Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Mersi Cami :)
wow!!! 3 minute??? foarte tare. si eu credeam ca noi cu cele 7 minutele suntem smechere :))) Eu m-am nelinistit cand a inceput sa suga asa putin si ziua, si m-am muls odata sa vad cat si cum vine. In 3 minute am pompat 80 ml. Clar ca Julia in 7 minute suge 200 ml lejer.

pai asa ma gandesc si eu ca nu are cum sa papa mai mult de 80ml in 3 min, de aceea nici nu se ingrasa, ca el mananca laptele mai slab. Acum incerc sa-i lungesc intervalul dintre mese cu joaca, chiar si stat in brate si am ajuns si noi la 7-10min.

Fetele si eu sunt de parere ca fiecare sa faca cum simte si cum crede ca este mai bine pentru copilul ei. Desi sunt pro alaptat, eu o sa-i introduc lui Tudor cereale peste vreo 2 saptamani, daca nu ia bine in greutate. LP nu pot sa-i dau, ca nu vrea biberon, iar cu lingurita ies la pensie

Nikolici, frumoase poze!

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare si bine v-am gasit!
N-am apucat sa citesc decat ultimile pagini, asa ca n-o sa scriu prea mult.

Nikolici, superbe pozele, e bine ca "n-ai ce face"!

Ana, am vazut si pozele noi, e tare dulce Maia ochioasa!

Mariuk, mi-ai facut o pofta de pesteee!!! Vin la voi!

Magdy, am tot respectul pentru tine, dar alege-ti, te rog, cuvintele mai bine si incearca sa nu te mai dai cu capul de pereti cand o alta mama face altcumva decat e bine/ori crezi tu ca e bine. E problema ei. Da, ii poti da un sfat, daca ti-l cere, dar daca nu, incearca sa nu lovesti in nimeni. Te rog sa nu te superi ca iti spun, dar nu toate mamele care nu alapteaza/nu mai alapteaza o fac ca asa le vine lor pe chelie. Ca or fi poate si mame care fac asta, e problema lor, odata ce nu ne-au cerut sfatul, e bine sa ne abtinem. Bine ca te-ai racorit, macar, tu, dar gandeste-te si la ceilalti inainte de a te simti tu bine. O mama care alege sa nu alapteze nu e mai putin mama buna decat cea care alapteaza. Regulile nu sunt general valabile niciodata.

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Eu subiectul asta n-o sa-l mai reiau never-ever.

Ups, mi se ard snitelele.
Azi am fost f. harnica, am facut conopida gratinata, snitele si salata de vinete. Ciorba n-am mai apucat, fac maine.

Be_one, a mea nu mananca mult, asa ca dupa mancare mai bea si 90-100ml lapte.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv
pai asa ma gandesc si eu ca nu are cum sa papa mai mult de 80ml in 3 min, de aceea nici nu se ingrasa, ca el mananca laptele mai slab. Acum incerc sa-i lungesc intervalul dintre mese cu joaca, chiar si stat in brate si am ajuns si noi la 7-10min.

Fetele si eu sunt de parere ca fiecare sa faca cum simte si cum crede ca este mai bine pentru copilul ei. Desi sunt pro alaptat, eu o sa-i introduc lui Tudor cereale peste vreo 2 saptamani, daca nu ia bine in greutate. LP nu pot sa-i dau, ca nu vrea biberon, iar cu lingurita ies la pensie

Stii ce poti sa mai incerci? Sa te mulgi tu cateodata inainte sa alaptezi, scoti laptele subtire, si lui ii ramane laptele gros de vrea de nu vrea :)))

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mari Paun,Lora,Cami multumim de aprecieri!
Nikolici ce dulcica e bebita!!
Oramona sper sa rezolvam odata problema.
Magdy ma bucur sa te mai "vad" pa aici!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara la toate fetele,

Va doresc o saptamana plina de bucurii si noutati din partea bebelusilor vostri!

LA MULTI ANI si LUNITE! lui Alexandru (hadrianae), Maria (magdyi2001) si lui Albert Ciprian (tanamera)

Vad ca vorbiti despre alaptare, fiecare copil e unic, are metabolismul lui. Parerea mea este ca parametrul ce indica daca un copil evolueaza bine este greutatea. Si eu am tot fost sfatuita sa introduc LP, dar fiindca Emanuel mi-a luat in greutate cam 1 kg pe luna, am decis ca e mai sanatos, mai comod si mai ieftin sa alaptez in continuare.

Daca ar fi luat in greutate mai putin de 500 de grame pe luna, sunt sigura ca i-as fi introdus si LP in alimentatie.

Pentru constipatie la bebe, doctorita mi-a zis azi sa-i dau si suc de portocale in cel de mar si morcov. Deasemenea ceaiul de musetel e indicat.

VIDEO EMANUEL NICOLAS

13 IANUARIE 2011

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salutare si e la noi!
breee da' complicata e treaba asta cu alaptatul! EU nu inteleg ce atata controversa cand fiecare e liber pe lumea asta sa-si creasca odrasla cum vrea!
Office sa creasca 200g bine, sa scada e mai nasol

Rugaminte mare mare pt Ionela: te rog da-mi din nou coordonatele cabinetului de stoma pe pm, am uitat unde am salvat detaliile si acu' nu mai pot amana...

Loracata vrednicie dom'le!
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, chichi, ma mir si eu! Dar, cum sotul din dotare a facut singur curatenie azi, trebuia sa fac si io ceva, sa nu fiu mai prejos.

Ma duc sa mai sortez cateva hainute de pus la bazarul umanitar, altele de dat la cumnata care naste in martie, altele de pastrat, care-mi sunt mai dragi, ca cine stie...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

LA MULTI ANI si LUNITE! lui Alexandru (hadrianae), Maria (magdyi2001) si lui Albert Ciprian (tanamera)

VIDEO EMANUEL NICOLAS

13 IANUARIE 2011

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Multumim frumos.

La multi ani Maria,Alexandru!

Raportam la 3 luni 62 cm si 6570g.Anul trecut in 17 ian aveam UM,iar azi declar Z1,functionez ca un ceas elvetian.

Tutz multa sanatate!

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna seara!
tocmai am scris un mesaj, dar nu m-am logat, asa ca a disparut. va povesteam ca si noi avem 2 marsupii si pt ca azi era soare la iasi m-am grabit sa ies si eu un pic, dar n-am reusit cu nici unul din doua sa ajungem amandoi introdusi in el (a propos de exprimari, sper c-ati inteles ce vreau sa spun)Asa ca am luat copilu in brate si am coborat. Dar asta cred ca n-o s-o mai fac niciodata

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

La multi ani! si din partea noastra pt copilasii sarbatoriti pe 17, dar si pt micutele Antonia de 2ingerasi si Antonia de Alexuza

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput