Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-
Raspunsuri - Pagina 16

p@ulici spune:
Danylini
Floricica sunt cu gandul la tine, ma bucur pt noile vesti. Numai ganduri bune si rugaciuni si de la Felix
Fetelor sunt trista, iar o veste rea, parca se tin lant, azi o prietena, tot cu trombofilie, are 24 de saptamani de sarcina si a fost internata pt ca are colul scurtat, ea a pierdut in vara un copil la 23 de saptamani de sarcina din cauza trombofiliei, doza incorecta de Clexane. Sper sa fie bine.
Alla, Miki multa putere
Tuturor o seara frumoasa / o zi frumoasa dupa caz.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

MeAlex spune:
QiaoBing, mie imi ies pozitive testele de ovulatie, intotdeauna iau teste banda ieftine, din acelea 5 intr-o cutie(de fapt, nu stiu daca mai exista altele). Le-am verificat si prin metoda temperaturii bazale si metodele arata aceeasi zi a ovulatiei. Ce am aflat eu si tineam cont de asta e ca trebuie sa faci testul intre ora 10 si 20 pentru ca in timpul zilei se secreta mai mult hormon si e bine ca inainte cu 2 ore sa nu bei apa ca sa fie urina mai concentrata. Eu mai am la ovulatie si dureri de burta, de sani si stare de greata (parca ar fi sarcina,nu?).
2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant slab pozitiv, Gena MTHFR, Mutatia C677T, genotip heterozigot, Gena PAI, polimorfism 675 4G/5G - risc trombofilie pentru

balanta_tm spune:
mealex, din pacate dr Uscatescu nu ia in serios polimorfismul genei PAI (cel putin, asa era in urma cu cateva luni, dar mare minune sa se fi schimbat). Eu am renuntat la ea si am mers pe mana hematologului cu care colaboreaza dr de la Viena cu care am facut FIV.
In afara de Clexane, ar mai putea sa iti dea Aspenter.

QiaoBing spune:
MeAlex eu nu m-am inteles prea bine cu testele de ovulatie. nu am avut niciodata test pozitiv
si eu am avut ieri parte de o veste proasta. sotia unui coleg de birou a pierdut sarcina in 11 sapt, avort spontan - el zice ca a avut cateva zile cand s-a enervat si stresat f tare. oare ce se intampla in perioada asta ???
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

sunshine4ever spune:
Buna dimineata, o de la mine!
Fetelor, ma ajutati cu reteta asta compensata pentru clexane? Eu am sa iau deocamdata cu 50% pentru ca e deocamdata dg de trombofilie. Mi-a dat asa iau 2x0,4 si m-ar interesa care este mai ieftin din pct de vedere al pretului cel de 0,4 sau cel de 0,8 ca sa stiu cum sa o conving pe dr de familie?!
Floricica ma bucur de vestile bune, si vei vedea cu increderea in Dumnezeu va fi bine pana la final. Bebica ta este o luptatoare.
Sarah mie mi-au zis ca daca altcienva te veiseaza ca esti gravida se va implini. Rau inseamna pentru cine viseaza.
Intr-adevar omul intr-un somn nelinistit cu mult stres pe cap viseaza fel si fel de lucruri dar eu zic ca nu trebuie sa ne luam dupa ele.
Capul sus si mergem inainte.
QiaoBing hormonii astia....ne termina. Apropo de Climen, pentur ce ti-a dat sa iei? Mie mi-a zis o dr-ta nu al meu cei drept sa iau Climen doar pastila alba din prima zi pana la beta pozitiv pentru endoemtru. Doar ca eu nu vreau sa induc in organism ff multi estrogeni din cauza trombofiliei si am zis ca o sa incerc cu naturiste din z1.
MeAlex cum a zis si Balanta si parerea mea este sa iti faci si Mutatia XIII. Impreuna cu Pai1 duce la avort. Oricum Pai1 alela 4g/4g cere CLexane sigur fiind ceea meai pacatoasa.
P@ulici Intr-adevar vestile proaste se tin in lant.Dumnezeu sa o ajute pe prietena ta sa duca sarcina cat mai mult posibil. toate mutantele
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

antoemma spune:
Vad ca aveti si vesti triste pe aici dar vreau sa va spun ca a nascut dangabriela, care scria si ea la capitolul acesta. Are un baietel nascut in 19.01.2011, pe nume Andrei, de 3100 gr. Stiu ca ea facea Fraxiparine si se pare ca a mers bine sarcina si cu acest tratament. Probabil ca inca nu a ajuns acasa dar chiar as vrea sa mai intre si pe aici sa va incurajeze. Are are FVL heterozigot, din cate vad la semnatura.
Mami de 2004 si
2010

QiaoBing spune:
magduta nu stiu exact de ce mi-a dat. dupa chiuretaj dr a intrat intr-o nastere si a lasat doar pe hartie ce sa iau. eu banuiesc ca a fost ca sa imi regleze cm. si daca asta a fost scopul a functionat, mi-a venit fix in z28 si a fost ca in "vremurile bune"
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

danylini spune:
mealex si eu tot din alea ieftine folosesc (teste), super multumita
paulici imi pare sincer rau ptr prietena, ma intristez de fiecare data cand aud asemenea vesti
fetele o zi buna va doresc

sunshine4ever spune:
Felicitari Dangabriela sa fi o mamica implinita si sa ai un bebic sanatos care sa va umple casa de fericire.
QiaoBing luate taote pastilele paote o fi pt reglare, dar mie de cele albe m-i s-a spus ca pt endoemtru. In fine. Oricum cred ca ma voi axa pe naturiste cum m-au sfatuit fetele de aici, si daca nu va fi nici de data asta schimbam foaia de tot.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

miki-miki spune:
Magduta ms pt cafeluta, tare buna e dupa luni de abstinenta.
Preturile la clexane le gasesti pe site-ri de farmacii dar parerea mea e sa nu te complici cu 0.8, cumpara direct 0.4. E mult mai bine sa faci de 2 ori/zi 0.4 decat odata 0.8/zi. Si ca sa faci 1/2 din 0.8 apoi sa pastrezi pt mai tarziu cealalata nu e f ok, se pare ca se deterioreaza doza ramasa.
Floricica te asteptam
Fetelor eu ieri mi-am luat reteta 100% compensata pt lehuza ca cica asta sunt acum dupa chiuretaj, reteta data de dr hematolog (tb sa fac clexane 15 zile). Reteta am cerut-o pt 30de zile ca nu strica sa le am in casa pe restul mai ales ca au fost gratis. A mers super ok la farmacie, i-am facut o copie si am sa o postez pe photobucket dupa care va dau link.
Astazi am o scurgere mai roz, cred ca se apropie o sangerare, mi se pare normal deoarece am oprit progesteronul luni, maine se fac 5 zile de la oprirea lui si ar tb sa vina ceva. Dureri nu mai am deloc de ieri.
Legat de vise, eu visez f f rar iar cand visez inseamna ca DD vrea sa-mi spuna ceva. La prima sarcina oprita din ev am visat ca am fost la un concurs cu puisori de gaina, puisori mici abia scosi din ou, galbeni. Puii mei au castigat concursul si eram tare fericita. Dupa concurs i-a pus sotul intr-o cutie de carton in portbagaj de care am uitat. A 2-a zi cand ne-am adus aminte de ei murisera toti asfixiati, ca si bble meu care avea nevoie de clexane si eu nu stiam
. La a 2-a sarcina am visat ca eram la tata la cimitir si sapam sa platez o floare. Tot sapand langa un panou care era in capatul marmantului acesta cade si in spatele lui vad un shantz adanc si f lung, un fel de canal. Interpretarea ac vis (cu dictionar de vise) este ca voiam sa dau viata dar acel shantz/canal imi arata dezamagirea, esecul.... BHCG-ul a scazut
. La sarcina asta am visat ca at cand am ajuns acasa era geamul spart la sufragerie(stau la parter), apartamentul arata asa cum era in urma cu 7 ani , inainte de a-l renova. Ma duc la fereastra sa vad ce s-a intamplat si cand ma apropii vad hotii care voiau sa intre in casa, eu tipam dupa ajutor si m-am trezit speriata.
Si visez f f rar
-ici la toate