Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)
Raspunsuri - Pagina 8
madalina_m spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI SARBATORITELOR NOASTRE, CARMEN SI DIANA!
VA UREZ SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII, SANATATE SI NOROC!!!

Multumim de tratatie, Diana!
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
CARMEN, SHUBU ce baietei cuminti aveti voi! Sa dea Dumnezeu asa sa fie si de acum in colo!
CARMEN, ce scump e Andreiutu tau. Si deja intinde degetelul catre tata si se uita la aparat cand e pozat la numai 3 zile ... remarcabil!
37+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
e liniste in w-e asta? Fara bebelusi?
37+ cu
angieangie spune:
mamutz..ai vazut ca n-aveai de ce sa fii stresata
felicitari pt vestea minunata..asteptam sa ne spui in curand si sexul

Angie
+37
bebe jucaus
amr 4 zile
mica_daria spune:
Buna seara iubitele mele...
Am pus cateva pozici, ce aveam descarcat, cu pitica mea mai putin, dar o sa le descarc si pun mai multe.
Ma duc sa va citesc din urma si revin. Pffff, ce obositoare e perioada asta in care iti vin musafiri peste musafiri.
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
ana_micu83 spune:

La multi ani, Carmen si Diana!

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica_daria Buna seara iubitele mele... Am pus cateva pozici, ce aveam descarcat, cu pitica mea mai putin, dar o sa le dI 35 SAPescarc si pun mai multe. |
Asa mai zic si Eu primire frumoasa!as boci o saptamana daca ai mei ar face asa cv pt mine si beba!
Gazulica Alexia mumoasa!

AI 35 SAPT??-NU CRED
Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
adryiii spune:
Mica Daria, da ce primire ai avut tu!

Sa-ti traiasca buburuza si sa va bucure mereu!
39 cu
Elena Alexandra
mica_daria spune:
Eiiiii Tunde , lasa mami ca nu se stie niciodata.
Acum am modificat, sa vedem ce apare, ca saptamanile au trecut, si mamarutza mea are deja o saptamana, si eu am ramas blocata la 35 de saptamani. Brrrr, rusinicaaaaa!!!!!

Shines spune:
sus motzateleeeee...naste maimutzica!!!!!
s-a rupt apa si e in drum spre spital !!!
hai mamico!!! curaj! nastere usoara!
.
revin cu motzate
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei