**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 11
Simina1980 spune:
Salutare la amiaza!
Eu beau o cafeluta si am zis sa intru repede pana nu ma apuc iar de treaba......Offf nu stiu cand o sa se mai termine ca deja m-am saturat-de cand am venit din concediu(daca ala se poate numi concediu) numai in situatii si situatii o tin
.
Acum ca m-am plans putin hai sa va raspund la fiecare cate ceva:
Ema-cu eugenii te pot ajuta eu-ca asta repezinta pranzul in fiecare zi aproape-avem aici o firma care face mancare dar pe langa faptul ca nu e pe gustul meu mai e si scumpa.Iar dulceata de cirese amare as tot manca
.Ia zi mai impletesti ceva?
Cris-chiar ca fac si eu praji d-asta ca are simplu dar sa vedem cand...da asa Andu asa ca am stabilit ca macar ptr o vreme sa nu-l mai duca mamaia la gradinita.Nu stiu daca v-am mai zis dar aici unde ne-am mutat gradinita este peste drum de noi si in fiecare zi cand ies copiii afara il duce mamaia si pe Andu-si ii place tare mult-il ia de acolo plangand-ma bate gandul din toamna sa-l inscriu-bine trebuie sa tratez in prealabil cu educatoare ca e cam mic;om vedea.Dar ce a avut Mirunici azi noapte,cumva alti dintuci?
Mady-deci ieri ai fost un bun contribuabil....eu sincer nu le dau nici un ban ca nici nu beneficiez de ceva daca le dau-o data si o data tot va trebui sa le dau insa atunci voi fi fortata(sa-mi elibereze vreu certificat ceva)ca asa de buna voie nu ma duc.Ce norocoasa esti cu un asa sot.......mai face si al meu d-astea dar rar-bine ca noi nu mancam dimineata doar bem cafea asa ca oricum munca lui ar fi simplificata.
Picky-la multi ani sotului cu intarziere!Multa sanatate si numai bucurii alaturi de printesele lui!
Te asteptam cu vesti bune!
Getik-om reusi noi si sa vorbim la telefon!Faza e ca nu prea pot vb din birou sa se tot perinda lumea.Am vazut martisoarele-sunt tare dragute.
Adina-sigur ca te primim dar nu stiu daca nu cumva trebuie sa cotizezi,aici tratezi cu Ema!
Hai mai zi-ne de Razvanel!
Lavi-frumos cu musafiri dar cred ca si obositor,nu?Off imi pare rau de problema cu masina dar ia vedeti poate iesiti mai ieftin cum zice Cris.Am vazut pozele cu Raresel-un frumos
si pare tare cuminte-cel putin daca ma uit ca sta la poze-al meu se aseaza in pozitia de pozat dar nu sta pana sa apesi pe buton
.
Chiar ca mi-am adus aminte:ai vostri tot asa atomici sunt?in sensul ca nu stau intr-un loc deloc?Andu e intr-o continua miscare-ba se urca pe coltar,ba deschide sertarele la bucatarie,ba se duce la usa.......nu sta o clipa si nu ii e frica de nimic-adik ca ar putea cadea sau eu stiu.Nici cand mananca nu sta intr-un loc-mai ia o lingurita,se mai plimba putin iar mai vine sa mai pape un pic.....doar cand ii e tare foame sta intr-un loc si asta doar pana isi potoleste foamea nu pana termina.
Gata pauza!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Am scris de te doare capu'!litere lipsa,fraze lipsa.
Cris- ma refeream la faptul sa stiu ca se cam exagereaza cu gripa asta dar ca mie tot imi e frica si d-aia am zis ca sa nu se mai duca Andu intre copii-nu cumva sa fie vreunul gripat si sa ia si el!
Mai bine nu reciteam ce am scris ca asa,mai mult m-am enervat pe mine!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
m-am hotarat diseara sun la stomatoloaga sa imi fac programare ca nu mai pot, sa imi faca incizie ce dracu m-io face ca nu mai pot, ary plange in somn asa ca suntem varza
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Am culcat fata asa ca intru la recuperat ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
calipso_zeus spune:
La chestia cu fugitul in timpul mesei nu am probleme.Ea sta in scaunelul de masa si stie cand cere papa se duce la el si incearca sa se catere.nu poate asa ca striga caunelul mama si acolo sta si mananca fara probleme.ma felicit ca am luat unul solid si stabil,o caruta de bani da` si i-a scos nvoie mare.Poa` sa sara si sa topaie in el nu se poate da jos si nici rasturna.Aha.
Dar atomica e si ea si cred ca toti sunt atomici la varsta asta.Pe noi parintii nu ne bagau in seama asa mult ca plecau dupa trei luni la servici.De aia, zic io.Mama a plecat la munca la trei luni si am crescut cu femei in casa.Niste fete extraordinare da` au albit toate trei..erau surori si de alt neam decat noi dar..asta nu conteaza.Au avut grija de mine.
Si fiica-mea sta linistita doar cand se uita la Sesame street.
Picky_toto spune:
Unde am ramas? la pagina 6?!
Simina da si eu zic ca bei cam multe cafele.vezi sa nu o ia inima din loc mai tarziu...mai bine fa o cura de vitamine si o sa te ajute mai mult decat cafeaua
Tava o pregatit impreuna si tu si nasa...eu am pregatit-o cu toti ai casei, ca era si mama si sora..la noi nu a luat motul nasa si sora mea..deci fiecare si-a dat cu parerea..si am pus pe tava asa: chei casa, chei masina, card bancar, verigheta, inca ceva de aur,, pix, carte, termometru, bani, telefon, foarfeca, iconita, perie ptr par, oglinda,o trusa mica make-up(la voi nu e cazul) Tu ca ai baiat ai putea sa scoti unele lucrui de aiic si sa-i pui pe langa chei, pix, carte, card, bani, aur, etc si surubelnita, ciocan, un pahar de vin(stiu pe cineva care a pus si asta a ales copilul..vinul, banii si verigheta
) ..ceva ce un barbat va face ii viitor..
Anna ce frumos ca a inceput Vladut sa se obisnuiaca cu gandul ca tu pleci dimineata si vii seara ..cred ca-i asa scump 

Getik multam de vestile de la Lali, ma bucur ca e mai bine si sper ca in curand sa-i treaca greata si sa reintre in normal 
Mady pai ai baiat destept mama daca deja l-ai pus la sudoku..
cat despre mezin eu sper sa-i iasa maselutele fare prea mare tam-tam 
Cris mama da tu de ce nu-ti faci un restaurant? ca vad ca tot te duce capul la noi si noi meniuri...auzi file herning innecat in demisec alb
eu zic sa te reprofilezi..ca o sa ai clienti...
Cat depsre tipat prin magazin cand sunt uc copilul la bord aici nu-s sanse, la cate natii sunt ar trebui sa le vb in toate limbile ca sa ma inteleaga
si oricum asta-i bine ca nu fac crima la solduri ..am fost o data la un shopping center mare ..si ok am gasit si eu ceva haine intr-un magazin dar vroiam sa le probez..si frate cand am vazut cata coada ii la probat de asteptam 1 ora..am lasat toate hainele si am iesit repejor din mall![]()
Trimit asta si revin
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
sunt un pachet de nervi 

stres,stres si iar stres
parca lucrez cu incepatori in puii mei..nu stiu ce au patiit cu totii,dar azi sunt toti varza

adina cum sa nu te primim fata?ia baga tu aicea ultimele noutati
ema si cine puii mei te pune sa citesti reteta?
apropos..ai cuptor?![]()
simina ce fain ca ai gradinita asa aproape
eu o s-o duc la 30 km departare..cred ca o sa mi se faca lehaminte de drum in fiecare zi
.Se pare ca da,dintii sunt de vina,si cu tot cu nurofen la bord si degeaba
.Atomica????cred ca e prea putin spus..nu are stare nici i secunda..desface tot,cotrobaie,demoleaza si dezmembreaza tot ce se poate,imprastie jucariile non-stop cu o placere sadica
si ii turuie gura pe limba ei si oleaca de-a nostra de zici a a manacat tone de zahar

nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar insemna sa mai si pape ceva cu extra-sugar

getik[/]b ce ai facut?cand ai programare la medic?
calipso
toate 3 au albit saracele?
picky no thx,m-ar rupe astia cu taxele si controalele spagoase pana as ramane numai in chiloti.Mai bine stau in banca mea si ma bucataresc pentu noi cei ai casei
.Eheeee pai inseamna ca eu am bulan ca aicea e la putere romana![]()
[b]ema m-ai omorat fata cu linkul tau..nu stii ca eu nu am sonor?

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Picky_toto spune:
Am revenit...
Anna asa e, nu prea avem alternative, eu doar panadol mai iau dar in rest mai nimic. Docotrul mi-a zis ca pot merge si la stomatolog ca nu cauzeaza anestezia locala dar tot nu m-am dus, parca nu vreau sa risc..![]()
Getik nu a mai plecat doamne de italie? nu si-a mai terminat dantura?!![]()
Lavi mama acum nu-ti mai place ca sotul e mai bun?! pai ia vezi ca te-ai invatat prost..incearca sa uiti si tu totul, stergeti cu buretele si luat-o de la capat, ca un nou inceput. Ma bucur ca ti-ai vizitat bunicii si Rares a fost bucuros ca si-a vazut si el strabunicii
Off nasol cu virusul asta..bine ca totusi o parte din cunoscutii tai sunt mai bine si au ieist din spital..sa dea domnul ca si ceilalti sa iasa..si aici vad ca-i un virus..mai exact gripa noua cu laringita..ca mai toti au laringita uc gripa..ciudat..si mai vad is la tv gripa porcina..ce o sa fie dzeu cu mila 
Mady jurnalul zilnic a intrat in carantina...ce vrei a ramas fara tush
..acum te-ai gasit si tu sa fi cetatean responsabil pe criza asta sa le mai dai is tu banii la buzunarele lor grase..mai bine-i tineai acolo 
Cris mi-a placut faza cu masculul..te vrei matroana mama, nu?! uite ca si eu i-am propus sotului asta mai demult, da nu pe centura ca aici sunt din alea cu bani si au nevoie de satisfactie...numai ca-i cam grea meseria de gigolo...m-am documentat
..asa ca mai bine il las cu meseria lui si caut alceva..m-am gandit ca tot in ro nu se mai cauta dansatoare la bara..sa deschid aici un club..dar trebuie sa vad daca avem si clientela ca belgieni nu-s cu de astea...ei sunt asa mai linistiti..daca iti spun ca aici femeile inseala la greu barbati, ma crezi?! ei is mai de casa..ele mai pe distractie ![]()
Calipso condoleante prietenei tale
Oau pai incurcata treaba si la voi...eu nu stiam ca mama ta inca lucreaza..deci o sa fie greu sa o lasi pe ea cu fata..si de ce nu doresti cu soacra? daca alta cale nu ai..eu zic ca-i binevenita si asta, macar pana o dai la gradinita 
Ema m-ai spart cu nr de mobil..![]()
..auzi da tu il stii pe-al sotului?! eu la inceput ca sa nu-l uit pe al meu in al bagat in memoria telefonului..;iar cand ma intreba careva scoteam telefonul si ma uitam in lista...pe al sotului il stiu pe dinafara de la bun inceput dar pe al meu mai greu...ee da usor usor l-am invatat
pana la urma a murit blitzul? nasol....costa mult unul nou?
Getik mie imi plac cerceii..te pricepi mai bine la ei 
Anna oau ma uimeste Vladut cat de repede a inteles, si cred ca si pe tine te uimeste...ma bucur ca a inteles ca mami vine si pleaca.. Cum se intelege cu ai tai? Imi pare rau ca nu ti-a picat bine ciocolata. Tu ti-ai intrat in ritm la munca? 
Calipso si stefaniei ii place elmo ![]()
Cris multam ca te-ai oferit sa ma ajuti cu reteta...nu-i tarziu nici acum sa mi-o dai ca oricum sambata aveam de gand sa fac/cumpar ceva 
Alexa multam de link o sa intru sa-mi scald ochii pe acolo si o sa caut si pe youtube..poate asa reusesc sa prind si eu ceva virtual ![]()
Mady ce-i place lui Alex? cu ce se joaca mai mult? da o idee 
Lavi off mititele ne rugam ptr ele sa se faca bine..sa ne ti la curent cu starea lor. sanatate multa 
Ema oau ai gasit unul virgin...mama de abia astept sa-l savurez 
multam
Lavi imi pare rau ca iar au aparut probleme..sper sa nu va mai certati din cauza lor .
revin
05.05.2009...si surpriza
Povestea Printesucai
emanouela spune:
simino nu mai tricotez nic, iau o pauza
....ia fa stoc de eugenia, de diferite neamuri![]()

picky nu stiu nici un nr de telef, absolut nici unul
nu-mi incarc capul cu nr de telef. blitzul e cca 130 parca, deci nu e un capat de lume
cris n-am cuptor incaaaaaa...si fa-ti in pana mea sonorul...la funtia ta nu ai sonor la pc....ntz ntz ntz![]()