Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

danylini eu nu am sangerat mai deloc. in primele zile a fost ceva maro care a disparut repede, dupa vreo 2 zile de pauza a aparut ceva roz, care a trecut spre sange, dar a disparut si ea in max 2 zile. cu totul a durat cam 8 zile parca.
la tine e sange curat ?
ai stat linistita sau ai facut efort ? ai si alte simptome - febra, frisoane ?
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

QiaoBing se spune ca ovulezi la 24-36 de ore de la un test pozitiv de ovulatie... asa ca se poate sa fi ovulat exact in z 14...
Oricum ca idee ciclul de dupa un chiuretaj, sarcina pierduta sau fiv este unul atipic,cu diverse simptome ciudate asa ca mai bine ai putina rabdare ca se va regla el si dispar toate ciudateniile
Me Alex dar ai ceva mutatii.... Eu le-as face si pe celelalte
Alla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Qiaobing--- primele 2 zile am sangerat apoi tot Mai putin , ca tot zic Maine nu Mai curge, dar si a doua zi imi vine, e maro inchis si azi sunt 6 zile de la chiuretaj. Am stat la servici Mai mult dar lucrez la birou. Nu, nu am frisoane si nici febra....data trecuta m-a tinut 3 zile...

Alla--- multumesc

Fetele daca voi nu intelegeti atunci cine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mealex, ai urmatoarele:

- mutatia MTHFR C677T heterozigota
- polimorfismul genei PA11 4G/4G homozigote

Eu am aceste 2 mutatii, dar mai am si mutatia protrombinica (factor II).
Daca as fi in pielea ta, as face si analizele pt sindrom antifosfolipidic, si mutatia factorului XIII (nu stiu daca ai facut Factorul V Leiden, protrombinica, etc).
Doza mea de Clexane a fost de 0.6 din ziua 1 de stimulare ovariana.
Inainte de a incepe FIV, am luat 3 luni de Medyn forte. Tot din ziua 1 de stimulare, am schimbat Medynul cu Femibion+5mg de acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc mult pentru lamuriri, Balanta!
Am facut Proteina C, Proteina S, Antitrombina III, Factorul V Leiden, Mutatia protrombinica - care sunt OK. Ma gandeam ca inainte sa mai fac alte analize, sa merg la Fundeni, poate imi da dr. Uscatescu Clexane + Medyn/Femibion. Chiar daca mai descopar ceva, nu ar putea sa imi dea alt tratament decat Clexane, nu? Bine...o problema ar fi sa imi dea o concentratie prea mica...

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant slab pozitiv, Gena MTHFR, Mutatia C677T, genotip heterozigot, Gena PAI, polimorfism 675 4G/5G - risc trombofilie
pentru

Mergi la inceput

danylini stai linistita, eu zic ca se curata uterul. daca era ceva in neregula ai fi avut alte simptome. oricum, sa mergi la un control. pe mine m-a chemat dupa 1 sapt.

adrianaady multumesc mult. m-am mai linistit. anul trecut m-au speriat vreo 2 medici ba ca nu mai ovulez ba ca sunt la pre-menopauza si m-au trimis sa fac fiv de asta sunt mai stresata acum si mai cu ochii pe fiecare simptom

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La primul chiuretaj, am sangerat in ziua respectiva, apoi s-a oprit timp de o saptamana, dupa care am avut o sangerare puternica timp de 3 saptamani pe care nu am reusit sa o opresc nici macar cu Duphaston. Cand ne pregateam pt un alt chiuretaj ca sa curete iar, s-a oprit pur si simplu.
La al doilea chiuretaj, am sangerat o saptamana, flux diferit, o zi mai mult, o zi mai putin, ba maro, ba rosu...la control, totul a fost OK.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant slab pozitiv, Gena MTHFR, Mutatia C677T, genotip heterozigot, Gena PAI, polimorfism 675 4G/5G - risc trombofilie
pentru

Mergi la inceput

Qiaobing si pe mine m-a chemat la control peste 10 zile adica voi merge marti sau miercuri. Eu la fiecare sarcina am ramas cam dupa 9 luni de incercari si am folosit multe teste de ovulatie daca ai avut 2 chiar daca una a fost Mai slaba ai avut ovulatie dar ma devreme, ar trebui Luna viitoare sa incepi ma devreme testele daca nu o fi cu ochi acuma
Mealex merci ptr raspuns m-am Mai linistit

Mergi la inceput

am mai incercat cu teste si anul trecut si nu am avut niciodata rezultat pozitiv. am devenit cam sceptica in privinta lor, dar imi mai ramasese o cutie si am zis sa vad daca se potriveste cu ce se vede la eco.
ar fi bine sa fie cu ochisori, dar de data asta nu cred.

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Sti cum e speram pana in ultimu moment, capu sus

Mergi la inceput