**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 10
lavinia.p spune:
Am pus si pozicile cu Rares tunsulici sa nu raman si eu datoare sa strige Cris dupa mine
ca eu cu reteta dupa ea ![]()
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Ianuarie2011Tunsulici#5563652427357086290 ....sunt befor and afgter
sper sa va placa.
Va pupez!
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa..doar ce m-am trezit..m-a innebunit fi-mea azi noapte cum miorlaiturile,si pe la 6 dimineata nu am mai fost in strare sa fac atatea drumari pana dincolo la ea si am adus-o in pat cu noi si am bubuit somn![]()
![]()
![]()
acus sa va sevesc cu o 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

si o retetata de praji cica
:
pentru blat
- 3 oua
-8 linguri lapte
-8 linguri ulei
-8 linguri zahar
-8 linguri lapte
-1 plic amoniu de la dr. qetker
-faina cat cuprinde
Coca rezultata se imparte in 3 bucati,din care vor rezulta foile la praji. Se coc pe spatele unei tavi,cel mult 4-7 min.
pentru crema:
-1 l lapte
-11 linguri zahar
-esenta
-11 linguri faina
-1 pachet de 250g margarina unirea
-2 linguri cacao
-1 tableta de milka cu lapte sau noisset
Lapetele se pune pe foc cu 11 linguri de faina si 11 de zahar,si se amesteca ctot timpul,pana se ingroasa bine.Se adauga cacao si cioco rupta in bucati mai mici si se amestece in continuare la foc mic.Dupa ce s-a topit cioco,se ia de pe foc si se adauga margarina(care a astrat la temp camerei in prealabil) si se amesteca bine de tot.Asda fierbinte,se pune pe foile coapte mai devreme.Se da la rece cel putin 4 ore.Dupa ce s-a racit bine,se taie si se serveste.Deasupra se poate pune nuca de cocos,stafide sau nuci caramelizate.
lavi am pus reteta
.Offf,ai pe nimeni cunoscut care sa se priceapa la masini?ca la servie te costa cat nu face..dar ce simptomalogie are?.Fata,gripa asta cu care tot fac astia furorir pe la tv,se lipeste de tine nasol,numai daca in prealabil nu suferi si de alte cateva boli,da?Deci este exclus
.Mami..ce flacau ai

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
madyrizi spune:
neatza!
cris, asa mai vii de-acasa.
super praji, da' n-am inteles acolo... 8 linguri de lapte, bla, bla... 8 linguri de lapte... sper ca se pune doar o data, dar ai vrut sa ne incurci sau sa vezi daca citim reteta
. si mihaita e marait. cum nu-i convine ceva... mrrr... crr... si ma enerveaza la culme. o fi prins ideea ca asa obtine tot ce vrea fara sa faca efort. tre' sa pun bata pe el, ca incepe sa se smiorcaie din orice.
lavinia, mami, ce baietel superb!!!
si strengar... se vede
. si lasa pt. cris toate tzoalele, sa se simta ea bine, ca la bazar destul se vaita ca nu-s si pt. ea
.
fetili, voi aveti idee ce bine e sa-ti faca sotu' micu' dejun si tu sa stai, ca o pleasca, sa barfesti pe net? moa... e super-extra. sa stiti ca sotul meu face cele mai bune mic-dejunuri: ca sunt facute deja. nu conteaza ce pune, conteaza ca-s la botu' calului 
restul fetelor... parasenie totala... o sa dau anunt la ziar "pierdut compania de buburuze. gasitorului recompensa: o barfa mica".
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
Ce vrei fata?m-am pierdut inca o data in 8 linguri de lapate la ora asta![]()
.Multam fata,chiar ca greu ma agat de cate ceva la bazar pe masura mea

Adica tu vrei mic dejun la pat din partea soatei? fericitoooooooooo ..al meu mi-a adus de 2 ori flori in 9 ani de zile de cand ne stim,asa ca nu am pretentia si la altceva..

BAZAR
getik1 spune:
neata am venit la 
iar ma omoara maseaua
.
va pup fetelo si revin mai incolo
lavi super piciu tunsulit
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
elena_adina spune:
Neata!
Am venit si eu la o cafeluta..ma mai primiti?
Razvan si mamy va 
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
calipso_zeus spune:
Neatza...ce faceti fetele?
Azi e urat afara

Asta e ce sa facem in casa mai ales ca are gatul si gingiile rosii.Eu cred ca e de la afurisitii de dinti batu-i-ar vina de nesimtiti.
Mama lor de dinti.Mai nou nu vrea sa faca decat la olita.Pana si nopatea se scoala de fapt doarme dar se scoala in fund si zice...tus tus mama tus si nu adoarme iar pana nu o pun pe olita...offff pana la urma s-a saturat ea si a adormit si a facut in pampers.Iar ziua..imbraca-te dezbraca-te...de cate sapte opt ori cel putin.
Mda....dar totusi e de bine nu?
Azi implineste cumatru` 30 de ani si da petrecere...mai iesim si noi oleaca.
El e ciufut cred ca zice ca imbatraneste dar ....las` ca-i bine.Chiar sa-l sun sa rad un pic de el.
mai vin io va pup.
emanouela spune:
neata mandrelor
da ce faceti????![]()
mady mama face....ea e conservatoare....face cozonaci in casa, compoturi, dulceturi
...eu nu ma omor insa dupa dulceturi decat cele de cirese amare, visine si caise. pe mine ma apuca nostalgiile cand cumpar eugenia, din Romania....nostalgie si dir, da nu mai au acelasi gust, parca![]()

asa sa faci Lavi ca am un chef sa ciomagesc pe cinevaaaaaaaaaaa, mama mama
vz pitic...abia astept sa-l tund si eu pe Darus
cris manca-ti-as eu gurita aia cu retetele tale.......n-ai deloc suflet...ce cuscra am si eu....ntz, ntz, ntz
inchei cu
PICKY Sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos
La multi aniiii!!!
Picky_toto spune:
Neata
Multumesc fetelor ptr urarile sotului, o sa fiu fata buna si o sa va servesc cu 

si cu ce va mai pofteste inimioara 

Fiica mea inca doarme..ce o fi cu ea nu stiu
E mai bine, tot pe tratament, ragusita si cu tuse. Pe sot il intoarce din nou ca il doare gatul si nasul infundat, iar eu ..cu durere de obraz si nas infundat..si fara chef de nimic.
Dar imi fac azi timp sa recuperez ca altfel raman in urma rau de tot si nu-mi place ![]()
Va pupic si revin eu ..usor, usor ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
treceti imediat pe pagina 1 ca altfel pun batzul pe voi

BAZAR