Copilasi de Iulie - August 2004 * 64
Raspunsuri - Pagina 11
carmenp spune:
pozele cu zapada sunt facute la voronet, de sarbatori
cu urekea e ca n-o mai doare da` azi mi-am dat seama ca nu aude cum trebuie cu ea, probabil luni mergem la doctor ca azi n-am reusit s-o gasesc la cabinet
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mneatza din zapezi si din birou Doamna e doamna educatoare. Marti avem sedinta la gradi. Lia, molarii - sunt primii dinti definitivi si apar pe la 6 ani. Eu am ales sa-i sigilam si astfel sa-i protejam. Vazut poze cu tzucureii, moama ce zapada si pe la voi Pupam inotatorii curajosi Cum e Ilinca cu urechile ? Pupam trupa, weekend frumos tuturor Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
szivarvany spune:
Kim,
sunt medicii stomatologi care au contracte cu casa de asigurari si care consulta copii, ii iau in evidenta si deconteaza prin casa ce se poate. Extractii, sigilari sunt la jumate pret. O voi mai intreba ce si cum si revin cu detalii daca vreti
Asa era si doamna noastra doctorita care a plecat in Danemarca
Mi`e dor de ea, io`s cu 1000 de probleme la dinti
Si am mers aici jos, la o alta doamna, ne-a spus sa-i aducem fotocopie de la certificatul de nastere, ne va lua in evidenta si gata. Ne va da la prima consultatie ceva perie pe care sa o pastram sa nu o tot platim si vom sigila miercuri 2 de jos sau 2 de sus, asa e ok, paralel sau toti deodata. Am ales 2 sa vedem cum va sta don`soara.
Intre timp imi voi face curaj pt extractia mea
Aici tot ninge
Weekend frumos sa aveti alaturi de cei dragi
EVA
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Neatza
Carmencita eu am crezut ca piscina-i de la ieshi....faine pozev-ati distrat pe cinste de sarbatori!
Daria
Lia multumesc pentru sfaturi,uleiul ala de dovleac de unde se ia si cum se da?
La noi ninge da nu se aseaza asa ca-i o mozoleala afara
Meii da' nu-i maine ziua Evei??
week-end placut
kim222 spune:
Ba da, este ziua Evei..
Daria merci de info,voi intreba si eu pe aici..dupa prima sigilare m-am oprit pt ca totusi 1 mil mi s-a parut scump..De cand ai pus tu ghizdanele d epe net..ma toto gandesc..cat costa un ghiozadan bun in Ro??
szivarvany spune:
Kim, io pe unde am intrebat am parut nebuna sa caut acum ghiozdan.
Peste tot mi s-a zis ca sa caut incepand cu august.
Ori eu vreau sa le avem pe toate la locul lor pana atunci, din motive financiare, bine-nteles.
Si nu stiu daca voi gasi ce caut io. Culmea e ca nu ma consider obsedata de numele de marci, dar am tot stat si am meditat si ma gandesc ca e improtant. In unele chestii trebuie investit. Si-apoi daca tot nu dam bani pe haine/incaltari, macar astea sa fie bune si cum trebuiesc.
Cu dintii sa intrebi neaparat. Daca ar fi 100 lei aici, zau ca nu stiu ce as face. Aveti oricum niste preturi pe acolo 40 lei e la orice cabinet la noi. Cat o extractie de masea de om mare
Pe mine ma apuca disperarea cand ma gandesc la doamna educatoare. Ce ghinion Nu vreau sava intristez, dar n-am cu cine vorbi.
kim222 spune:
Io nu am mai avut timp de internet , joi am fost de garda si am dormit doar 3 ore in noapte aceea..azi este tati de garda deci suntem singurei..Azi ar fi trebuit s amergem la o piesa de Moliere..dar daca tati nu a putut..asta este..
Sambata trecuta am fost la teatru de copiii si am vazut Aladdin si lampa fermecata..a fost super!!!
de cateva zile Luca nu mai are voie sa se uite nici la Disney..doar la Boomerang...si vad ca asculta fara proteste..
kim222 spune:
Daria nici eu nu am intrebat..dar ma gandeams a-l comand din USA daca costa asa de mult in Ro, dar ar trebui s-o fac acum.
Nu am prins ideea..ce a patit educatoarea???
szivarvany spune:
Mai bine il comenzi.
Doamna avea un nodul la san; l-a descoperit, s-a dus la punctionat si nu e bine
g_ioana spune:
Deci ziceti ca asa stau preturile la sigilare ...si noi vrem sa sigilam molarii,da' inca n-au iesit completma cam indoiesc ca o sa gasesc o doctorita care sa lucreze cu cas-ul...io as fi multumita macar sa gasesc una care sa o convinga pe mandra sa coopereze..
Vivia da' de ce nu mai are voie Uka sa se uite la disney??.....din categoria dvd-urilor fara sfarsit noi ne-am cumparat si colectia de la gazeta sporturilor cu Asterix si Obelix....da's faine si nu-mi pare rau..
Daria eu nu stiu ce sa-ti spun.....sunt lucruri care se intampla si te intrebi mereu cum se poate una ca asta...eu nu cred ca v-am spus dar la servici suntem un grup de vreo opt colegi care avem copii cam de aceiasi generatie,cand ne intalnim povestim fiecare,ne mai sfatuim....chiar inainte de craciun fetitei unui coleg, care are doar 5 ani si jumatate i s-a pus diagnosticul de leucemie....ma doare sufletul doar cand ma gandesc...o cunosc de mica,a crescut sub ochii nostrii...
szivarvany spune:
Ioana, groaznic
Cum sa nu gasiti asa stomatologi ? La noi foarte multi lucreaza cu casa, cred ca doar cabinetele de fitze nu se incurca cu actele alea de platesti 100 lei ca ti-au deschis usa
Stiu ca maine-i ziua Evei, n-am vrut sa scap evenimentul, ca la cum ninge, prevad maine zi de patinoar
Io am facut ordine, mandra e cu taxo. Sper sa nu vina iar cu ochii cat cepele de la 4 ore de pc