Copilasi de Iulie - August 2004 * 64
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
La multi ani d-soara Pupu!!!!!
Domsoara se serbeaza asa pe neasteptate si nepregatite..si noi nu am putut merge pt ca tati a dormit cand a venit din garda mort..si in plus avem invitatie de la socrela la ciorba de burta..facuta special pt noi..si nu am mai avut cum s-o intorc..noroc ca nu s-a prins Luca ca era rost de party
polux spune:
Roxi, La multi ani pentru puiul mic si scump.
Daria ma bucur ca va e bine in trei.
Ioana felicitari matematicienei. pana la urma v-ati dumirit ce examene dati, partiale, finale sau nici unele?
Cori cum mai este Eva?
Olivia cum a fost ciorba de burta?
Adela sanatate Marei, sa treaca usor bubitele.
Andreea cum mai stati cu sanatatea?
Roberta deci cum e la casa? Nu este cam multa munca?
Gabitza mi-au placut pozele din vacanta.
Lia bafta in alegerea cursului pe care vrei sa-l faci. Nu mai ezita, viata e scurta si trebuie traita cum ne place noua nu altora.
Monica cum a fost vizita expertilor din state?
Va pup, duminica placuta.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
amironeanu spune:
La multi ani EVA!
Stefi a facut-o lata. Nu a mai fost atit de racita de nu mai stiu cand, vineri si sambata a fost mai bine, fara febra dar cu muuulti muci, azi iar a facut 39, asa ca maine iar la dr. Nu sunt obisnuita cu ea asa letargica, mi-e asa mila de ea. Iar Matei bineinteles are otita, iar fara febra, doar cu ceva "mami, ma doare urechea", dar asa, din cand in cand. Asa ca suntem acasa, jonglam si noi si bunica la stat cu ei.
Sa aveti o saptamana buna, buna!
roxanaz spune:
neata dragele mele!!!
multumesc frumos de urarile adresate domnisoarei Pupulescu. si eu va doresc sanatate piticilor, noroc si numai bine!
eu am revenit joi seara in romania, vineri la constanta. am murit de dorul copchiilor, zau.
nu sm apucat sa citesc nimic din urma asa ca ma scuzatz de pe acu' va rog
incerc sa revin mai tarziu.
pup iu!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Rox, cum fu ???
Vrem pzoe cu Pupu
Aveti idee cat e SINGULAIRE-ul compensat, pt adult ?
La copil e 100% compensat.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"