARIE 2011
Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Mari-Mariuk spune:
Buna fetelor.
Am fost la plimbare si a fost asa de bineee...Vlad e vesel, nu mai urla ca ieri...
Am citit ce ati scris...EVELINE, bun venit in clubul celor numiti/asemanati cu maimute
ANA IVAN, sa se faca bebe bine cat mai repede!
Cafeaua eu o beau normala, dar nu multa si toata pana la pranz. Daca ,,prind'' ciocolata in raza vizuala, nu o iert!
Poze nu am mai vazut, dar promit ca ma voi uita prin albume!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ionela.n spune:
In Bucuresti e foarte ceata. Voi iesiti afara cu bebeii cand e vremea asa?
Aaaaaaaaaaa, va invit la briose de vanilie cu bucatele de ciocolata . Tocmai le-am scos din cuptor
Poze Raisa
donna79 spune:
citat din mesajul lui eveline Am ajuns sa-l port pe Draian in port bebe prin casa...vrea numai in brate si ma dor mainile. Sotul chiar a remarcat ca parca am fi maimutele alea de la Animal Pl - cate o maimuta mare de care e agatata permanent una mica. Iar plange...revin mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
EVELINE, . vad ca trecem prin aceleasi stari... ca de obicei. Si noi tot maimute, dar macar de aveam blana, sa stea pruncii agatati. Noi am avut 3 zile de vis, Tudor a ras si a gangurit, nici urma de plas, azi vad ca e iar marait...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
citat din mesajul lui ionela.n In Bucuresti e foarte ceata. Voi iesiti afara cu bebeii cand e vremea asa? Aaaaaaaaaaa, va invit la briose de vanilie cu bucatele de ciocolata . Tocmai le-am scos din cuptor -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa |
pai nu aveam de gand sa iesim... dar ai pomenit de briose si acu e musai sa ies pana la magazin ca lesin de pofta...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ionela.n spune:
Daca stai aproape de zona 13 sept, ne intalnim si iti dau
Fetelor, la voi bebele rade cu zgomot? Ca fetita mea zambeste cu toata gura si scoate un fel de tipat mai mult. Nu e ca atunci cand rad bebeii cu zgomot. De gangurit...e foarte ganguritoare
Poze Raisa
nikolici spune:
citat din mesajul lui cameluska Buna fetele, D Nikolici, suuuuuper pozele :). Cred ca am sa te copiez, ce idei buna :) De unde ai luat literele? sunt de la vreun joc? |
Tot ce a fost folosit de pozar sunt jucarii de la surioara.
Literele sunt de la puzzle de plastic , cele care au zis de curand la TV ca sunt toxice.:)))
eveline spune:
Care va sa zica nu-s singura...DONNA, MARI
Vad ca s-a vorbit de LP/LM....vorba cuiva, la diversificare ce-o mai fi...
Eu am experimentat ambele variante..Bianca exclusiv LP, Darian exclusiv LM. Momentan nu vad nicio diferenta, poate in timp va fi mai putin bolnavicios decat sora-sa...cu toate ca ma indoiesc, cand intra in colectivitate toti fac de toate... asa ca... Cum i-am spus si Anei cand a fost momentul, nu e ca si cum ai alege intre ceva rau sau bun ci intre ceva bun si altceva bun, parerea mea.
Ma incearca si pe mine o durere de cap si de gat...se pare ca am prins de la Bia raceala... sper sa nu i-o dau si astuia mic. Mi-e ciuda ca nu pot iesi la plimbare aara, caci e frumos si la noi (mare minune), insa Bia e bolnava si nu o pot scoate. Si nici nu vreau s-o las in casa singurica pentru a iesi eu cu cel mic. De maine o ia mama la ea, sa ma odihnesc si eu, si daca nu se schimba vremea poate iesim un pic.
Ieri am avut pofta de savarine...si am facut aluatul si l-am turnat in forma de tort, l-am taiat in doua si l-am umplut si apoi ornat cu frisca si dulceata de visine...cu alte cuvinte o savarina gigant... va poftesc la cate o feliuta, e delicioasa...
Ma duc sa dau papa lui Bia, revin.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
andr33aaa spune:
va
mai zic si eu cate ceva despre alaptat eram cea mai PRO alaptat dintre toate personele pe care le cunosc. am nascut in euroclinic, la 1 luna dupa tragedia de la Giulesti... din pacate, era atat de aglomerat incat moasele nu si-au facut timp sa imi povesteasca despre alaptat. oricum andrei era destul de mic si prefera sa doarma in loc sa manance (asa face si acum). la 10 zile dupa ce am nascut a aparut febra si evident, dupa ce m-a costat atat de mult nasterea acolo, am sunat la euroclinic, sa vorbesc cu o moasa, sa-mi dea un sfat. raspunsul a fost "noi nu ne ocupam de asa ceva, trebuie sa va mulgeti" am fost apoi in fiecare zi la spital de stat, m-am muls la pompe profesionale, am luat 45 zile antibiotic si in final m-am operat. a fost o lovitura destul de grea pentru una ca mine (ma gandeam ca alaptez vreo 18 luni). dar uite ca viata ne ofera si surprize, andrei mananca doar LP de la o luna si un pic si oricum, cat a mancat LM a fost amestecat cu antibiotice. si doar cu LP, andrei a crescut destul de putin... m-am gandit de multe ori ce s-ar fi intamplat daca ii dadeam LM si crestea 300-400g/luna. nu stiu. fiecare mama simte ce trebuie sa faca. nu mai judecati, nu mai dati sfaturi nesolicitate. v-am plictisit?
ionela.n - as vrea sa dau un vot, dar nu merge linku', mai trimite-l o data.
azi mergem la pediatru, am cele mai mari emotii. am fost saptamana trecuta la med de fam la vaccin si m-a cam speriat. incerc sa raman calma si sa ascult intai parerea unui medic pediatru. dar un pic de sustinere nu mi-ar strica... revin pe seara cu vesti.