Copilasi de Iulie - August 2004 * 64
Raspunsuri - Pagina 6
Dorsilia spune:
mi-e cumva sa va intreb ceva, dar, ma bate un gand....sa fac un curs de hairstylist, imi place sa tund, coafez, impletesc plete, aranjez, de mica imi tundeam papusile si le vopseam cu acuarele....cred ca am luat-o pe aratura rau, io-s de profesie asistent social si uite la ce ma gandesc, dar va zic si de ce...mi-as dori sa nu mai lucrez la stat, sau la privat, sa am un job stil freelancer, si desi sunt pasionata de asistenta sociala trebuie sa recunosc ca nu poti profesa freelancer in social work. asta cred ca mi-ar placea, pe langa gatit. si cum n-am deocamdata bani de deschis bistroul ala de care va povesteam....wow, nu-mi vine sa cred ce idee mi-a venit...oare de la lipsa dulciurilor din alimentatie mi se trag ideile astea "avangardiste"?
noapte buna
polux spune:
Uf a trecut si ziua asta infernala...lunga fara de sfarsit. Si au supravietuit si "copiii" mei fara mine.
Cori, nici eu nu concep sa mearga singura nici pana in parc, sau sa treaca strada singura. De fapt aici nu ai voie sa lasi copilul singur pana la 12 ani, exact cum spune Andreea.
Daria frumos ghiozdanul...dar tare scump.
Leloo bine ai revenit din vacanta.
Robi pupam puiul mic sa-i treaca buba. Ce frumos suna...rufe pe sarma afara, si ce casa dragutza ai.
Ioana cand intri in sesiune?
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Dau io cafelele ca`s libera , yuhuuu
Chiar daca afara ploua si e o zi d`aia, tot e bine Acum doar sa-mi vina cheful de facut ordine
Pupam trupa, o zi usoara tuturor
Andries,
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Anunt si eu cu mindrie ca de aseara avem un stirb in familie!!!
Lui Stefan i-a cazut primul dintzishor, a privit situatia chiar foarte bine, iar Zina Maselutza i-a adus de dimineata un cadou...
Gasiti aici stirbul meu, iar poze din vacanta gasiti aici...
Va urez o zi frumoasa!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata!
Ce zambeste Stefan, faina poza!
Vai ce scumpi sunt pe schiuri!
Lio, si vrei sa tunzi acasa sau sa-ti deschizi un salon?! Ca nu stiu daca te lasa sa prestezi la domitzil...trebuie sa te interesezi...
Io am o zi d;'aia ...mi-e o lene de ma doare!
O zi excelenta tuturor!
g_ioana spune:
Neatza
Daria multumim de cafeasi la noi este o vremeam intarziat un pic si la gradi si la scoala
Liliana suntem deja de luni in sesiune...iarna asta-i cam ciudata,ca-i o chestie amestecata...nici noi nu stim ce examene dam,partial I,II sau examen total...studentii sunt in ceatza total
Cristalina multumesc ca mi-ai trimis mail cu informatiima pun pe studiat!
Leeloo pupacim stirbul familiei...mi-au placut pozele cu schiorii
Am doua intrebari in dimineatza asta:1:la controlul oftalmologic la copii de 6 ani juma este musai sa se puna inainte picaturi sau merge si fara???....si 2:pentru ieshencele mele daca stiu ceva reduceri prin oras
hai sa avem o zi buna
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Gabitz, pupam stirbul! Pozele cu schiorii sunt super!
Lia, eu m-as baga, sincer! Si pe mine ma batea gandul la un moment dat, am acum acest job, OK ca si conditii, putin peste medie ca si salariu si stresant cat cuprinde dar ma gandeam serios ca, daca Doamne fereste se inchide pravalia intr-o zi, sa ma lansez in ceva pe cont propriu. Eu chiar iti sustin ideea, bafta multa! O astfel de meserie se face cu multa pasiune si talent, iar daca le ai, nu ezita.
Multumesc de raspunsurile referitoare la iritatia lui Matei, eu l-am dat alternativ, cu crema cu propolis, care a functionat cu succes in alte ocazii, alternativ cu pudra cu propolis.
Nu e mai bine dar el spune ca nu il mai ustura. Diseara il bag cu fundul in apa cu bicarbonat, am uita de asta, desi stiam.
Daria, nu m-am bagat in discutia despre ghiozdan, dar intreb si eu, nu e cam scump? Nu am studiat ofertele dar tin minte ca am vazut modele dragute, no name, ce-i drept, cam la o treime din pret.
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia mi-e cumva sa va intreb ceva, dar, ma bate un gand....sa fac un curs de hairstylist, imi place sa tund, coafez, impletesc plete, aranjez, de mica imi tundeam papusile si le vopseam cu acuarele....cred ca am luat-o pe aratura rau, io-s de profesie asistent social si uite la ce ma gandesc, dar va zic si de ce...mi-as dori sa nu mai lucrez la stat, sau la privat, sa am un job stil freelancer, si desi sunt pasionata de asistenta sociala trebuie sa recunosc ca nu poti profesa freelancer in social work. asta cred ca mi-ar placea, pe langa gatit. si cum n-am deocamdata bani de deschis bistroul ala de care va povesteam....wow, nu-mi vine sa cred ce idee mi-a venit...oare de la lipsa dulciurilor din alimentatie mi se trag ideile astea "avangardiste"? noapte buna |
E o meserie frumoasa. Si eu coafez daca imi pun in gand (imi reuseste , dar nu pot sa realizez tunsori moderne, n-am invatat niciodata). Imi reuseste si vopsitul daca am vopsea buna. Daca decizi sa faci curs, fa-l la o academie profesionala cum este wella sau keune de exemplu, in felul asta vei avea acces la produsele lor profesionale. Ca freelancer trebuie sa poti propune clientei vopseluri si substante pe care nu si le poate cumpara singura din carefour, in felul asta vei castiga cliente. Eu de exemplu la ultima "suvitare" m-am grabit si cum coafeza mea nu era disponibila am acceptat sa ma duc la alta, care nu avea wella profesional si m-am oxigenat cu altceva... ei bine se cunosate diferenta. Acum am grija sa-mi fac programarile din timp.
Andries
corianai spune:
Multam inca o data pt raspunsuri, asa e cum ziceti voi, pe mara as fi avut curaj sa o las pt ca ea a fost mereu foarte responsabila Eva in schimb e mai zanatica, cade din senin de pe scaun, face pipi pe ea, isi prinde dejtele la usa, asteapta sa te rogi de ea sa manance, sa o legi la sireturi, etc etc... asta e, nu stiu exact cat din vina ii apartine si cat vine din proasta educatie si razgaiala. In schimb ma bucur ca ii merge capul brici, e beton la mate, a scris si a citit prima dintre colegi, probabil ca toate se compenseaza pe undeva, nimeni nu e la fel de bun in toate domeniile. In orice caz Mara statea singura in casa la 5 ani pt ca eu aveam un caine de plimbat cate o ora, si statea nemiscata la tv cum o lasam (acum am mustrari ca de acolo se trage abuzul de tv la ea). Pe Eva daca as indrazni sa o las singura habar nu am cum ar face, dar e sigur ca gasesc casa demolata sau cel putin asa cred eu... probabil ca ar trebui odata si odata sa incerc...
Lia sa stii ca vorba cu urmeaza-ti visul nu e numai cliseu, daca tu crezi ca ceva ti se potriveste nu ezita (zic eu care anul trecut ma facem bucatar si cum-necum am ajuns iarasi inginer...)
Gabi bine ai revenit, chiar intrebam pe aici daca o fi bine la voi in vacanta, din pacate nu pot sa vad pozele acum dar musai sa ma uit acasa. Pupam stirbul
va pup