Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cand parintii nu au ce face: :)))

http://picasaweb.google.com/102822963952956887676/Kendra2Luni#slideshow/5563137786270641314

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

super tari pozele si bebelina...e scumpica foc....f f f frumos!!! ingenioasa mamica

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

seara buna fetelor!
am lipsit azi de aici asa ca am intrat sa va urez noapte buna voua si piticilor.
Karin frumoase poze!
Ana pup pt frumoasa Maia... adorabila in poze.
nikolici mi-au placut pozele la nebunie; haioase si frumoase.
Si fiindca veni vorba de poze, am pus si noi poze noi ca nu mai actualizasem albumul de mult
poze luna a3-a si poze luna a 4-a
Fug sa fac o baie. Vise placute la pitici!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

toate urarile noastre de bune si sanatate celor care s-au sarbatorit de cand nu am intrat!noi va dorim sa cresteti mari,sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
referitor la alaptare si papa.nici Robert nu mai ia mult in greutete.in 2 sapt-100 gr.citind ce ati scris despre lapte,oare o fi de bai si al meu?

tutz, nu e diaree kk acela.
multe salutari tuturor dragutelor mamicutelor si dragutilor bebecutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara! cu regularitate vin si eu pe capul vostru

am vazut niste bebelusi tare draguti! absolut dulci!
Ana, sunt mindra de ce nora frumoasa o sa am! Doamne cit a crescut comoara ta! papam bulanasele

idalis, foarte tari pozele cu Tavis mi-ai dat niste idei pt foto din invitatii. miine dau jos perdeaua
sa-ti traiasca piticul, care e un scump.

nikolici, am vazut si pozele voastre! au iesit foarte frumoase, datorita modelului bineinteles.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna seara!

Am intrat in primul rand sa multumesc pentru urari. Astazi facem 4 luni!!!
La multe lunite si la multi ani si pentru Maria si Albert!

Ufff, de cate ori mi-am propus sa mai scriu si eu ceva, dar nu reusesc. De-abia tin pasul cu cititul. Alexandru doarme foarte bine noaptea (cate 8-9 ore), dar ziua isi ia revansa. Nu ma lasa sa fac nimic. Pur si simplu nu vrea sa doarma. Si bineinteles ca dupa joaca la un moment dat oboseste, se enerveaza si incepe sa urle, dar se chinuie sa tina ochii deschisi in continuare si sa stea treaz. Intr-un tarziu adoarme in brate, dar daca cumva nu incepe sa planga imediat ce l-am pus in patut, dureaza maxim 10 minute pana o luam de la capat. Intr-un final mai prinde cate un somn de jumatate de ora, dar nu mai mult.

In rest e bine, creste, rade, se joaca. Noi ne incadram la categoria pana, dar eu sunt multumita, arata bine, nu pare subnutrit. El a fost micut de la inceput. A avut 2,600 kg si 45 cm, asa ca la 5,500 kg si 59 cm la 4 luni mi se pare ok. Andr33aaa, parca tu spuneai ca Andrei e cam tot pe acolo. Mie pediatrul mi-a spus ca daca greutatea la momentul x e ok, nu conteaza ca in saptamana respectiva a luat doar 50 g. Important e sa mearga in general pe un trend ascendent. Asa ca eu am incercat sa stau calma (mai ales cand am vazut despre ce greutati vorbiti voi aici ) si in continuare il alaptez fara sa cad in ispita laptelui praf.

Cam atat deocamdata. Mai erau niste lucruri pe care vroiam sa le spun, dar am uitat.

Va urez somn usor, cu copii care dorm pana dimineata.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

De vreo saptamana folosim si noi marsupiu, avem de la BabyBjorn, noi l-am cumparat second, si e in stare ff buna, pretul a fost bun(90 ron) fata de unul nou, dar avand in vedere ca nu va fi foolosit fff mult, e ok. Noi o punem in marsupiu doar la primbare pe afara
(pozotie normala ca avem 4 luni :) ) , un 20-30 min pe vremea asta, ca in carut nu vrea sa stea. Prin magazine/oras nu am dus-o inca, sta acasa cu bunicii, e mai bine pt ea asa.
Nikolici, suuuuuper pozele :). Cred ca am sa te copiez, ce idei buna :) De unde ai luat literele? sunt de la vreun joc?

Tunde, sa va traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea :).

idalis, minunate pozele :).

Fetele care aveti copilasi mai maricei, ma puteti ajuta cu idei de cadouri pt o fetita de 5 anisori si un baietel de aproape 3 anisori?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

spunem si noi noapte buna ca azi numai pe fuga am intrat sa va citesc...n-am apucat sa si mai scriu...si al meu face zilele astea pe teroristu....vrea atentie muuulta si i-o dau ca deeee...e mai amuzant sa ma joc cu el decat sa fac treaba prin casa
sa raspund si eu la subiectul "fierbinte" numit ALAPTARE: eu sunt de parere ca in orice situatie mama stie ce e mai bine pt copilul ei pt ca asa cum nu sunt facuti dupa tipar, nici nu cresc dupa tipar! si..desi laptele matern intr-adevar e o binecuvantare si un cadou unic ce-l dam bebeilor nostri, nu e o tragedie daca scade productia sau bblul nu creste de la el si ii dai lapte praf! nu mai stiu cine zicea si ii dau dreptate: multe dintre noi poate au crescut cu lapte de vaca si suntem bine mersi(asta nu inseamna ca trebuie sa le dam bbilor lapte de vaca), dar sa nu mai facem asa o tragedie din diversificare si din lapte praf!

Hadrianae, la fel face si Darius ziua...zici ca are cronometru la somn...iar daca inainte mai dormea totusi legat vreo ora, acum la 10-15 min e si el prezent, il iau si il mai adorm o data si tot asa pana cand se face o ora! in schimb afara doarme oricat l-as tine...DAR NU IN CARUCIOR!!! Referitor la kilograme..de abea astept sa merg la controlul de 3 luni sa vad cat are ca mi se pare cam slabut...fata de unii bebei ce-i vad pe aici si fata de un bebe a unei prietene care e tare dolofanel....nu ma panichez pt ca fiecare bb e diefrit si zicea mama ca si eu am fost slabuta cand am fost mica si a renuntat la alaptare ca zicea ca nu iau in greutate din cauza asta, dar nici dupa aia nu am prea luat...so oricum Darius seamana cu mine...e bucata rupta din mine! Sper doar sa fi luat cat de cat in greutate...nu conteaza cat...macar 500 de grame pe luna si yo-s multumita!!!

fetele racite, sa va faceti bine!!!vedeti si partea buna: le dati bbilor imunitate

Cu un LA MULTI ANI pt sarbatoritii zilei inchei si eu mesaju asta luuuung

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

tocmai am facut o baie fierbinte...ca sa ma molesesc si sa adorm...si sunt mai fresh decat inainte. sa va mai spun atunci cate ceva..azi am fost IAR la oftalmolog (la altul...cik mai bun...sper) si ne-a dat un alt tratament cu picaturi:VIGAMOX- 7 ZILE/de 3 ori pe zi...buuuun, le incercam si pe astea, desi deja am oroare de picuri si de curata ochisorii...bietu..asa se enerveaza!deja e al 3-lea tratament cu picaturi, dupa Tobrexul recomandat de pediatra si Ocuflash de celalat oftalmolog...sper macar acum sa treaca curgerea! cica canalul nu e infundat, analizele bacteriologice au iesit bine...curent cica nu e...atunci ce pana mea e?oricum...am repetat azi si analizele bacteriologice la alt laborator...ca deja is paranoia...ma gandesc ca n-o fi bun dr, ca nu o fi bun laboratoru...de ce ii tot curge ochisoru puiului? si din ce in ce mai rau...acum il sterg si in 5 min e plin...si e scurgere de aia galbena...offff...mi-e si mila sa ma uit la el..oricum am renuntat sa-l mai sterg asa des ca parca se rosea pielicica, desi folosesc serv iridium care sunt calmante! in 7 zile va spun rezultatul!

in alta ordine de idei, m-am apucat sa aranjez si eu camera in care stau cu bebe...ar fi trebuit sa stam in cealalta camera dar o avem si pe bunica care e de 80 de ani si asa ca ne-am ales cu sufrageria....care era destul de mohorat aranjata...adica simplu...so...m-am apucat de impopotonat si inca nu am terminat...am lipit abtibilde, am agatat fluturasi si floricele de perdea, mai trebuie sa agat si pe pereti cumva ca sunt prea goi si mama nu ma lasa sa lipesc ca stric peretele asa ca am gasit o sol sa prind cu piuneze de partea dintre perete si tavan(care e din scart) niste chestii atarnatoare pe perete...mai am de munca dar rez sunt sigura ca o sa fie super...o sa va pun poze cand sunt gata

haide ca ma car si eu la culcare sau macar la un film daca nu ma ia somnu...si parca vad ca maine o sa fiu zombi

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragele mele!
Se pare ca eu am dat cafeaua si eu dau si stingerea.
Multumim de aprecieri. Ana, Nikolici, Iadis Foarte dulci bebeii vostrii. Eu cred fara modestie ca ai nostrii sunt cei mai frumosi bebei de pe DC.
Legat de subiectul alaptare; eu nu m-am bagat niciodata in discutii pt ca pt mine e un subiect delicat. Bebe nu a vrut san NICIODATA si atunci eu a trebuit sa ma mulg si din pacate dupa 2,5 luni nu am mai avut ce mulge si am fost nevoita sa il hranesc NUMAI cu LP. Oricum el tot timpul a papat mixt. Asa ca nu mi se pare corect din partea nimanui sa acuze pe nimeni de cum isi hraneste copilul. Sunt convinsa ca toate suntem niste mame bune care isi doresc tot ce e mai bine pt bebele lor.
Legat de marsupii, noi am cumparat un warp si suntem multumiti de el pt ca nu nenoroceste spatele si bebe sta tare comod in el. Noi afara deocamdata iesim in landou si dormim NON STOP. Deci nu avem inca probleme ca nu vrea sa stea intins. Avem la activ urmatoarele cuvinte : auuuu amuuuu buuuuu si ooo-ooo :)
Cam astea ar fi noutatile de la noi. Febra de la dintisori nu mai avem asa ca acum dormim tare multumit.
Va pup dulce!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeluta e gata, la fel si micul dejun: oua ochiuri, o cana cu lapte si apoi fructe pentru cine vrea.
Vlad s-a trezit pe la ora 5 si avea chef de joaca...acum doarme si cred ca ma bag langa el, ca altfel ma voi simti obosita mai tarziu.
O zi frumoasa!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput