Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 17
Bianca2503 spune:
Intru si eu sa ii urez viata lunga lui Chatonel, multa sanatate si puetere sa calatoreasca in continuare si sa o invete si pe Izia tot ce stie.
La multi ani cu sanatate!
PS: Ceea ce a scris Ilinca imi las pentru maine la cafea.
Monn, noteaza bine intrebarile sa le abordam weekend-ul viitor.
chatonel spune:
sa dansam, sa bem, sa ne dostram!!!! io-s deja la bairam cu izia si motanu, bem Kir cu vin spumos (izia inca nu, ea se distreaza cu haleul )
veniti la chef!!!
va multumesc ca existati si ca formam un tot unitar
sintem cel mai tare grup de pe DC!
chatonel spune:
ca sa "ating" doar tema data de monica, io zic asa: orice copil e capabil, daca se antreneaza. De fapt, asta e mama stiintelor.
proverbe care sa spuna asta sint gramada, incepind de la "aschia nu sare departe de trunchi", ori "ce naste din pisica soareci maninca", asa ca copiii nostri, stind in preajma unor persoane inteligente, culte, sensibile (vedeti doara ce modesta-s ) nu au cum sa fie altfel.
Bine, anturajul va juca si el un rol, de la o anumita virsta, dar anturajul va fi ales in functie de preferintele pe care NOI le-am indus copiilor nostri.
Eu sint convinsa ca ne vor depasi, dar nu neaparat in aceeasi bransa profesionala (desi si aici sint studii care zic ca tinta in viata este data de "model", care model e unul dintre parinti, in general) si ca vom fi mindre de ei. Si sa ne vedem noi babe aci, pe DC, laudindu-ne cu nepoti eruditi
ah, ca nu va spusei? fie-mea va fi geniu, nu ca io sint, tocmai pt ca io nu-s :)
pisigri spune:
La multi ani Chato ! Sa fii sanatoasa, la fel de curajoasa si de hotarita, si sa iti mearga toate din plin! Si Motanu' sa fie cuminte si alintat, ca de Izia nu zic nimic, frumoasa si desteapta e sigur, din ce vedem/citim !
Inapreeedaaaa!!!!! Astept de 24 de ore sa te citesc. Frumos iti sade, ne stirnesti, ma faci sa "dau din casa" si sa orpilez audienta, dupa care zici in treacat ca tu "tii cu mine" si ne lasi asa? Io-s si mai curioasa decit restul trupei, ca sincer nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa mai fie cineva cu aceleasi idei pe tema asta...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
Novus, ca uitai sa-ti zic! Daca vazui ca Ada stie asa de bine pe ce lume traieste, zisei io s-o-nvat si pe d-nsoara mea :) Asa ca acu stie ca la intrebarea "cum te cheama" tre sa raspunda "izia", da la citi ani ai, desi se straduie ea sa zica ca mine "doi ani" ii iese "o an" :))
pisigri spune:
Ba da pisica, m-am infiltrat deja, sa stii. Da-i fac concurenta si Iziei la "haleu", ca nu stiu ce e cu mine, am vreo doua saptamini de cind as minca non stop... Si abia ce ma hotarisem sa ma apuc sa slabesc un pic, ca eu iarna ma ingras...
Sa stii ca si eu ma pregatesc sa ii fac concurenta Adei - de fapt Pisilinca si Motanu, prima cu perlele si al doilea cu iutubu, numai ca tehnica asta ne omoara. Si filmele de pe HBO
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Chatonel si ma bucur ca am dat startul la invatarea identitatii bebelusesti
Pisigri daca eu m-am descurcat cu iutubu sigur va lansati si voi, abia astept sa o vad si pe Pisilinca trancanind !!
Io musai tre sa ma fac ''feibuchista'' ca asa nu mai merge
Nu stiu daca mai pot intra in seara asta ca mai am ceva treaba asa ca ne auzim maine !!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
silvi8 spune:
Chatonel, la multi ani! sa fii sanatoasa! si nu/ti face griji de raspunsurile piticei...crina zice ca o cheama "eu" si la cati ani ai raspunde "du du"
si ai dreptate suntem un grup frumos. chiar daca eu mai mult va citesc vad ca s/au legat prietenii adevarate si asta e cel mai important.
AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI