Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Lorich!!

Eu acum m-am intors de la control. Bebe sta cuminte..nici un semn inca. Daca pana pe 22 nu se hotaraste a spus ca incercam sa provocam nasterea. Luni fac 40 saptamani.

Weekend placut fetelor!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 39+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Hop si eu mot cu ale mele!
Am luat rezulatatul de la bitest si apare risc scazut la toate.
Dar apare undeva scris ca papp are valoare prea mare in raport cu profilul hormonal si totusi riscul calculat si in functie de el este tot scazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Alexa;tinem pumnii!!!!!!sa vina buba inainte

CARMEN/SHUBULINA;Ma inscriu p lista de soacre la voi....vad ca la Simo nu mai prind loc...baietii vostrii se potrivesc de minune...pt buburuza mea...sa vedem pe cine alegem

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am fost in sfarsit la oftalmolog..ce credeti ? m-am dus vaca si m-am intors bou..doar ca tot chioara. cica n-am nimic..decat acel 0.5 pe care il am de mult..cum mama nabii, cand eu nu vad scrisu la ditai tv-ul de 94 in camera ?? si la laptop imi lacrimeaza ochii si seara nu mai vad bine..cica n-am nimic. ma rog. am fost la optiblu.
ati avut vreo experienta cu vreo clinica mai buna? sau dr ?

din experientele familieie Drula : ii dadeam papa la bebe..si ii spun sotului sa vina sa bage nasu la pampers sa vada daca e kk..ca daca e sa nu ii dau tot sa pape..sa il schimb inainte sa nu vomite pe urma..se uita ciudat la mine si zice ''il tin eu si te uiti tu, ok ?'' io nu..atunci se uita la el foarte serios si ii zice '' zi ma drept..te kksi sau nu ?'' ..am murit

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Hop si eu mot cu ale mele!
Am luat rezulatatul de la bitest si apare risc scazut la toate.
Dar apare undeva scris ca papp are valoare prea mare in raport cu profilul hormonal si totusi riscul calculat si in functie de el este tot scazut.

bv..vezi? totul e ok
nu te mai lua dupa tampeniile de pe net..am patit-o si eu de cateva ori de mi se facuse rau de atatea griji si plans..si la dr mi-a zis ca n-am nimic.
pup fata..doamne ajuta in continuare
sa ne mai povestesti, sa ne spui cand mergi la eco..ce noutati ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

nu sunteti sanatosi, familie Drula!
sunteti super-comici!

Mamutz, tinem pumnii in continuare sa fie totul bine pana la capat!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 29 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si va servesc cu un pahar de ce vreti voi si o felie de tort !!!

Carmen, iti urez un calduros la multi ani, o zi frumoasa si tot ce doresti sa ti se implineasca!

Bine venit la toti bebelusii si multa sanatate mamicilor!

Eu sunt in continuare in formula 2in1, am fost la control acum cateva zile si bebelina a fost cuminte si a ramas in pozitia buna (capusorul in jos).
In rest astia nu-ti spun nimic in plus, doar ca are destul lichid si de acum asteptam...nimic despre col, placenta,greutate bb etc...
Si mi-a facut prograre pe 27!!! (deci cu aproape o sapt dupa DNP-ul meu) in cazul in care nu nasc pana atunci... Nu prea m-a binedispus ideea ca voi depasi termenul, mai ales ca am niste dureri inghinale foarte naspa
pe voi nu va supara oasele/ligamentele? Cica e normal...dar totusi.. abia merg, plus ca nici sa dorm nu-mi prieste, e criminal sa ma intorc de pe o parte pe alta...
No, dar azi incerc sa fiu mai bine dispusa..vorba aia, e ziua mea...schimb si prefixul...numai motive de bucurie

Diana, 39+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Am fost in sfarsit la oftalmolog..ce credeti ? m-am dus vaca si m-am intors bou..doar ca tot chioara. cica n-am nimic..decat acel 0.5 pe care il am de mult..cum mama nabii, cand eu nu vad scrisu la ditai tv-ul de 94 in camera ?? si la laptop imi lacrimeaza ochii si seara nu mai vad bine..cica n-am nimic. ma rog. am fost la optiblu.
ati avut vreo experienta cu vreo clinica mai buna? sau dr ?

din experientele familieie Drula : ii dadeam papa la bebe..si ii spun sotului sa vina sa bage nasu la pampers sa vada daca e kk..ca daca e sa nu ii dau tot sa pape..sa il schimb inainte sa nu vomite pe urma..se uita ciudat la mine si zice ''il tin eu si te uiti tu, ok ?'' io nu..atunci se uita la el foarte serios si ii zice '' zi ma drept..te kksi sau nu ?'' ..am murit

Si noi am av o faza..am zis ca cel mai usor iti bagi degetul si simti..sa vedeti ce urla cand s-a bagat in adancul kkaloiului

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna fetelor.
Felicitari Lorich!Bun venit bebe mult asteptata Ana Isabela,sa fii sanatoasa,mancacioasa si necolicioasa!!!
Carmen-Marieta si Ppisic sa fiti sanatoase si toate dorintele voastre sa devina realitate!Cate un buchetel de pt voi.

Andreea 36+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Mamutz-felicitari pt vestile bune de la bitest.la cat mai multe vesti bune de acum in colo.

Andreea 36+ cu Medeea

Mergi la inceput