Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Acum am vazut-o si io pe Isa ascunsa sub paturica, cu metrul langa ea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Am incercat sa ii pozez dintocii... dar nu sta nemiscat, insa cred ca se observa strungareata imensa... aici sau aici
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si hai cu urarile: La multi ani Raducu de Tina, 7 luni Sa treaca raceala!!! La multi ani Eva cu ochi frumosi de Ela!!! La multi ani Mihai blondinu lui Victo! La multi ani Bebe de Ana si Maria de Rubia! La multi ani Miguel scump de Aelita! Sa cresteti toti mari si sanatosi!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi si din partea noastra!!!
O duminica frumoasa va doresc
de Solnushka Natali - 13.07.2010
carla_2008 spune:
neata fete,
da chiar Racusor de ce nu-i dai masa de fructe a doua masa si intre mese suculet?mie asa mi-a spus pediatra.iar la 6 eu iar le dau fructe si apoi ultima masa e lapte dupa baita ,de la titi.
noi avem asa mesele:
6-LM-nu stiu cat
10-FRUCTE,putin LM cateodata- total 180
14-PRANZ(piure,carnita cateodata)150gr+LM 100ml
18-fructe-100+LM
21-22 LM+LP=200 ML
intre le mai dau apa cateodata dar nu prea vor
Ce spuneti? e ok????
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Denisa, dar de ce le dai de 2 ori fructe? Eu ii dau Lp in la penultima masa, si ulterior o inlocuiesc cu iaurt, mamaliga cu branza, etc. Stiu ca laptele e baza pana la un an.
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crispro Denisa, dar de ce le dai de 2 ori fructe? Eu ii dau Lp in la penultima masa, si ulterior o inlocuiesc cu iaurt, mamaliga cu branza, etc. Stiu ca laptele e baza pana la un an. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
pt ca inca nu am introdus branza sau iaurt
dar ei LM primesc la fiecare masa.dr mi-a spus ca le pot da fructe de 2 ori.Plus LP completare seara,pana la 210-220 cam asa.
insa nu stiu acum cu DIV cat lapte le trebuie pe zi?
carla_2008 spune:
Crispro ,ideea e ca jumatate din mesele solide contine lapte,si separat avem 2 mese integrale de lapte,prima si ultima,cam 200
nu e ok,ce zici?
deci vreo 650 lapte/zi plus mese solide ,piure legume,fructe-cam 350gr/zi
crispro spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Crispro ,ideea e ca jumatate din mesele solide contine lapte,si separat avem 2 mese integrale de lapte,prima si ultima,cam 200 nu e ok,ce zici? deci vreo 650 lapte/zi plus mese solide ,piure legume,fructe-cam 350gr/zi Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Aaaa, da. Credeam ca lapticul e doar la 2 mese, adica vreo 350 pe zi. Cam asa e si la noi, cam 600-650 LP, si 350 legume si fructe. Io asa cred ca tre sa fie.
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
La multi ani Eva cu ochi frumosi de Ela!!!
La multi ani Mihai blondinu lui Victo!
La multi ani Bebe de Ana si Maria de Rubia!
La multi ani Miguel scump de Aelita!
Sa cresteti toti mari si sanatosi!!!
Fetelor, va multumesc mult de urari si gandurile bune!
Racusor[/b], am mers si am luat muguri de coacaz negru de la Hofigal si deja am baut o monodoza. Imi place, e tare bun la gust!
Am gasit si Imunofort, de la Pronatura, deja am luat o tableta, am sa iau 3 tb pt ca-s racita.
Imunobaby, nu am gasit si am luat ImunoRoyal junior de la Pronatura, dar l-am luat dejeaba ca mi-e frica sa il dau. Contine propolis, polen si se mai da si de la un an....nu stiu ce a fost in capul meu de l-am luat
Imunobaby am sa-l comand pe net
Iti multumesc mult pt ajutor!
Rodi, ce frumos ca v-ati intalnit!
tina_80 spune:
Crispro, ce haios e Vladut cu dintisori!
Azi dimineata i-am pipait gingiile lui Raducu si se simte un coltisor....deci incep dintsorii exact la 7 luni
tb sa notez in jurnal!