Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu am facut asa:

am calit in unt praz, ardei rosu (cateva secunde) apoi am pus apa si restul legumelor: ciuperci, dovlecei, sfecla, cartof, broccoli. cand au fost aproape fierte am pus ochiometric cous-cous. la final o lingura de bulion. am oprit si am pus o legatura mica de patrunjel verde. si gata

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

noi am fost afara mie mi-au inghetat picioarele, Carol s-a simtit minunat desi sunt -7 grade la Bucuresti. interesul bata-l vina... a mers de manuta avand in vedere ca e gheta pe jos si sansele de a cadea sunt destul de mari micul smecheras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Selen chiar la tine ma gandeam azi! Bine ai revenit!

Lali mami ma bucur ca te simti mai bine!

Si eu i-am dat lui Mihaita sfecla rosie in suc (cand am avut de la bunicii de la tara) si nu a zis nu...el oricum fara sucul de fructe este rau de tot.
Eu ii dau lapte de vaca bio de 1.5% de la dorna de vreo luna si ceva si vad ca ii place parca mai mult decat cel praf. Noi praf am incercat nan si milumil.

Vad ca de ceva vreme Ramona si Mihai se impaca parca ceva mai bine (trecand peste momentele Ramonei de gelozie). Mihaita nu vrea sa o pupe decat pe ea...noi mai la coada

Azi nu am iesit afara dar ieir am fost la sanius si ne-am distrat de mama mama.

Monikus ce faceti mami?

Mady pe unde esti?

Eu sunt prin preajma!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Laura.

Ioana sunt tare smecherasi acum .

Fetele,vreau si eu o reteta de supa aratoasa si gustoasa,fara ceapa daca se poate si cu cat mai putine grasimi . Stie careva sa ma invete?

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Laura.

Ioana sunt tare smecherasi acum .

Fetele,vreau si eu o reteta de supa aratoasa si gustoasa,fara ceapa daca se poate si cu cat mai putine grasimi . Stie careva sa ma invete?

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

supa de pui, supa de legume, supa de rosii, supa de linte, supa crema de legume, supa de ciuperci eu din astea fac mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

sau supa de galusti varianta clasica sau varianta rosie (cu suc de rosii):)

Mergi la inceput

'neatza!!!
V-am lasat niste cafea aburinda in ibric ,eu revin mai pe seara,ca am niste trebusoare de facut azi .
Va puuuup !!!

Mergi la inceput

howdy lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna

Slaba miscare azi...profitam de usoara incalzire? Noi am fost si ieri si azi in parc chiar daca a fost mai frig si Alexandra s-a simtit excelent. azi ne-am jucat si cu 2 copilasi ioesiti cu mamaiele lor la plimbare.

Ma uit la europene la eurosport - la patinaj artistic. F frumos:)

Va pup si o seara faina:)

Mergi la inceput

Ma,eu va alerg cu ,ce naiba!!! Pe unde imi umblati? S-a incalzit nitel afara si ati iesit ca mustele la soare? Eeee, hai,toata lumea la apel!!!

Mergi la inceput