Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)
Raspunsuri - Pagina 16
sherbi spune:
la multi ani carmen_marieta si ppisic!
sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
bafta maimutzica! sa ai parte de o nastere usoara, un bb sanatos si mancacios!
daca e vorba d-asa, apai maine sau luni ca am mai mult timp liber,ma bag si eu la facut de bagajel, notat nr. de telefon, pus la punct ultimele detalii. desi, am de recuperat o gramada de chestii de bb de la o prietena careia i le-am dat de la david si trag de ea de o gramada timp sa mi le returneze sa mi le asez si eu in ordine.
oricum ,eu merg pe intuitia mea ca o sa nasc la termen, motiv pentru care nici nu stau linistita si ma zbengui toata ziua.
sunt si nervoasa ca mi-am dus lenjeria de patut la curatatorie si mi-au stricat-o, mi-a intrat la apa si toata umplutura din pilota si aparatoarea de patut s-a facut cocoloase. luni e deschis, d-abia astept sa ma scandalagesc. si-am dat 6 mil pe ea acum 4 ani, n-o sa ma creada nici catelu

. oricum, o sa merg si la protectia consumatorului...nesimtitii nici macar nu m-au anuntat ca au stricat-o. mi-au pus-o in brate si am vazut abia acasa ca ei de fapt au bagat-o la masina, n-au curatat-o chimic. masina de spalat am si eu acasa, nu mai dadeam bani s-o spele ei 

.
acus, vreau nu vreau, tre sa-mi iau alta lenjerie
.
o sa intru si la semnatura sa-mi bag AMR-ul. o sa schimb si sapatamana, desi maine ar trebui,dar, nah,mai e o ora.
vb lui tunde. pana nastem noi, nu mai ramane nimeni p-aci sa ne sustina. toata lumea o sa fie cu bb in brate. chiar ma uitam in lista, sunt 85 de bebelusi si deja 41 sunt nascuti si suntem abia la jumatatea lunii ianuarie.
pt cine a mai comandat sau a vrut sa comande de pe amazon, mie mi-a venit comanda, deci sunt f seriosi. acum sunt iar pe site-ul lor, mai imi iau una alta
.am gasit un dispozitiv interesant la 11 lire sub forma de buburuza
,care se ataseaza la carut, patut, unde vreti voi si care emite ceva ultrasunete sa elimine tantarii. mie mi se pare foarte tare, mai ales ca la noi in oras sunt o puzderie vara, iar lotiunile nu sunt asa de indicate pe pielicica celor mici.sper sa fie bun si sa tina departe de carut tantarii.
hai ca m-am lungit ca o placinta.
pup si nu in ultimul rand sa specific ca am vazut 2 bebelusi scumpi de mica daria si aditza.
offf,d-abia astept si eu...pe de o parte...pe de alta...stiu ca-i greu tare cu 2. dar si frumos
!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
34+marc ioan
poftiti la poze noi
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde ADRYIII!!!!!!ESTI OK?AI PLECAT LA NASCARE? ![]() ![]() DA-NE UN MORSE CEVA ![]() Tunde 35 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Tunde

Strig prezent. La o plimbare mai lunga am fost. Am urcat niste scari
Daca nu vine pana luni,ma voi prezenta la spital. In prima faza incercam nasterea naturala (prin provocare) si vom vedea ce se intampla...Medicul zicea ca e acolo si daca nu ma voi dilata suficient imi face cezariana. Cam asta e treaba.
Ati fost niste dragute ca v-ati facut griji pt mine.
toate toate fetele
39 cu
Elena Alexandra
Mayane spune:
Tunde, la pag 2 de la capitolul asta.... La ora 23.13 suntem anuntate ca a nascut... deci pe 14 ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
34+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
adryiii spune:
Si pt surpriza noastra:

Hai ROXANAAA!! 

Nastere usoara si rapida!!

HAI CU BUBURUZA!

39 cu
Elena Alexandra
sherbi spune:
ADRIYY, mai rareste motzatele, ca s-a largit pagina
!
bafta sa iasa bine inducerea!
35+marc ioan
AMR 29 DE ZILE
poftiti la poze noi
Mayane spune:
Sherbi, mai sunt 71 de burtici, care mai au de nascut sau de anuntat... Acolo unde sunt numarati bebeii din odisee (nu cei nascuti deja) sunt numarate doar carucioarele, nu si
(surprizele ) Uite, de exemplu in dreptul tau nu e trecut caruciorul, te-am prins! ![]()
Pe urma, stai linistita,mai e pana sa se stinga lumina la odiseea asta... ![]()
adryiii, pana vine dilatarea, dilati pagina?
Baga o pauza, doua intre agitate ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
34+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
adryiii spune:
De prea mult entuziasm cu maimutzica ce fac? Latesc pagina...hm...
Cum ne-a luat-o ea la toate inainte!
Merci Sherbi.Eu mai sper ca vine la noapte sau maine noapte...
.Sa stiti ca am luat nr de telefon si va anunt indiferent ce si cum si cand se intampla.
Aditza e scump Mihai al tau! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos!
Fetelor care nasteti in feb, stati linistite ca se rezolva...nu ramaneti voi fara galerie.
39 cu
Elena Alexandra
sherbi spune:
deci, au fost extrase norocoasele care vor fi anuntate de nasterea lui bb marc
: shines si tunde. asta daca tunde nu o fi pe la spital, ca noi avem cam acelasi dpn. deci, fetelor, v-am luat nr. din agenda, sper sa nu fie cu deranj cand m-o apuca.
35+marc ioan
AMR 29 DE ZILE
poftiti la poze noi
florintunde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adryiii
Tunde ![]() Strig prezent. La o plimbare mai lunga am fost. Am urcat niste scari Daca nu vine pana luni,ma voi prezenta la spital. In prima faza incercam nasterea naturala (prin provocare) si vom vedea ce se intampla...Medicul zicea ca e acolo si daca nu ma voi dilata suficient imi face cezariana. Cam asta e treaba. Ati fost niste dragute ca v-ati facut griji pt mine. toate toate fetele 39 cu Elena Alexandra |
AAA..ce bataie iei..Io fac ture cu morcovu prin casa..si tu la plimbare...
EEEE..E bn ca esti 2in 1...lasa ca vine vremea si la nascut

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
moama tunde am zis eu bine ca functioneaza tignalul tau !! imediat a venit la apel adryi !!![]()
adryi bafta, poate vine pe cale naturala 
madalina nasol cu junghiurile alea, aveam si eu...
fata sa treaca !
Gata, mergem la somnic, acu' se trezeste bebe sa pape!
Va
noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)