Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-
Raspunsuri - Pagina 21

denisa220972 spune:
OK
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

misa_21 spune:
votez eu da nu stiu cum
---------------------------------------------------------------------------------
gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3

letzy81 spune:
Miki eu am patit acelasi lucru dupa primul chiuretaj.Cam la 2 sapt.dupa,desi imi aduc aminte ca luasem si antibiotic.Am facut o echo(nu la ginecolog) si mi-a gasit putin lichid in fundul de sac Dougles.Stiu ca-mi schimbasem ginecologul si pana am obtinut o alta programare m-am tratat de capul meu.Flamexin stiu sigur ca am luat,antibiotic am consederat sa nu-i cazul
.Si am evitat frigul.
Acum cand ma gandesc,mare prostie am facut sa iau tratament de capul meu.

denisa220972 spune:
Te duci pe prima pagina si este un butonel in stanga cu evaluare subiect si votezi acolo.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

miki-miki spune:
Misa salvarea noastra, ca sa votezi tb sa fii logata si dupa ce deschizi subiectul dai clik pe evalueaza, ne dai muuuulte stelute
Multumim!!
Letzi eu iau deja antib, mai am o zi si-l termin. Mai iau carpicon dat tot de dr 2 supoz/zi incepand cu a 3-a zi de la chiuretaj. Eu cred ca chisturile dor deoarece nu mai au progesteron si HCG si incep sa dea inapoi.... cred. Sper ca nu cresc.

misa_21 spune:
votat
---------------------------------------------------------------------------------
gena MTHFR A1298C-genotip heterozigot,2 ET-1 sarcina biochimica,1 sarcina cu gemeni pierduta la 5,respectiv 8 saptamini sub tratamnent fraxiparine 0.3

miki-miki spune:
Multumim Misa ne-ai scapat de cifra 13
Multumim tuturor fetelor care ne-au votat
un buchet de flori pt voi
magduta10
adina_28
mcrissa
Lia73
antoemma
anna_leah27
miki-miki
raluk16
misa_21
adrianaady
denisa220972
alla76
stefy13
p@ulici

sunshine4ever spune:
Fetelor, va intreb si aici si daca va fi alt capitol o sa scriu si acolo.
Stiti cumva daca la profilul antifosfolipidic trebuie intrerupt aspetnerul? Pe siteul Synevo scrie ca la naticaogulantul lupic se intrerupe heparina, dar dat fiind ca aspetnerul e antiplachetar , nu stiu cum sa fac?!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

misa_21 spune:
Bre da superstitioasa mai esti
.nu-ti mai bate capul cu 13 asta ca nu e chiar asa rau cum zic unii.Cel putin asa ma cramponam si eu pana am uitat si totul e ok acum cu 13 asta.
Scuze de off topic