Copilasi de Iulie - August 2004 * 64

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cel mai la indemana pana una alta mi se pare cura cu Debridat, dar cura nu cand si cand..Nu cred ca are ce sa se vada la o ecografie mai curind la la o radiografie cu substanta de contrast...colonoscopie nu se face la varsta asta..dar stai linistita..mai umbla la alimentatie

edit: de cand am scris mesajul (intrerupt de venirea unui nou pacient) vad ca ai mai primit sfatul cu Debridatul
Andries dar cu praful cum rezolvi?

mey pot sa ma plang si sa va asigur ca exista bani in sanatate dar sunt prost gestionati..ex pediatrie Constanta unde-s cheltuiti pe tigani, cazuri sociale si mame proaste 9asa sunt numite pe bune de medici..care sunt atat de batuti in cap incat nu stiu sa scada o febra..vin cu salvarea la spital (8 milioane costa pentru cca 6 km) unde sunt internati de cei de la urgenta carora le este frica (la cata medicina stiu) si interneaza ..raul ..ramul...pentru a primi panaceul universal...AMPICILINA+ GENTAMICINA...invariabil, inevitabil.Norocul meu este ca am nimerit(adica am tras sfori ) la singurul medic care nu aplica acesta medicatie..si ne mai miram ca medicii de familie sunt prosti!..scuze de off topic dar nu pot reda in cuvinte indignarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Kim, te-ai mai linistit cu dintele? Iti garantez a se rezolva...daca s-a rezolvat la mine ...

Andries

Mergi la inceput

M-am linistit doar pentru ca ati povestit voi ...Dar tot ma duc si la stomatolog..dar clar m-ati linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Chiar si eu sunt socata, dar Nu am praf!! Nu se compara cu Bucurestiul. De aceea ne simtim asa de bine, nu mai avem alergii, e fantastic. Desi strada din fata casei nu este asfaltata (am turnat noi o bucatica de trotuar ca sa avem cum sa coboram din masini cand e noroi) nu se ridica praful. Unica situatie in care am avut praf a fost cand si-a sapat vecinul fundatia si a facut praf ca a incarcat pamantul in camioane.

Cu episodul despre banii "dedicati medicinei" pe hartie si in realitate nu, cred ca s-ar scrie romane in Romanika.

Andries

Mergi la inceput

Super! Asta este singura mea dorinta sa nu am praf...ca de noroi..nu vreau sa ma pronunt :))

ma duc si eu la nani ca acum aud...cioc,cioc...internare noua...
drum bun spre casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Oliv ai stat pana dimineata in garda? capra a dormit atat de fatait ca imi venea sa o ambalez sa venim la tine la cafea
Lia, ai primit o gramada de sfaturi cu debridat-ul..il intaresc si eu. fa-o si se vor vedea rezultate.
ma apuc de munci.. o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neeatza
Meiii ce-mi place vremea asta soare si ger....cine vrea un capuccino fierbinte
Vazut pozele cu Pupuce-mi place freza ei....da' excursia la Londra cum a fost?
Lia te-au sfatuit bine fetele....da' o analiza completa la scaun i-ai facut,genul alora de digestie zic si eu...
Daria multumim pentru retete delicioase de tort si creme
Din categoria "sunt mai cicalitoare ca mama"in fiecare dimineatza in drum spre gradi,mandra ma prelucreaza....azi mi-a zis sa am grija sa nu trec aproape de cladiri ca-mi pot cadea in cap tzurtzuri iar ieri mi-a zis ca daca am stingatoare la servici si incepe vreun incendiu sa las colegii sa le foloseasca si eu sa ies din cladire(asta pentru ca a auzit o stire cu niste studente implicate intr-un incendiu la iashi si i s-a aprins un beculetz)
Vivia daca dintele nu a crescut mult atunci se mai poate indrepta ....daca insa a crescut destul va fi un pic mai greu....noi am scos cu intarziere un incisiv de jos(si ma mustra constiinta si acum....si din cauza asta in fiecare zi studiem dintii si gingiile)...de indreptat s-a mai indreptat dar nu de tot...si este un spatiu cam mare intre cei doi incisivi de jos ...acu sper ca atunci cand va creste cel de langa el sa-l mai impinga un pic....nepoata mea are aparat dentar...in fiecare luna merge la Bucuresti la control...nu este tocmai comod sa porti un astfel de aparat...
hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Azi, la minus 15 grade pe deal la noi, mi-am pus pantaloni :)
Culmea e ca mi-a fost mai frig, pentru ca la fusta eu bag ciorapi 100-150 DEN si e OK. Nu credeti ca umblu chiar cu fuste pana la fund, nu am purtat nici la 15 ani, da' m-a dotat sotul cu niste rochite de iarna pana la genunchi, super pentru ca nu iti mai bati capul sa asortezi una cu alte, o tragi pe tine, ciorapi si fuga la birou :)

Olivia, sa stii ca nici eu nu am praf. Poate la vara va fi altfel dar deocamdata e asa de curat aerul
Andries, eu am ratat pozele, poate mai pui link-ul, pls.

Va pup, am sedinta, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la mine.
Am avut ieri sedinta, eu am stat toata ziua pe la gradi la ore
Vestea buna e ca doamna noastra este tare increzatoare, va veni cate 2 saptamani, apoi pauza pt chimio, iar in locul doamnei noastre va veni o educatoare ce s-a pensionat anul trecut si o stim, cate o saptamana Asa ca speram sa fie bine si sa treaca cu bine doamna. Nu vreti sa stiti ce ne-am emotionat toate ieri Ne e tare draga. Copiii vor primi vesti dupa vacanta

Veste buna: ghiozdanul e la mine, e suuuper, o sa vi-l pozez diseara
Va pup, am sefi revin.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
Eu raportez mare victorie, Eva si-a scos dintele cu un morcov
M-ati inebunit cu torturile voastre (am apucat sa arunc si eu o privire in urma) sper sa apuc sa salvaz undeva retetele.
Lia, Psyllium de care ziceam eu e alta planta decat inul, aici se recomanda in alimentatie, se gaseste pe la plafar (cauta pe google) eu zic ca nu strica pe langa medicamente.
Daria un pupic mare pt Giulik, imi dau seama ca sunteti suparate de vestea cu boala doamnei
Praful eu cred ca il ducem cu noi in diverse lucruri, mai ales in haine, paturi, etc... eu am praf in casa desi mai putina poluare ca la mine aici cred ca gasesti cu greu. Timp de scuturat si aerisit toate cele nu stiu cine are ca eu la 5 cand ajung acasa numai de asta nu am chef. ma gandesc de mult la o menajera, chiar cunosc o romanca care lucreaza ieftin si bine (10euro/ora) dar cum pe aici nu se obisnuieste mi se pare putin ciudat, nici una dintre cunostintele mele nu are ajutor extern, dar cred ca trebuie sa incep sa gandesc mai pragmatic/romaneste

Mergi la inceput