Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-
Raspunsuri - Pagina 20

sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 nu-i vorba de reclama ori ba. vorbim de medici care ne pot ajuta, mi se pare normal sa putem vorbi pe topic, poate au si alte fete nevoie. si prerile pro / contra ne ajuta sa ne facem o idee despre ei _ oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 reusit (ET 26.11.10), sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8 |
Ok , sa fie...Dr. Cucuianu de la Cl de Hematologie.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

catalina2307 spune:
citat din mesajul lui magduta10 Alla sa nu fie luat ca si reclama ti-am raspuns PM. |
Niciodata astfel de mesaje nu au fost considerate reclama.

sunshine4ever spune:
Multumesc Catalina. Dar sincera atatea discutii si certuri atatea avertismente am vazut de cand sunt pe dc de suflu si in iaurt, cum se zice.
Dar e ok . Am inteles si ma confomrez.
Multumesc.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

denisa220972 spune:
Buna dimineata, poftiti la un vinut fiert , ninge de 30h la mine sunt in extaz
.
Ce va vesti de la Floricademac?o zi buna la cabanuta plapiumioara
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

QiaoBing spune:
'neata fetele !
Hai la cafeluta aromata !
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

miki-miki spune:
QBing ms de cafeluta.
Denisa cand ai timp deschide-ne alt capitol.
Fetelor mai bagati un vot ca sunt 13
Eu la 3 zile de la chiuretaj am incepu sa am dureri, nu f mari cat sa ma faca sa iau pastile. Cred ca ma dor ovarele, chisturile capatate in urma FIV-lui. Abia peste 9 zile tb sa ajung la control, voiam sa iau abia dupa control tratam naturist cu extract zmeur si coacaz dar l-am inceput de aseara pt ca mi-e sa nu fie prea tarziu. Sper ca ac dureri sunt ca vor sa dea inapoi nu ca, vor sa creasca
Durerea nu e constanta, ma dor doar cand ma asez/ridic si cand urinez. Ati mai avut careva dureri din astea?

honeys spune:
Miki, tu ai ramas insarcinata la fiecare FIV? ai facut cumva si transfer de embrioni congelati?
Multumesc.

miki-miki spune:
citat din mesajul lui honeys Miki, tu ai ramas insarcinata la fiecare FIV? ai facut cumva si transfer de embrioni congelati? Multumesc. |
La 3 din 4, nu am facut transfer de congelati niciodata.

denisa220972 spune:
miki-miki- Daca faceti o pauza micuta , deschid acum
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.