Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burticute,

Multumesc pt raspunsuri:Dorinut,Simona,Stefana.Ailed,Ssbrya.Acum ma apuc sa sun sa vad unde ma programez sa fac acest test de toleranta la glucoza...Clar voi face analiza sa-mi scot din cap...
Ssabrya..nu stiam va esti din pitesti,mi-a atras atentia recomandare pt Dr luca..Eu chiar in zona stau...Pup!
Catank..frumosi foc cerceii fetitei!Sa-i stapaneasca sanatoasa!
Dorinut..ai dreptate ca nu ar trebui sa vorbim de lucruri negative,dar in acelasi timp ma gandesc ca daca sunt lucruri care pot fi prevenite..de ce nu??Pe mine m-a indispus rau vestile..dar in acelasi timp mi-a aratat ca tb sa fiu foarte precauta
Cami_a dat rezultate odihna in legatura cu colul.O sa incerc si eu sa stau mai mult la pat ca si mie imi este frica ca mi s-a scurtat iarasi colul
Simona..eu te admir ca esti mamica de trei copilasi (bine in curand de 3 momentan de 2...).Eu intotdeauna mi-am dorit o familie numeroasa..Mi se pare super!!
Giuliaa..bine ai venit!Nu stiu cum inca nu stii sexul..la 2D nu se vede??Eu sper sa nu se mai schimbe nimic,caci deja vreau sa cumpar si caruciorul..Ei pana la urma chiar daca va fi de baiat il voi purta la fata,numai bebe mic sa se nasca sanatos!
Strumf..tu ne strigi pe toate la apel..habar nu am cum poti sa retii..Oricum jos palaria..Eu ma chinui sa nu omit pe cineva..si degeaba!!!
BB_yasmi..lasa kg..o sa ne arati tu poze dupa nastere si o sa ne zgariem pe ochi..(eu una) caci eu voi fi o mica balenuta si tu model..

Mai citesc si revin!!

Am si rpogram de curatenie si papa azi.....urat aspect!!!

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
asha devreme?

Anaxena, da. Am probleme cu rinichii ... n-are rost sa lungesc povestea dar asa am hotarat cu dr. ca e cel mai bine atat pentru mine cat si pentru bebe

Mother to be 31+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele ,

Bine ati venit ralukab si giuliaa .
V-am retinut datele si o sa va adaug in listuta.

Roxy eu mi-am luat fasa de tifon la sul pe care nu scrie ca e sterila. Oricum si cea care e sterila daca pui mana pe ea clar nu mai e sterila. Fasa asta se gaseste de 10,15,20 cm, eu am luat de 15 cm si mi se pare ok.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu mai tzin minte cum era tifonul cumparat la Maria,dar eu ma gandesc ca o data ce il desfacem il infashuram si taiem de unde atata sterilitate? tifon la sul asta shtiu sigur ca era!

Cred ca am gasit un carucior care-mi place..va dau link sa-l studiatzi,imi plac foarte mult combinatiile de culori si cica mai exista www.okazii.ro/catalog/51862054/carucior-3-in-1-kunert-silver-nou-cu-garantie.html#galerie" target="_blank">aici

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare. Cum fac sa raspund la un mesaj si sa imi apara si textul scris de cel caruia ii raspund? Nu vad nici o optiune

Mother to be 31+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimineata!
Ia uite pitestencele mele amandoua treze. Anaxena, drum bun! Daca zici ca doar in Buc se gasesc, cred ca o sa iau si eu niste vata de la Sensiblu din aia portionata si niste fasa sterila, sa-mi fac cateva. Aaaa, sau sa incerc sa vad daca nu se pot comanda pe net... Adevarul e ca eu nu ma impac prea bine cu absorbantele astea plasticizate, si nici chiar pe alea always sensitive nu le suport foarte bine. Dar na, de nevoie le-am folosit, ca altceva mai bun nici n-am gasit. Si am inteles ca astea Natracare ar avea fata tot din ceva tifon...

Ma duc si eu sa vad ce s-a mai scris de aseara incoace.

Lalely, noi cand intram mama in luna 7? Vinerea viitoare sau peste 2 sapt?

pupici la toate fetele de pe frecventa

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Fetele v-am facut capitol nou
Capitolul 122

Lalely fa tot ceea ce crezi tu ca te linisteste
Intrati voi cand faceti 20 de pagini. Fug acum sa-mi fac micul dejun .

EDIT: Burticutele noi ralukab si giuliaa sunteti in listuta

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Mersi pentru listuta Dorinut@

Mother to be 31+ Vlad

Mergi la inceput

Am revenit. Dar vad ca n-ati mai scris nimic.

Alina06st in luna 7 se intra incepand cu sapt.28. Eu am considerat ca am intrat cand am implinit 28s.

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Anaxena, e fff frumos caruciorul si ieftin. Ca minusuri, eu zic ca este prea greu si e cam mare chiar si cand pliat. Daca ai portbagaj mare e OK.

Mother to be 31+ Vlad

Mergi la inceput