Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)
Raspunsuri - Pagina 17
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Tunde, la pag 2 de la capitolul asta.... La ora 23.13 suntem anuntate ca a nascut... deci pe 14 "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 34+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
UPSSS..N-AM ZIS NIMIK
Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
sherbi spune:
aha...deci acolo mai sunt trecuti doar cei din burtici. si cum asa, eu na-m carut

? sa vina cineva sisa-mi dea si mie un carut. care-i priceputa la modificari?
adryiii, bafta sa se intample in noaptea asta sau maine. calare pe sot, fa ceva genuflexiuni, nu stiu![]()
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
35+marc ioan
AMR 29 DE ZILE
poftiti la poze noi
Doloress spune:
Mayane merci! 
Sherbi imi pare rau de lenjerie! Si eu am asa un sentiment ca abia la 37-38 o sa nasc, deci la termen. Si o sa-i dau peste nas doctorului care mi-a prezis 35 maxim. Parca vad ca ajung la 40!
Adita ce pui scump! 
Adryi deci nastere indusa... eu credeam ca ai cezariana. Sa mai modific de pe prima pagina.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
adryiii spune:
Mayanne,Sherbi nu ma certati...am micit-o rapid...rapid ;am si eu o groaza de energie si din deprimare am trecut pe partea cealalta! Mi se pare ca astept de o gramada de vreme (dupa um am 42 de saptamani luni-asa se explica decizia doctorului) si yupiiiiiiiii va veni. Incepem episodul: viata in trei![]()
39 cu
Elena Alexandra
florintunde spune:
| citat din mesajul lui sherbi deci, au fost extrase norocoasele care vor fi anuntate de nasterea lui bb marc Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 35+marc ioan AMR 29 DE ZILE poftiti la poze noi |
AM MULTE NR..DAC-S LA SPITAL ..TRIMIT MAI DEPARTE..NO STRESS

Tunde
35 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
adita ma bucur ca esti acasa , bebe e un scump !
sper ca te refaci bine , poate ne auzim maine la tel sa vb despre noua noastra viata de mamica![]()
roxx ai vazut ca te-ai obisnuit ? ce bine imi pare ca totul e ok, parca trebuia sa faci niste analize la buba...dar nu am mai apucat sa citesc ... au iesit bine? te
tare 
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
sherbi spune:
doloress, ia pune mana si schimba semnatura,ca faci 36 maine, adica peste un sfert de ceas, nu-i asa?
si uite cum usurel usurel ii dai peste nas dr., ca trecusi de termenul prezis.
sa-i ia naiba p-aia de la curatatorie. eu sunt ciudoasa de fel, ca tin la lucrurile mele si sunt foarte grijulie cu orice. parca vad ca nu rezolv nimic,doar nervi consumati in van...ca asa-i in romanica,drepturile consumatorului nu le ia nimeni in seama
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
35+marc ioan
AMR 29 DE ZILE
poftiti la poze noi
Shines spune:
| citat din mesajul lui sherbi aha...deci acolo mai sunt trecuti doar cei din burtici. si cum asa, eu na-m carut ![]() ![]() ? sa vina cineva sisa-mi dea si mie un carut. care-i priceputa la modificari? adryiii, bafta sa se intample in noaptea asta sau maine. calare pe sot, fa ceva genuflexiuni, nu stiu Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 35+marc ioan AMR 29 DE ZILE poftiti la poze noi |
gata..ai carucior

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
florintunde spune:
SOMNIC PUFOS!
SA VINA BARZA PANA DIMINEATA!!!!!!!!!!

Tunde
35 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
adryiii spune:
Tunde draga mea, era mic morcovul nu?
Rad eu rad dar nu e de glumit.Oricum functioneaza apelurile tale. Vai si amar de pielea noastra sa nu raspundem.
Sherbi nu stiu ce sa mai fac: scari,plimbari,pana ma ia si pe mine cu junghiuri intre...(ca toata sarcina am avut parte de ele).Fiind la prima sarcina nici nu-mi inchipui prea bine cum se petrece totul. De exemplu de cateva seri incoace ma ia asa cu durere in partea de jos a spatelui si continua inspre ovare. Ma doare tare si am impresia ca sunt contractii. Apoi imi trece si intr-un final adorm.Poate ca sunt dureri false. Acum ce sa zic altceva decat Doamne ajuta!
Carmen ce mamica activa esti! Nasti rapid, te recuperezi rapid...nu stai asa.
. Multmesc de gandurile bune.
39 cu
Elena Alexandra