Copilasi de Iulie - August 2004 * 64
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Andries, e alergic la ciocolata ?
Ca nu inteleg. Eu am scris crema cu frisca lichida si ciukalata.
In fine, mai am o ciocolatoasa testata si buna rrrau, ca de dobos:
6 oo
100 g cicolata simpla fara creme (io pun 200 g)
150 g zahar pudra
250 g unt
topim ciukalata pe baie de aburi, apoi incorporam in ea cele 6 oo mixate (asa ca pt omleta - albus impreuna cu galbenus, mixate bine) si le fierbem impreuna cu zaharul pudra pana devine ca o smantana groasa. Se pune la racit. Separat mixam untul (ori lasat de 24 de ore afara, ori topit la mw 10-20 secunde) si le amestecam mixand.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Ei, asta pe care ai scris-o a doua, am incercat-o eu ieri (cu cioco Heidi, cred ca e mai proasta) si mi s-au branzit oo le dom'le (crez' ca thermomixu' era numa bun dar de-o mie de euro cumpar 100 de torturi gata facute).
Cand am scris de alergii, m-am referit la creme Ole'
O sterg si eu binisor spre casa, am de facut 'valiza' in seara asta si sper ca nu am pana de curent acasa.
Andries
szivarvany spune:
http://afcr.ro/?p=1134
votati si voi, nu fac spam
Andries, secretul e in Milka, dar si in zaharul-pudra la crema asta cu oole.
kim222 spune:
Azi am patit-o!
Faceam o baie cand Luca ii tot tragea cu dintii lui care se misca..buun..si vine cu un mar ca asa poate scoate dintii care se miscau de o luna..nu reuseste..reuseste Sorin cu penseta...l-am convins sa stea imediat ce am spus ca daca nu-i scoatem cresc dintii defintivi in gura si arata ca un monstru...Si incepe Luca sa se studieze in oglinda si vine plangand..ai avut dreptate au crescut dintii in gura!...ma uit si..si a crescut unul dintre dinti total aiurea,in gura! Ma apuca disperarea,copilul se panicheaza..o dreg cumva . Am sunat la o amica care este profa la stoma..mergem la ea zilele care vin ,desi ea zice ca-si revine..Eu zic ca este crescut f aiurea ca sa-si revina singur
Este numai vina mea!!!!
szivarvany spune:
Kim, nu, nu e vina ta si da, o sa-si revina.
Cel putin la cati am vazut eu, si chiar ma uit ca deh, ce-om face cand ne strangem la povesti cu mamicile, si-au gasit locul. Probleme sunt acolo unde nu e spatiu, dar au fost de au facut aparatul acela special pt maxilar.
Si cu Giuli am patit la fel, acu` o luna, tineti minte ? Acum dintocul e aproape la loc, e drept si sper sa mai migreze oleaca.
Tin pumnii sa fiti ok Stiu ce simti
Eu acum zilnic verific vecinul dintelui, cel de lapte, sa vad daca da sa se miste.
Pup trupa.
roxanaz spune:
neata!
Oliv hai mai mama ca nu e vina ta, ce dumnezeu. eu zic ca va fi ok, stai sa il vada stomatoloaga.
Andries, eu nu fac crema aia zisa de tine, ca e sensibilioasa rau. imediat ce creste temperatura... jap si ai omleta in loc de crema frumoasa. astalalta in schimb e muult mai usoara.
restu', pe unde umblati?
am pus cateva poze de la aniversarea ad-hoc a Pupulinei
a inceput si aici sa ninga... iarna adevarata nu gluma.
o zi frumoasa va doresc!
szivarvany spune:
Ce frumoasa e Pupu
Sa-ti traiasca Rox, copiii astia frumosi-foc
roberta04 spune:
Hello... voi vorbiti de creme de ciocolata, asa ca eu am bagat azi ciocolata in mine la greu...
Am vazut poze cu Eva, e o scumpete!
Olivia, si lui Matei i-a iesit un dinte mult in spatele celui de lapte dar a revenit singur in pozitia normala.
Meyyyy... de la impins masina in fusta si ciorapi diafani m-am ales cu o durere de burta de ma urc pe pereti...Dar azi sunt tot in rochita, deh, office plus o petrecere la un baietel dupa-amiaza...
Aseara am umblat aiurea prin magazine cu baietii mei si am ajuns sa mancam prin mall, noi chinezarii, Matei de la Mc... M-a disperat cu un bakugan primit la meniu, a dormit cu el in mana,a plecat cu el la gradi, nu l-am vazut de mult facand asa cu o jucarie...
Dimineata imi explica si cum il cheama, ceva gen "dublu Haidernoid cu atributul Ventus" , nu radeti de mine... si mi-a zis "oricum iti repet degeaba cum il cheama, nu ai sa tii tu minte asa ceva, mai bine tine minte ca e de vant, poate e mai usor pentru tine"
Oare ce urmeaza??
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 ceva gen "dublu Haidernoid cu atributul Ventus" , nu radeti de mine... si mi-a zis "oricum iti repet degeaba cum il cheama, nu ai sa tii tu minte asa ceva, mai bine tine minte ca e de vant, poate e mai usor pentru tine" |
moamaaa da ce lipsuri ai!! e dublu hydranoid
Matei e criminal... "poate e mai usor pentru tine"
roberta04 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
moamaaa da ce lipsuri ai!! e dublu hydranoid Matei e criminal... "poate e mai usor pentru tine" |
nimic nu stiu