Copilasi de Iulie - August 2004 * 64

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu are voie pentru ca toate filmele cu si despre adolescenti..nu sunt potrivite pentru un copil de varsta lui..nici macra ala cu fratii gemeni...sunt pt copii de la 12 -13 ani in sus...
Consider ca limbajul folosit nu este adecvat ,actiunea la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia....io zic ca-i starnesti mai mult interesul si curiozitatea cu interzisul...v-am zis ca eu sunt mezina familiei,intre mine si sora cea mare sunt 5 ani diferenta....de prin clasa a 6 a pana la sfarsitul liceului a inceput sa aduca tot felul de carti, beletristica si altele care circulau in clasa...mama-i zicea mereu sa aiba grija unde o pune sa nu o citesc si io...n-am ratat nici una
Azi inainte de spmnul de pranz mandra facea matematica:"stii cat face 12 plus 12?"..io raspund ca nu...imi zice ea "24!"...bravo ii zic eu...pe urma ma intreaba ea cat fac 100 cu 150...ii raspund...la care ea "bravo iti merge mintea brici ca avionul!"
Ma duc sa testez o nou reteta de clatite....Emaaaa undeee esti?

Mergi la inceput

aaa..dar nu este decat explicat..am avut plangeri d ela gradi d ela cursul de bune maniere..ca Luca este clovnul clasei..ii place sa-i faca pe toti sa rada (dar doar la optionalul asta)..si ca ultima data a intrat in clasa si a luat papusa cu care lis e fac demonstratii si-a pus-o pe mana si a zis: Buna ziua, azi vom vorbi despre fundul meu mare"..noroc ca profa nu are fundul mare ca poate o lua si ca pe ceva personal...
Eu nu cred ca tu la 6 ani citeai aceste carti despre care spui...eu ii interzic aceste filme , acum,la 6 ani...stii este ca si sucurile...nu-s de vina copii care le beau..ci parintii...Nu copii au cerut , parinti le-au oferit.. Vb zilele trecute cu Adema si nici Codrut nu are voie decat f rar si la filme selectate de ea pe Disney.

F tare daca stie cat fac 12 plus 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce tare e Luca
Bravo Mariei

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Pt asta a fost pedepsit o zi fara Tv si o sapatama fara pc..si este pedepsit de miercuri...
Daria, cum este cu tata acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Pana la urma clatitele s-au transformat in gogoshi cu ciocolata
Vivia ca pedeapsa o inteleg si eu am aplicat-o cu succes....dar am o cunostinta care are o fata clasa a doua si de cand a inceput scoala adik din clasa I i-a scos toate posturile de desene si muzica.....
Meii chiar si io m-am mirat ca stie sa faca asa adunari si nu le face pe degete....io am invatat-o o metoda la scaderi si vad ca o aplica cu succes si la adunari cu multe unitati....cred ca se face matematicianca desi banchera ar fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut...io am avut o saptamana absolut criminala...sper ca saptamana viitoare sa-mi revin cu programul...ca nu se mai poate asa.
numai patul il vad...dar m-au bombardat pustoaicele asta seara cu telefoanele...ca vor in discoteca...si-s asa de dulci...ca nu le pot refuza
ca noutati...am facut sarmalute si mamaliguta in thermomix...au iesit de ne-am lins si destile de la picioare.
deci decretez...sarmalutele gatite la aburi au de o mie de ori mai multa aroma decat fierte in oala!
Si tot ca noutati..mai am trei cursuri pe saptamana de body styling...s-a imbolnavit o antrenoare care facea cursurile si m-o oprit patronul sa ma intrebe daa nu le fac eu...ce e aia,am intrebat...toate grupele de muschi...phuaaa...am avut 3 zile la dispozitie sa pn cap la cap exercitii ptr. curs...rezultatul...cursantii nu mai vor cursul cu Ute...ci cu Danamai am putin si imi mut locuinta la sala.
Aaaaa...joi a venit
serban de la scoala...si mi-a pus in mana ...un prezervativ...am avut inspiratia sa nu cad de pe scaun si i-am spus ca eu nu folosesc...ca i-au anticonceptionale.cica...mie nu-mi trebuie...dar ne-au dat la scoala ...a venit un grup de medici si psihologi si trei ore ne-au explicat fel de fel despre educatia sexuala iar la urma ne-au dat prezervative...i-am spus sa-l pastreze...pina cand va mai creste si va avea ocazia sa-l probezeA,si l-am intrebat daca are ceva nelamuriri despre subiect...ca pot sa-i explic eventual ce l-ar interesa ...si mi-a facut fii-miu o prezentare...memorabila...recunosc ca jumate din chestii...nu le stiam...asea ca...
Mey fetelor...n-am timp sa citesc ca din clipa in alta vin fetele sa m-a i-a dar maine citesc pe indelete ce-ati palavragit o saptamana...sper ca a-ti pus si poze sa va mai vad...v-am pupat...plec sa-mi fac parul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

nu stiu cui sa raspund, m-au intristat tare vestile Dariei cu doamna si ale gioanei, cu fetita colegului, imi pare tare rau cand citesc, ma afecteaza enorm sufleteste

felicitari matematicienei!
LMA Evei!
felicitari Emei, sotul tau e isi da seama ce comoara are la casa lui oare? te admir pt vivacitatea ta, sincer
sanatate Marei si Ilincai, sa treaca varicela usor si urechiusa
olivia, nu vreau sa crezi ca eu sunt mama permisiva rau, ca nu sunt, imi strunesc copiii mult mai mult decat o fac multi parinti, cred ca nu e cazul, desi numai tu STII, sa fii asa atenta cu disney vis a vis de Luca. Sa stii ca eu sunt la curent cu ce se difuzeaza acolo si mi se par amuzante filmele gen HM, Jonas Brothers, Sony si steluta ei norocoasa, Jack si Cody, Zack si Luther....minimaxul e mult mai dragut e adevarat. Ai mei au si o colectie impresionanta de povesti clasice, dvd-uri, gen alba ca zapada, scufita rosie, frumoasa si bestia, frumoasa adormita, cenusareasa, vrajitorul din oz, alice in tara minunilor, black beauty, peter pan, jack si vrrejul de fasole, printesa si broscoiul, sancho panda, si muuuulte altele si sunt absolut incatati, le stiu replicile pe de rost deja, insa le revad cu placere zilnic.....Nu ii restrictionez prea rau cu filmele, consider ca si asa i-am tinut sub fuste mai mult decat era necesar ...

sa nu uit- ulei de dovleac de la mag naturiste, o lg dimineata pe stomacul gol

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

EVA

Kim, e super tare seara Giulik are program de jucat sah asa ca la nivelul ei, are ora de sarit in pat si pe capul lui bunixu` , se mai spala vasele, se mai da cu mopu` si cel mai important are cine sa ne duca cu masina ca eu nu prea mai merg, mi-e foarte teama, nu vad excelent cu ochiul si am ramas cu o frica din aceasta cauza.
Ema, spor la trebi

Va pup ca ne pregatim de patinoar ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput