**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 14
Picky_toto spune:
Incep cu neata si ascult farsa pusa de Lavi.....si tin sa va anunt ca imi voi da copii sa faca Universitatea la Viena (a se citi Leuven)
sau daca nu le duc capul asa mult o sa le dau aici mai aproape in Antwerpen
si le voi face avocat/doctora ca deh bag sute de euro in meditatii de pe acum...si nu accept uniforma..daca e o sa ies in strada cu pancarda la gat ca sunt anti-unfiforma...auzi eu cumpar din cand in cand si de la solduri si cand gasesc preturi ok la haine si sa le schimb cu niste uniforme
...e revoltator...eu sunt o duamnaaaaaa
, stau acasa, ca-s casnica ptr moment...deh si duamnaaaaa
...
Lavi si Ema mare ti-e gradina domnului si multi prosti incap in ea 
Mady nasol cu Alex si Mihai..e bine ca ii vei face camera lui separata...asa o sa simta si el ca are putina intimitate si nu ii mai violeaza nimeni spatiul lui de joaca...cat despre vreo jucarie..daca tot il pasioneaza matematica ai putea sa-i iei ceva in domeniul asta..sau vreun lego pe care sa-l poata construi , sunt cam scumpe dar merita..
Bravo ptr maselute..;sa iasa is restul fare durere 
Adina sanatate multa si oau ce repede a crescut Razvi deja stie sa zica cand vrea la mami
Getik sper ca stomatologul sa te ajute si sa scapi de durere
Elena multumesc..asteptam sa intri maine sa ne mai spui cate ceva de puiutii tai 
Lavi off mama cate probleme din nou...imi pare rau ca si micutele au problema destul de grave, sa treaca repede si sa se faca sanatoase
Off dezastru e copilasul acela imi pare rau ca totusi intalnirile cu ei nu prea sunt reusite...sper ca pe viitor sa se schimbe
cat despre masina nasol ca v-a lasat acum..
Calipso cum a fost la petrecere?
Cris cum ai pierdut mesajul?
Mady si ce vei papa bun? tot tort? 
Simina multam de intrebare,suntem mai bine , azi scapa stefi si de antibiotic si sper ca sambata sa o scot putin pe afara...si sa o mai lase si tusea ca e enervanta, mai ales noaptea. luni am control, deci at ne vedem bebelina mica...inca nu m-am apucat de bagajul ptr spital si nici de cumparaturi...deocamdata hainute am de la Stefi, cu patutul asteptam sa facem camera fetelor, acum in februarie ne vine un ajutor si se apuca de treaba si ii vom lua Stefaniei pat normal iar bebe va primi patutul...carucior am de la stefi, chiar azi am pus la spalat "imbracamintea" caruciorului, landoului si maxi-cosi-ului. iar restul de ce mai am nevoie le voi lua pe parcurs
la multi ani mamei tale
snanatate si tot ce isi doreste 
Ema i-a trecut menstra catelei?!
Anna ce ma bucur ca te mai citesc din cand in cand..chiar imi era dor de tine. Cum mai e la job? Vladut ce mai face?
Ok am citit si parerile voastre, deci balanta inclina inspre Anna Cristina...asa ca acum daca nu se mai iveste vreun nume pe parcurs asta e posibil sa ramana numele bebelinei mici. ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
am revenit...si clar nu sunt in toate mintile,dar o iau de la capat cu postarile

cum ziceam,mi-a mancat ficatii fi-mea..primeul mesaj mi l-a sters intr-o fractiune de secunda,fix iniante sa-i dau "trimitere" ,of course ca turbasem 
,iar a doua oara sa mor daca stiu ce s-a intamoplat ca a disparut totul fara sa sting ceva..asa ca facem kilometri pe bucatati![]()
picky ma vizez eu de mult matroana masculului meu,dar prioblema e ca se se viseaza gigolo,cica nu-l reprezinta statul pe centrura la agatat![]()
.Damn,asta cu femeile belgiene nu o stiam
.Stai asa sa adoarma pitica si iti sciu si reteta,dar daca vrei ceva anume,numai sa imi spui si imediat pun neuronii ramasi la treaba sa imi scormoneasca ceva
ema nu mai fac fata nici un somor,ca fi-mea parca are informatori in casa care o anunta si mereu ne dileste sonorul

picky inca o mai tragem cu minunatii canini,nu sunt la lungimea celorlalti dintisori si inca sapa in gingie ca sa creasca,asa ca e cu cantec nu prea vesel.Lasa ca de acum incolo nu o sa mai lipseasca atentionarea,ca nu cumva sa fiu reclamata ca nu respect normele de vizualitate![]()
.iti spun sincer...daca s-ar tine un concurs anti-romantism,pai nato l-ar castiga fara sa mai cioncureze,dar cum suntem de aproape un decaniu impreuna,defilam tot in formatia asta ca deja ne-am obisnuit.La ce gradinita?Pai musai cu program prelungit si care sa nu ma coste o avere la sfarsitul lunii.Chiar vorbeam cu al meu azi de dimineata si radeam de cnversatia ta cu stefi,la care al meu zice "Adica si eu sunt rau?".Ooooooooooo belea daca abea a realizat ca o ia de la capat cu toate cele 
..nu-i asa ca-i era dor de noptile cu scanceala de bebelush?Si daca tot nu-i place nici un nume,ia sa-i dai tema pana deseara sa puna pe o hartie 10 nume care-i plac lui si sa vezi ca pana la urma o sa cadeti de acord asupra unuia
Daca vrei,ma bag eu la schimbat capitolele,numai sper sa nu mai sar vreun pas din tot procedeau![]()
![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
lavinia.p spune:
Am venit si eu la apel, as mai fi dormit ce-i drept dar nu m-a mai lasat fiu meu. La noi e o fleasca afara, azi noapte a nins acuma ploua peste, deci azi suntem izolati in casa

Cris ce facusi mami de s-a sters de soua ori, stiu ca te iau toti draci da hai stiu ca nu te lasi![]()

Mady dar care e numele tau pe picasa? te anunt cum sa nu, de ex am acuma doua sacouri marime mai mare intra sa te uiti
...acuma mai sunt si momente de ciufuleala bucura-te ca nu e permanent ca la noi
....sper sa se faca bine cu totii si sigur se vor face ca-s puternici chiar daca-s mici....pai fata nici nu citii bine ca iar esti invitata la masa, no ia vezi in 5 min deschide usa ca-l iau![]()
Getik tin pumnii la dentist
Simina spor la treburi...ce sa zica mama ca a zis care din ei a facut ca amandoi au fost acolo, dar eu stiu ca Rares nu face asa ceva ca dor sunt acolo de cand s-a nascut si nu s-a atins de ele
doar astea cu Danonino fosforescente le-am pus acuma si tot asa doar se uuta la ele nu sa le dea jos...in fine e distrugator micutu, n-are ce-i face.
multi
Ema asta ma gandeam si eu ca e imposibil sa fie asemenea imbecilitati in lumea asta dar mai stii? te revolti cand asculti asa prostie dar si am murit de ras, dar ce ton avea cucoana, sa mori nu alta...
si mai zi-ne de bestiuta!
Simina 
La Multi Ani mamei, sa fie sanatoasa, bucuroasa si sa traiasca o mie de ani!
Picky n-ai ambitie dc nu o dai la Viena
da ce specimene, te doare capu
..sper si eu sa se schimbe copilul ca e prastie rau
...asa deci pregatesti deja lucrusoarele pt printesa mica
, abia astept sa o vedem
imediat scoatem agitatele si-ti facem galerie![]()
Uite ca a aparut si Cris pana am terminat eu de citit printre joaca cu piciu stiam eu ca nu renunta asa usor![]()
Va las ca trage Rares de mine...azi e gata masina si de maine intra al meu in pita, sper sa recuperam cumva ca suntem rau in gaura

Va pupez
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
autostrada cu no 2
:
picky multam,ce a crescut fata mea(cra-cra,zise cioara,adica je
)
mady ce fain ca-i place matematica,nu zic ca nu-i frumoasa..dar e musai sa te ti de ea si sa nu pierzi nici o lectie ca altfel se rupe firul si nici ca-i mai dai de capat
.Pai in cazul meu eu ce parleala scot fata?ca ma bucataresc non-stop aproape
.ce bine ca au iesit maselutele
hai ca usor-usor scapam noi de chinul cu dintisorii
adina manca-l-as eu pe el de teroricos

.multa sanatate si vezi sa nu dai raceala la pui
getik CALMMMMMMMM fata,inceraca sa gestionezi altfel situatia cu socrela si fara sa te mai certi cu al tau,da?
elena
tu ce mai faci?ne e dor de tine..
lavi clar dragos a detronat-o pe a mea la capitolul teroricime
.Moamaaaaaa,cate boli au putut sa colecteza saracele,multa sanante sa se faca bine
Off si cu masina chiar e trist rau,de abea va revenisera-ti si voi aleaca si acuma alta
,dar sa sti ca daca sunteti uniti,treceti voi peste orice greutate
.Cum fata ce esenta??de rom sau vanilie of course
.pai astia de la dobrogea sunt tari daca au ajuns pana incapatul celalalt al tarii
.da,poza aia
cata munca de lamurire am dus cu ea ca sa-mi recuperez ruleta 
,ca tzatzarul a ramas tot pe ea pana seara la culcare
.

BAZAR
cris_82 spune:
autostrada cu no 3 ![]()
:
calipso lasa ca si eu tanjec uneori dupa liniste si o seara linistita cocotata in varful patului la un film si galagie.Ca sa nu mai zic ca nu stiu cum sa ma fofilez mai repede cand e vorba de chindii![]()
mady excat asa si eu,chiar am devenit anti-sociala si nu-i bine deloc.iar daca e pe undeva vre-o obligatie de mers..stau ce stau,si daca mai incepe si cineva sa cometeze aiurea,pai imediat ma car,chiar daca nu a trecut nici o ora de cand am ajuns
.Fata,doar m-am ofticat,nu m-am enervat ca s-a scumpit in draci crema aia anti-riduri si nu-mi mai permite buzunarul sa o am la discretie..uite ca am adoptat tactica asta,cu toate ca nu-mi place,dar decat sa ma trezesc ca pierd iar ditamai listoiul..
mady pai si pe mine de ce puii mei nu ma invita numeni nicaieri
ca nu am nici o insipratie culinara la ora asta si vad ca acus o apuca foamea pe terorista
getik te asteptam cu vesti,sa ne spui ce ai facut la dr.
simina daca-ti spun ca nici nu se joaca cu ele,ma crezi?mai interesant e sa scotoceasca in sertarele mele si ale lu tasu 
.......ooooooo e rost de distractie la voi deci,LA MULTI ANI mamei tale,sa fie sanatoasa si fericita alturi de familie si nepot

ana spor la treaba

BAZAR
cris_82 spune:
si ultima suta de metri din sosea ![]()
:
picky pai o data din prostie banuiesc ,si o data a fost de vina terorista![]()
lavi nasol cu vremea asta asa schimbatoare,si vad ca se anunta niste zile foarte friguroase cu lapovita 
Normal ca nu ma las eu asa usor
,si verifica cardul deseara pls
Na ca am terminat

BAZAR
emanouela spune:
eu nu mai inteleg nimiccccc

...ce-ati facut din pagina asta
bestia cica acu e intelectuala.....are niste carticele cartonate cu animalute si se uita in ele si comenteaza, are o privire intelijenta zici ca-i Einstein![]()
cris_82 spune:
te rog sa lasi bestia in pace cand se informeaza,da?
si ce am facut la pagina?

BAZAR
calipso_zeus spune:
Apai nu stiu ce am o fi varsta,o fi maturizarea ca desi am fost la multe petreceri cu dans si lume buna si muzica,nu am chef de nic`.Stau si ma duc dupa doua ore sa dorm,Ca nu mai suport.Oare de ce naiba ca doar imi placea..pana a naste eram sufletul petrecerilor fara mine nu se facea nimic,dar nimic nici la servici nici la prieteni.Acu`parca nu-s io.Sau oi fi IO ASA?
In fine fata nu doarme are chef de bascalie io cu ochii in gura,balamuc in casa si tot asa..
va pup
Picky_toto spune:
Cris sa inteelg ca te-ai pus tu pe treaba cu autostrazile, ca daca astia de la guvern nu vor sa le mai faca din lipsa de bani le faci tu, nu? macar virtual...asta care-i continuarea autostrazi soarelui? sau aia inceputa de la unguri si neterminata la romani?
Astept reteta sa o notez..si astept sa-mi adoamra fata sa ma pun pe calcat. Asa am auzit ca usnt belgiencele cam le place....si cica mult..barbatii sunt mai de-ai casei, mai cu copii, mai cu familia.. iar unii care se respecta merg in cluburi speciale ptr cupluri unde isi schimba parteneri intre ei ![]()
Lavi te rog frumos mama..orunde numai sa nu fie uniforma ca eu si dumanaaa si vreau si ai mei copii sa fie la fel..mai tarziu...nu stiu doar pe zi ce trece am impresia ca unii sufera grav cu capul
Lavi ton ca ton dar nu ai observat dictia..accentul clar..se cunostea mama ca si ii ea a investit masa mii de euro ![]()
Cris si nu l-ai pus pe al tau sa o intrebe pe Miru, daca el e rau sau nu?! Idei nu prea are nici el..mi-a venit acum doua zile cu numele LANA
, ma lasi....deci suntem rau in pana..nu prea ne place mai nimic in afara de nulele gasite si de cel al Stefaniei...asa ca ...deci vreau un nume nu prea iesit din comun..un nume usor de pronuntat si ptr romani si ptr belgieni...
Ema te rog frumos..lasa bestiuta sa discute cu animalutele, ce vrei si tu...mai bine decat sa-ti verse apa din fierul de calcat, nu?!
A mea tot face singura puzzel...tacsu aseara mirat.."ce le face singura?".."da..ce pana acum nu ai vazut-o?!"....Numai ca de multe ori se plictiseste si vrea ajutor..pe mama ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai