**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 12
cris_82 spune:
pun doar noutatile,cu raspunsurile revin mai tarziu
http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/Din2011#5563917465695430162
P.S ATENTIE DRAVIDUTELOR !!POZE CU CARACTER POFTICESC![]()
![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Picky_toto spune:
Lavi vazut pozici cu noua freza a frumosului si-mi place
ii tare mumos 
Cris dar ce a avut? iar dintii? si iar retete?aia e reteta de la prajitura din pozele tale..unde trebuia sa scrii atentie gravidelor..nu?! ![]()
Mady si stii ce bine e sa mai gateasca sotul din cand in cand
sa nu uiti sa dia anunt la ziar..si sa ne spui in care ziar ai dat sa citim si noi anuntul, da?! ![]()
Cris cu florile esti tare...macar baiatul a avut intentie buna dar a zis ca nu-i meserie ptr el sa aduc flori la nevasta..te-a prostit acum 9 ani ce mai vrei
Al meu insa mi-a promis tot in trecut ca imi va aduce flori o data la 2 sapt ...si s-a tinut de promisiune..o perioada..apoi a incetat ..mi-a mai adus flori la nasterea fetei si de atunci inca o data ..acum astept de ziua mea si la nasterea bebelinei...deci vezi al meu tot imi aduce mai des ca al tau flori ![]()
Adina pai ai venit la cafea si ai is disparut?! pe unde umbli?
Calipso e bine ca vrea la olita..noi inca nu suntem asa avansate...eu ma voi multumi daca pana cand intra la gradi sa ii scot pampersul de zi ca stiu ca nu primesc copii la gradi cu pampers..asa am auzit..insa nu stiu daca-i adevarat
..ala de noapte inca nu am pretenti. la multi ani cumatrului 
Ema cum erau eugeniile odata in rocate doua puse una langa alta il lungime, nu una peste alta..erau moartea mea..mancam la greu...erau atat de bune si fragede..acum nu mai au acelasi gust.. si nici nuga nu mai are acelasi gust..pacat ... 
Simina off imi pare rau ca ai asa multa treaba la job...ca intrebai de copii atomici..ma a mea nu-i chiar asa cum l-ai descris pe Andu, e mai cumintica..mai dependenta de mine...cand papa o pun in scaunelul de masa, rar ii dua pe canapea sa pape..dar imi sta cuminte...numai ca in ultima perioada a redecoperit placerea de as baga mainile in mancare si se se unga cu ea ca si cand si-ar da cu crema pe maini
se face ca un mic purcelusi 

Simina vad si eu la stiri ca nu e chiar asa pe roz cu grima porcina...eu zic mare atentie, evitati locurile aglomerate pe cat se poate si sa dea domnul ca daca vine frigul sa mai inghete din virusi 
Calipso ..am avut si noi bone..le cma faceam zile negre..toti 3 fratii, apoi pe la 5 ani am avut o perioada cand eu aveam grija de fratele meu pana veneau ceilalti ai casei, ca parintii erau la munca, sora mai mare la scoala, cea mica la bunici, iar fratele cu mine acasa...asa ca baza era in mine...deh eram mai descurcareata...apoi au fost bone..le uram ca ne obligau sa ne culcam la pranz ..si ele sa vb la telefon pe banii alor mei ![]()
Cris da la ce gradinita vrei mama sa o duci?
Ema eu sunt inca socata ..nu imi pot imagina ca exista astfel de duamneeee cu astfel de aberatii si pretentii...doamne ce lume ..ce democratie 

Am recuperat tot..si mi s-a trezit si fata si a inceput si ploaia.....imediat vine si sotul sa vedem ce bagam ca cina ..ca eu nu am nici o idee 
Un dialog de duminica intre mine si fiica mea
:
Eu intreb: "Stefi e cuminte?"
Ea raspunde:"Nuuuu" dand si din cap.
Eu intreb: "Stefi e rea?"
Ea raspunde: "Daaaa" la fel, dand din cap.
Eu: "Mami e rea?"
Ea: "Nuuuuuuuu" dand din cap.
Eu "Tati e rau?"
Ea se uita spre tati si vede ca tati se uita la ea..raspunde cu jumatate de gura "Nu" dar ar fi vrut sa raspunda altfel..numai ca stie ca poate tati o pedepseste ![]()
Ieri spre seara fiica mea a reusit sa deschida usa de la living..bine ca am fost pe faza...de acum incolo trebuie sa inchidem si portita de protectie ca altfel iese pe hol si poate sa-mi cada pe scari ..ce mai deja cresc...
Tati aseara a realizat si el...inca putin si o luam de la capat..cu colici, nopti nedorite..plansete..
.oleaca speriat dar a zis...asta e trecem noi si peste ....
Ce mai deja usor, usor se apropie si la noi marea clipa...venirea printesei mici...Apropo nu ne-am decis la nume inca..avem o varianta...da nu prea suntem siguri daca va ramane sau nu..mai ne gandim, mai negociem..
V-am spus ca am visat ca nasteam si eu nu aveam nume la fata? si pe moment i-am pus un nume ..Alexandra Vanessa
...Da sotul nici sa nu auda de Vanessa...Stefi vrea Bebe Anna ...asa ca e posibil ca Anna sa ramana....eu ma gnadeam la Anna Gabriella, sotul nu vrea ...asa ca mai e o varianta de Anna Cristina(Christine) dar nu are nici un sfant
...voi ce parere aveti? care ar suna mai ok
???
Oricum vom vedea...mai avem timp sa ne schimbam, deocamdata nu-i batut in cuie...vom mai vedea ![]()
Apropo cat eu o sa fiu in spital cine se va ocupa de schimbat capitole?!
Hai sa vedem cine sare.....eu, eu si niciunul?! ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 pun doar noutatile,cu raspunsurile revin mai tarziu http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/Din2011#5563917465695430162 P.S ATENTIE DRAVIDUTELOR !!POZE CU CARACTER POFTICESC tot o mica terorista am ramas ![]() ![]() ![]() BAZAR |
Cris imi place de Miru e tot mai frumusica si o cocheta

..parca i s-a mai indesat parul si i-a mai crescut si motzul 
...si imi place mult rochita de blugi ii sta mortal in ea
Ce mai, o scumpica mica...o
dulceps: am trecut repede peste pozica de poftit
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
emanouela spune:
cum picky nu are sfant?? are 2 chiar, in ambele cazuri....poi Sfanta Ana e pe 9 sept, Sf Gavril stii cand, iar Christin e pe 25 decembrie....deci 2 sfinti. grav e ca exista si circula printre noi asemenea specimene
Picky_toto spune:
Ema, de sf gavril stiu...stiam ca de craciun se sarbatoreste sf cristian...dar pana la urma nu cred ca ar conta asta asa mult..mai ales ca, exact cum zici tu, fiecare prenume are un sf...decizia apartie nou pe care-l vom sarbatori.iar de craciun ar fi ok, mai ales ca sf stefan e pe 27, ar fi apropiate si cadourile ar fi de craciun
..nu ca am da cadouri de ziua numelui ![]()

05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
seara buna, la toata lumea!!!
picky, moama... ce de-ai scris. alex e foarte istet cand vine vorba de matematica. chiar azi mi-a zis ca a fost cel mai tare din clasa ca au facut un concurs si i-a batut pe toti
. nu mai stiu cu ce se mai joaca. nu prea mai are timp decat o ora la calculator... de jucat nu mai are voie. e frac'su calare pe el indiferent cu ce se joaca. nici bakuganii, preferatii lui, nu sunt in siguranta. e bataie si omor pe orice ar incerca si el sa se joace. la vara ii facem camera lui si se va putea juca si el. ca o sa-i dau voie sa-si incuie camera macar 1-2 ore.
cris, cand e sotul acasa (nu e in tura) ma mai rasfata cu cate un mic-dejun. oricum mi-am scos si eu parleala: le-am facut crochete de peste cu piure si prajitura cu mere (reteta pt. antitalente de la ducky).
picky mie imi place Ana Cristina 

. o sa gasesc un ziar virtual
.
nu mai stiu ce mai citisem, dar revin daca imi amintesc.
aaa... lui mihaita i-au iesit si masele in ambele parti, dar nu am voie sa pun mana inca
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
elena_adina spune:
Salut!
Hai ca mai reusesc si eu din an in Paste sa ma scriu pe forum,dar Razvan al meu devine din ce in ce mai "teroricos"
.
Eu de sambata sunt foarte racita,ma doare capul de simt ca imi crapa,nici ochii nu ii pot misca de durere

