Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

HAIDETI FETELOR LA CAFELUTA

Mari am reusit si eu sa dau in sfarsit cafeluta dimineata asta,dar stai linistita ca e o minune sa fiu treaza asa de dimineata

ce buna e cafeluta

Azi mergem si noi la doct. la control la inimioara,mi-e cam groaza de mers pt. ca nu stiu cum reactioneaza Carina la drum cu autobuzul si in ham,off sper sa mergem bine

multi si vb dupamasa

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI-harnicuta intotdeauna

haide sa savuram amandoua cafeluta ca vad ca nu mai e nimeni pe aici deocamdata

foarte buna ai facut cafeluta in dimi asta

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMY, savuram, dar nu prea merge...nu a mai avut sotul tigari si ne-a fost lene sa mergem la magazin(teroristul! el trece pe langa magazin cand pleaca la munca si isi ia) asa ca sigur o sa trag de cafeluta pana la pranz cand vine el si ma bag in pachetul lui, ca eu nu-mi cumpar pentru mine

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata!

MARI, ca de obicei, ma trezesc in aburii aromati ai cafelei tale si tare bine mai e Multumim mult!

NIKOLICI, uite ca nici nu m-am gandit la wrap sau sling, dar iau in calcul si aceste variante

Pozele sunt absolut geniale!

ANA, nu stiu daca ti-am mai spus, dar parca Maiuta creste ca din apa

KAMY13, micutul Emanuel este absolut delicios...nu stiai ce sa mananci mai intai, tortul sau pe el Cat despre tine...daca nu aveai lumanarile alea cu 39...mai mult de 30 nu-ti dadeam

TANAMERA, felicitari pentru masuratori!

BE_ONE, tocmai de-aia vreau sa incerc si eu marsupiul pentru ca in brate nu l-as putea tine mai mult de 5-10 minute.

IDALIS, cel mai tare "cadou" pe care l-am vazut vreodata!

CAMELUSKA, ca si idei de cadouri, stiu ca David al meu pe la 3 ani era innebunit dupa locomotivele Thomas...iar fetitei ceva cu Hanna Montana? tricou, microfon, set de coafat...stiu ca au aparut o multime de minunatii pe aceasta tema.

Acum sa va spun si eu de Radu...raportam somn de la 21.30 pana la 3.30, papa, nani pana la 5.30 cand a inceput sa se foiasca de nu stiam ce are...ii era caldl-am dezvelit si a mai dormit pana la 7 si ceva, a papat, ne-am jucat si acum face nani.

Fug, pentru ca vreau sa fac o fasolica azi. N-am mai mancat din perioada sarcinii.

si o zi minunata va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna fetele!

Cei drept intru mai rar din lipsa de timp; acu o ora mi-au adormit copiii si am reusit si eu sa citesc ce s-a scris la capitolul asta.
Am ramas insa profund dezamagita, cand am citit ca vreo doua mamici vor sa renunte la alaptare pe motiv ca "nu se satura" sau este "apa chioara". Nu cert pe nimeni, dar vreau numai sa stiu cum ati constatat voi ca este "apa chioara" laptele de mama, cand s-au facut o mie si una de cercetari si s-a demonstrat ca este cel mai sanatos, plin de vitamine, tolerat si usor de digerat lapte. Nu mai vorbesc de anticorpii pe care ii primeste bebelusul...
Intr-adevar daca nu te odihnesti, esti stresata sau nu mananci, nu ai de unde sa produci si atunci scade cantitativ, dar asta nu ne da dreptul sa renuntam sau sa credem ca e "apa chioara".
Pe Gabriel l-am alaptat 1 an si doua luni si daca era sa ma iau dupa "gurile satului" sau dupa unii bine intentionati printre care si soacra-mea, pai copilul meu ar fi fost intarcat de la 2 luni.
Si eu nu stiu ce doctor este ala care spune: "Da, opreste alaptarea si treci la diversificare!!!"
In cartile de specialitate scrie si internetul vuieste ca copilul alaptat exclusiv nu are nevoie nici macar de apa, dapai sa-l mai indopam cu "mere, pere in panere/ fructe bune si alune/ si gutui amarui..."
Acu m-am racorit, mi-am spus punctul de vedere si sunt sigura ca vor fi cateva care imi vor sari in cap, dar nu puteam sa tac, na...

Si apropo diversificare, biscuitii se introduc de la 6 luni.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

MAGDYI, am preferat sa postez un raspuns separat pentru tine deoarece m-am simtit direct vizata in "interventia" ta.

Intr-adevar, se cunoaste ca nu citesti decat pe sarite, pentru ca daca te-ai fi uitat mai in urma ai fi vazut ca laptele meu nu mai era bine tolerat de catre bb. Il varsa pe absolut tot. In aceasta situatie, probabil ar fi trebuit sa fiu "o mama buna" si sa-i dau in continuare sa suga de la mine si, eventual, sa ma uit cum copilul meu se topea.

Cum am constatat ca laptele meu era "apa chioara"? M-am muls vreo 150ml si laptele era tot transparent de se vedea gradatia biberonului prin el?!

In fine, probabil ai vazut la semnatura mea ca mai am un baietel de 5 ani si ceva, si slava Domnului, nu l-am imbolnavit pana acum. Tot eu l-am crescut, tot dupa aceleasi instincte si cu sfaturile acelorasi doctori si daca e bine sanatos la aceasta varsta, cred ca nu sunt chiar o mama atat de ingrozitoare asa cum lasi tu sa se inteleaga din postarea ta.

De obicei nu dau explicatii nimanui pentru modul in care imi cresc copiii atata timp cat eu ii vad sanatosi si fericiti, dar sincer, nici nu mi s-a intamplat pana acum sa ma acuze cineva ca nu sunt o mama responsabila.

Nu vreau sa creez o polemica prin aceasta postare, prin urmare este prima si ultima data cand dezbat acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Karin, daca nu mai aveti febra de la dintisori, inseamna ca aveti dintisori. Felicitari! Chiar vroiam sa intreb mamicile care au deja iepurasi daca inainte sa apara dintisorii bb-ii au mancat mai putin. ca eu tot caut o explicatie pt apetitul redus pe care-l are Ioan

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata mamici si bebei

Raisica mea inca doarme, asa ca am intrat sa va salut

Cine mai are cafea de dat?

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu mai am cafea de dat, ca abia am facut-o.

idalis, f.f. frumoase si pozele voastre, iar Tavis e atat de scump si zambaret, de te topesti dupa el!

Revin!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Ionela, am reusit (abia azi)!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata!
Nu mai este cafeluta? Pai tocmai am facut eu acum una proaspata si fierbinte. Abureste! Asa ca va invit cu drag.

Hai sa adaug si eu un mic comentariu la discutia despre alaptat: Cred ca fiecare dintre noi dorim tot ce este mai bun pentru puii nostri. De aceasta incercam sa procedam cum credem ca este mai bine. Un sfat este , cred, mereu binevenit, dar sa tipam ca o mamica nu procedeaza bine sau chiar mai rau... nu cred ca e cazul.

Eu ma bucur ca pot sa-i dau lapticul meu , cu toate ca nu credeam ca va fi posibil. In maternitate a venit greu, fata nu sugea ca avea icter si dormea tot timpul si cu greu papa si bibe. Acasa mi-am luat o pompita , dar fiindca in prima luna nu prea a dormit , nu am prea avut timp de scos lapticul si asa aveam pt o masa , pentru una nu. Apoi am inceput sa scot cam la fiecare masa, cand a inceput si ea sa doarma si de pe la 2 luni juma am inceput sa o las pe ea sa suga fara sa ma mai chinui eu cu pompita. Asa a ajuns sa pape singurica iar seara cand ii dau bibe cu LP sa-l refuze. Recunosc ca am fost o norocoasa, ca dupa ce a papat 2 luni jumate la bibe, a acceptat sanul si papa de la el. Dar se putea si altfel, asa ca fiecare copilut e unicat si e ingrijit cu multa dragoste de mamica lui care ii vrea doar binele.

Va

si va doresc o zi perfecta.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput