Skandalul din italia
Scandal cu pubisuri in Italia
19:16, 14 ian 2011
Un nou scandal in Italia. Fotograful Olivieiro Toscani a publicat un calendar cu pubisuri feminine pozate in prim plan.
Provocatorul calendar este puternic contestat de catre feministe, indignate de ideea artistului. "Suntem scandalizate fata de acest al nu-stiu-catelea caz in care corpul femeii este folosit pentru a face publicitate", spune Roberta Gavagna, de la asociatia Artemisia. "Cumva Toscani sugereaza ca esenta femeii se afla in sexul ei?", se mai intreaba Gavagna.
Fotograful insa este recunoscut pentru ideile extravagante. In 2007, promovand o campanie impotriva anorexiei, a pozat un fotomodel scheletic, care intre timp a decedat. "Sunt multe calendare cu femei sexy care isi arata coapsele. Fotografiile mele nu sunt deloc diabolice, ele surprind o parte a corpului frumoasa si sanatoasa", a spus el, aparandu-se de criticile aduse de catre feministe.
"Am vrut sa fac fotografii lipsite de glamour-ul celor traditionale din lumea modei, in care femeile sunt aratate purtand pantofi cu toc si cu buze rujate cu rosu aprins (...) si unde se arata totul mai putin triunghiul sexului feminin, adevaratul miez al seductiei", a mai spus fotograful.
Calendarul, publicat in 70.000 de exemplare, promoveaza consortiul toscan Verra Pelle, care se ocupa de prelucrarea pielii folosind coloranti naturali.
Raspunsuri
Selene_Bunny spune:
Pai sa vedem si noi calendarul...
Deocamdata, reactia feministelor mi se pare exagerata. Femeile fotografiate au fost cumva pozate pe ascuns? Nu si-au dat acordul? Ca atunci e o problema. Daca sunt majore, vaccinate si au fost de acord, nu vad de ce se crizeaza feministele.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Adrianaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Skandalul este provocat de pheministe? |
Exact! Skandalul este provocat de pheministele din Italya?
My_Lady0091 spune:
http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/un-calendar-cu-pubisuri-feminine-in-mare-voga-in-italia~ni6vm3
zice si la ziar de "skkndal"..cred ca asta-i suuuuuuursa,nu?![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ina.click spune:
Phemynyzde dn tte tzaryle, unytiva!
Sa facem skndal! Dak nu acu, atunci ca cand?
32 + 
Mai avem 8 saptamani
Tisina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adrianaa
Exact! Skandalul este provocat de pheministele din Italya? |
Kiar asa?
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui indu Dar ce inseamna sKandal ? |
asta:
-
(pregatirea)-
(instiintarea)-
(raspandirea)-
(fundalul de impact)-
(deghizarea)-
(inceperea "sKKndalului")-
(sustinatorii de pe margine)-
(intarirea suspansului si ridicarea decibelilor in mod artistic)-

(mai stam, mai cantarim, mai vedem pe unde mai lovim)-
(neaparat si presa, caci fara... "skkndalul" nu are sens..)-

(ne mai antrenam pe la colturi)-
(ne incurajam reciproc ca vor fi sorti de izbanda)-
(ne amintim scopul skkndalului)-

(ne cuprind toate emotiile si starile)-
sau
...si apoi ne amintim....ce asa mare filosofie(filozofie) ca un
a
niste
?eu una ridic

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |