Copilasi de Iulie - August 2004 * 64
Raspunsuri - Pagina 17
cristalina spune:
Neata!
Roxana, ce dulce e domnisoara Pupu
Imi place freza ei!
Roberta, ultima data cand am purtat rochita a fost la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului (sper ca urmatoarea data sa nu fie la cea de 30 de ani) asa ca nu sunt in masura sa dau sfaturi dar zau ca mi-as lua niste tinute office cu pantalon.
Supertare Matei
M-ati omorat cu ciucalatele (am mancat multe, multe de cand a venit John). Ieri nu am fost la sala de fitness, s-a serbat Unirea cea mica printr-un liber . Rusine sa-mi fie!
Olivia, noua primii dinti ne-au iesit ca la rechini, erau indreptati spre omulet. Avea Mariuca gauri in gingii de la dintii de lapte si dintii permanenti spre limba, eu nu credeam ca isi mai revin fara aparat dentar.
Acum nici nu zici ca a avut vreo problema.
Oricum nu e vina ta, ce puteai sa faci?! (noi n-am putut sa facem nimic, nici nu ne-a lasat sa ne atingem de primul dinte iar al doilea a crescut super repede, intre doua programari la dentist).
Ma duc sa ma masor, o zi excelenta sa avem!
roxanaz spune:
deci musai sa va povestesc o faza pretioasa de azi dimineata.
eram cu mandru al mare in baie, asistenta de spalat - ca altfel sta vreo ora pe buda, de lene. si de somn. si cand iesim, domnisoara isi terminase laptele, venea din sufragerie. si ne-a intampinat tipand fericita "Buuunaaaa!!". si s-a dus la frate-su si l-am imbratisat. eram absolut fleasca de emotie copiii astia sunt dementiali...
kim222 spune:
Rox recunsoc freza:)) Mey mai ai tort?:))))Bruneta nu este colega ta?
Multumesc ca m-ati linistit..Toata noaptea nu a dormit bine, in asteptarea Zanei Maseluta..f fericit dimineata cand a gasit dintii luati, desenul luat (i-a facut si desen!)...si bani lasati (nu am fost pregatita cu jucarii). Prima intrebare dimineata a fost: Esti sigura ca mi se indreapta dintii??
Liliana super buna ciorba!
Monicule tu te-ai americanizat de nu porti fuste ..spune drept!
Daria nu-mi mai aminteam ca ati patit asa si voi..
Robi sanatate..si sa treaca repede! Nici eu nu stiu...din astea!
Io tot nu stiu ce usi sa iau...
Dar am facut ceva ce nu am vazut la nimeni in ceea ce priveste iluminarea la bucatarie! Aveam in cap ideea .nu reuseam sa gasim pe cineva care sa si execute..acum am gasit!
io-s de garda,iar...ma duc sa cumpar ceva de baut..macar mi-am luat laptopul cu mine sa nu ma plictisesc
Dorsilia spune:
hello
super dragalasa Pupu!
Olivia- care ciorba de buna? imi pare rau ca aveti dispozitii proaste de la un dintisor mai stramb, iti spun de acum ca eu am avut caninii crescuti foarte stramb, din motiv de loc putin pe arcada si totusi mi s-au pozitionat corect in cele din urma. E drept ca sunt cam ca de vampirus dar nu din cauza pozitiei proaste ci a formei, sunt fff ascutiti in jos si putin mai lungi decat incisivii...deh, nu rad chiar asa larg din aceasta pricina
Robi, baga niste bai calde si mai lasa mondenismul ca nu mai ai 18 ani sa umbli cu buricu gol si cu fuste pana-n fund, ciorapi dantelati, treci de urgenta la strampi de bbc si la pantaloni cu talie inalta, fusta pantalon cel mult si bluze pana la genunchi:P
sunt tare necajita iar ca n-o scot la capat cu constipatia buburuzei, i-am pus un supoz de la 12 si inca n-a facut, cum e oare posibil? de vineri n-are scaunI-am dat o para din aia mare, Abate, s-o rontaie cu tot cu coaja, cum zicea Roxana, am ignorat ideea mea ca nu le dau fructe cu coaja decat daca le stiu autohtone si sursa exacta, am zis sa aiba fibre totusi, si nu a muscat decat de 4 ori, e asa de dificil s-o conving cu alimentatia asta. i-am luat si prune uscate si smochine si fulgi de ovaz, seminte de dovleac crude, mancare de fasole uscata, de mazare, de varza, si nu vrea de nici unele, pt ea nimic din ce e mancabil nu e bun, prefera sa bea ulei de dovleac, lactuloza, debridat si alte chestii din farmacie decat sa manance cum ii indic eu ca e sanatos
corianai spune:
Salutam,
La multi ani pt Eva, am vazut pozele e o scumpica
Si Eva mea are in continuare probleme cu dintele... s-a rupt o parte din radacina dar se tine al naibii de tare intr-un colt in asa fel incat nu pot sa-l scot si nici ea nu poate sa manance mai nimic din cauza lui, cum e mai rau.
Eu sunt in continuare agitata cu renovarea mea, am reusit sa aleg tapet, am rezolvat firele prin pereti pt niste lampi de care mi s-a pus pata, astept sa termine peretii apoi vine parchetarul...si e doar inceputul ca urmeaza camera de alaturi care din pacate e de trecere spre bucatarie, asa ca acolo va fi circul si mai mare, apoi alesul mobilei...
Ufff sa nu aud de plictiseala la job ca mie mi s-au incalcit toti neuronii de cate miliarde de probleme mari si mici ma calaresc zilnic. De bine ce ziceam ca vreu job activ acum parca m-as plictisi si eu putin...
Lia nu stiu daca ai vazut raspunsul meu mai vechi, incearca cu Psyllium sau si mai bine cu neste probiotice, Eva ia de doua sapt si se minuneaza si ea de ce face atata kaka
kim222 spune:
Lia de ciorba de burta a socrelei spuneam...Eu ti-am mai zis de Debridat (dar cura...cel putin o sticla)..ai facut vreodata?? Si mai stiu ceva...ulei de ricin..super scarbos dar super bun! Se ia si apoi se plimba putin prin casa..Lactuloza sirop ,2-4 lingurite /zi sau clisma..vezi ca exist clisme de unica folosinta.
Corinai si eu am ales tapetulll3 din celel 4 care-mi trebuiesc..Spor la renovare si multa inspiratie..
Adries super hardughia..mie imi pare fff mare...cum faci fatza?
Gabi eu nu stiu unde ai pus pozele..le mai pui?
Dorsilia spune:
Olivia si Corina, multumesc pt sfaturi, acum s-o iau pe rand...
Corina- ce fel de probiotice folositi voi? nu am inca habar de probiotice. Psyllium este cumva pe baza de seminte de in? am ulei de in acasa, presat la rece.
Olivia- cura de debridat nu am facut, deci i-am dat cand si cand la nevoie, fara sa vad efecte, tot la supozitor am ajuns in ultima instanta cu ea plangand de durere pe olita, lactuloza i-am dat doar la nevoie, (duphalac, parca se numea), ii pun zilnic insa milchzucker in laptele de dimineata. Si ii dau ulei de dovleac, aproape zilnic, dimineata pe stomacul gol, plus miere, o lingurita.
Acum sa iti dau niste detalii, ca la medic, nu-s placute, sa ma scuzi ca iti descriu detalii din astea dar nu mai stiu ce sa fac...m-am dus azi si i-am luat miniclisme cu ulei de musetel, din alea de unica folosinta, insa am ramas uimita efectiv ca nu a reusit sa faca nimic consistent, in afara de niste urme firave de kk, practic kk inmuiat, ca statuse cu uleiul in fund vreo 3 ore fara sa dea vreun semn de ceva. niste kk fff moale pe fundul olitei. ca si cum nu ar avea ce sa faca. Nu-mi vine sa cred ca in 3-4 zile nu s-a adunat nimic din ce a mancat, unde sunt resturile totusi? Imi trec prin cap tot felul de chestii inspaimantatoare, de la megacolon in sus, Doamne fereste!
nici nu stiu, se justifica oare s-o duc la medic sa cer investigatii? la o ecografie abdominala s-ar vedea ceva nereguli oare?
ooof, si tocmai ieri auzeam la TV de niste fetite care pana la 17 ani nu vazusera medic, crescusera nu stiu unde rapite de nu stiu cine, de pe la 5 ani parca, fusesera tinute ascunse, avea si copil una dintre ele. Si uite ca au crescut, si cresc si aurolacii prin canale si tiganii prin satra la marginea orasului, in case improvizate din placi de canepa, tapetate cu carton de la cutii, care mananca din pubelele din spatele blocului tot ce li se pare comestibil...SI TRAIESC fara atatea probleme !
szivarvany spune:
Scriu rapid; Debridat - da ! Cura de lunga durata. Asa a rezolvat prietena mea la feciorul mai mare care implineste curand 6 ani; altceva NU a functionat !
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Buna seara de prin Vienna va spun. Am avut o zi complicata ... maine ma intorc, sper sa rezolv maine tot ce am de rezolvat aici.
Lia, daca tu te duci la doctor cu ideile astea .. pai o sa-ti recomande colonoscopie ... ceea ce eu nu as face in veci nejustificat copilului meu, pentru ca riscul de probleme in urma anesteziei e ft mare. La eco nu se vede nimic. Eu te sfatuiesc ca si Olivia sa faci cura de Debridat si foarte foarte important (ca si eu am avut un costipat in casa) sa o pui sa faca miscare si sport. Sa o scoti afara si sa o pui sa mearga pe jos, sa nu o cari in brate sau mai stiu eu cu transportul public. Trebuie sa alerge 2 ore zilnic.. si se va rezolva.
Deci sa inteleg ca au aparut bakugani noi? Eu ii stiam intr-o vreme pe toti, preferatul lui Vic era "drako evoluat" ... unul rosu cu niste colti fiorosi, mie mi se par jucariile astea foarte faine, e foarte mult design in ele, iar cele originale sunt de calitate foarte buna.
Kim, multumesc pentru apreciere, da, e mare, dar ne plaaaceeee.... si am si loc pentru musafiri, ceea ce e bine ca noua ne vin neamurile destul de des in tara si nu ar avea unde sa innopteze. Daca ma intrebi cum ma descurc cu banii pentru intretinerea ei... ei bine muncim e branci si reusim, daca ma intrebi de curatenie... eu nu sunt foarte pretentioasa una la mana (adica nu practic aranjatul la linie doamne fereste) si doi la mana cand ma enervez ii bag in viteza pe toti trei ai mei si pe care mai prind prin casa, am un antrenament la "management domestic" de n-ai vazut, se mira si husband cum ma asculta si el si copiii dar apoi imi gaseste "scuze" cum ca am 'defect profesional sa-i pui pe toti la treaba si sa nu-i lasi sa stea"
Andries
Andries spune:
Deci doamna injiner de chimie si materials ia-o incet ca problemele se rezolva one at a time... te vei obisnui si o sa-ti placa tot mai mult!!
Andries