.Nu stiu cum mama masi m-am ales cu raceala asta ca nu prea am scos nasul din barlog
.
Razvan,pe zi ce trece tot ma surprinte cu noi cuvinte.In seara asta,pe la 20.30,eram la bucatarie, vine la mine si ma trage de pantalon,il intreb ce vrea si imi zice "daidi nana"=haide nana
,iar azi,cand ii dadeam sa manance,s-a uitat la mine si zice "gata" rastit,e tare nazdravan.
Ma duc si eu in pat ca imi pica ochii in gura de somn.
V-am pupat si va doresc o seara minunata si o noapte linistita!
Razvan si mamy va 
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
getik1 spune:
fetelor m-am certat su tarfa de soacramea, o idee si cu cez in fine o sa va povestesc cand sunt in stare deocamdata sunt varza.
maine dimineata ma duc la stomatolog

fug la nani

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
nicuratze spune:
Buna seara,
LA MULTI ANI cu intarziere sotului de Georgiana,multa sanatate si putere de munca!
(mie imi place mult Anna Cristina)
CRIS,am admirat pe Miru,ce tare e cu privirile ei de cuminte-nazdravana!
Va pup si sper sa recuperez maine.
lavinia.p spune:
Iata apar si eu la orele astea sesi
mancand gris in lapte mi s-a facut o pofta de numa, mi-am dereglat somnul si nu ma pot culca inainte de 2

Azi am avut din nou o zi incarcata, de dimi a venit prietena mea cu Dragos baiatul bataus la noi si a fost ok pana la un moment dat, s-au distrat s-au jucat pana ce iar a inceput bataia pe jucarii, dar eu nu le-am lasat la niciunul jucaria ci o puneam sus dc nu se puteau imparti pe ea. Bineinteles ca a facut ravagii pe aici Dragos..in camera unde e patutul lui Rares are lipit niste actibilde cu desene si cateva actibilde fosforescente cum sunt acuma la promotie la Danonino...ce credeti ca a facut le-a dezlipit toate actibildele fosforescente si le-a aruncat sub pat de nu se mai pot lipi inapoi
iar din desenul cu Tom a rupt o bucata din el, e foarte rau baiatu, Rares e ingeras, dar oricum bine ca nu s-au mai batut
ca astea le pot eu lua din nou nu-i problema, apoi au plecat ei l-am culcat pe Rares iar eu am mers sa-mi platesc din nou o parte din dari si cu coletul la posta.Nu bine am ajuns ca s-a trezit piticu si din nou la joaca cu el. Pe verisoara sotului cu fetita au lasat-o acasa cu diagnostic de faringita, convulsii, enterocolita si angina nu mai stiu de care
maine mai merg sa vada un neuro-psihiatru abia astept sa vad ce zice, iar vara mea cu micuta sunt inca in spital fiindca a luat de acolo rotavirus si au luat din nou boala de la capat
...masina ne costa 1000 ron si n-avem atatia bani
...dar gata cu plansul ca destul m-am vaitat, parca numai asta stiu sa fac in ultima vreme, ma iertati
Cris mi-am notat si eu reteta, sper sa o fac si eu la sf de saptamana dc produce sotul ceva dc nu ma fac pestioaica si pun planul B in aplicare
...nu stiu pe nimeni care sa se priceapa din pacate si s-a dus servo-directia
..multumim de complimente
Mady
ne testeaza Cris dc citim reteta stiu eu si eu vreau sa o intreb ca ce esenta
sa vada ca am citit
...multumim de complimete
, deci ai vazut-o totusi
...da i le las, poate voi pune si cateva mai maricele, dc da te anunt
....fugi cu asa sot de aici, ca poate facem rost de adresa si ne infintam in fata usii si ti-l furam![]()
Getik
Ema
...cea mai buna eugenia e de la Dobrogea si mai nou mananc si Cremita tot un fel de eugenie e super buna
...cand il tunzi?...mie imi place mult dulceeata de maciese si apoi cea de capsuni dar bineinteles puse de mama![]()
Picky ma bucur ca puca mica e mai bine, imi pare rau de sot si de tine, sanatate multa si sa va faceti bine rapid
Simina spor la treburi si sa termini repede cu situatiile
...mie imi place cu musafiri, as vrea mereu sa-mi fie casa plina
..multumim de complimente, da pare cuminte, dar nu pot zice e cuminte dar si rau in acelasi timp
Pe Andutu cand il mai vedem?
Ema nu pot sa cred ca exista asemenea panarame, doamne cata prostie si cat snobism, dar partea a doua ai ascultat-o? http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-ii-180 ia asculta si te minuneaza din nou [:d]
Cris Miru e tare scumpa
tin minte poza cu masuratul hihihi si pizza ce bine arata
Picky multumim de complimente
...tu cand mai mergi la control?...si mie imi place Anna Cristina
Mady nici eu nu pot pune mana pe dinti, i se face greata instant cum ii bag mana in gura
Elena
la toti.
gata am terminat si eu merg la somn, am inceput mesajul pe la 1 si vad ca m-am intins 

Noapte buna!
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!