Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Selen, pupici si te asteptam mai des:) Pupici si lui Ebru cea isteata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Danutza multumesc mult
Lali draga de tine, cred ca trebuie sa te simti cea mai fericita si implinita femeie.Felicitari.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulia nu pot sa ma laud cu ceva deosebit, in ultima vreme progresele sunt in domeniul "vorbirii", repeta din ce in ce mai multe cuvinte, pocit bineinteles, dar important e ca incearca si incepem sa ne intelegem in rest, jocurile deja sunt floare la ureche, cerculetele, formele, puzzle-urile, recunoaste tot mai multe lucruri din carte, asociaza deja culorile, desi inca nu m-am apucat sa o si invat cum se denumesc multe si marunte, na, ca toti dovleceii
sa stii ca la olita nici noi nu vrem, dar inca nu imi bat capul, daca are o perioada de "nu", nici n-o sa vrea! eu voi incerca la vara, o s-o tin in chilotei si va fi mai usor de pus pe olita...in 3 luni, pana ma intorc la munca, sper sa reusesc, sa n-o las pe soacra-mea sa se ocupe...

Danutza, Ioanna

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Selen ai dreptate, fiecare dovlecel e cel mai cel.Insa imi place sa citesc despre fiecare copil de aici, parca mi-l imaginez cum face ce se lauda mami a lui.Deja vorbim de copii, nu mai sunt bebeluti, puii de ei.Pup frumoasa ta si pe tine

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaaaaa!!
vreti? Sau un ceai de fructe ? Eu ieri nu am mai deschis pc-ul,am fost asa bucuroasa ca nu mi-a mai fost asa rau,ca am facut curat si mancare ( nu mai facusem nici una ,nici alta de vre-o 3 saptamani,saracul sotz ). Dap,placebo ,ne-placebo,bine ca functioneaza,pot bea ceva lichid .
Da Iulia a raspuns bine Danuta,vine surioara sau fratior pentru Paul. Si daa,sunt cea mai fericita,pentru ca voiam bebe 2 cu varsta apropiata de Paul .
Am vb cu un ginecolog la telefon,i-am spus ca am fost la urgenta atunci,ce mi-a spus dr de acolo,si cine era,ca iau acid folic si pregnavit ,si a spus ca e foarte bine,pot merge dupa 1 februarie la control,sa il sun cu o zi-doua inainte sa facem programarea.
Selen ti-am dus dorul,sa stii . Si cand m-am intors saptamana trecuta de la sora-mea,ma uitam la indicatorul de Cumpana, de la Real,si am vazut ca sunt doar 3 km pana la tine...Pai 3 km pentru mine sunt plimbare ! Ma bucur ca evolueaza atat de bine dovleceii. Paul nu recunoaste inca forme,sau cel putin nu arata asta,nu repeta decat tonalitatea cuvintelor, de sunete nu vrea sa auda ,dar ma uimeste pe alte parti... Azi si-a desfacut singur canita cu pai,a dat capacul la o parte,a baut laptic,si l-a inchis la loc ,s-a jucat cu mingea prin camera,o arunca de colo-colo,si da cu piciorul in ea,s-a jucat cu o morsa alba de plus,a iubit-o,a leganat-o ...

Va pup,revin mai tarziu,acum merg sa incerc sa mananc ceva,ca imi e foame,si nitel greata ,sa vad la care ii pun capac.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Lali, dar ce activa esti, mami! Bine ai revenit! :)

Mergi la inceput

Daaa danutza ,traiasca cine a inventat ceaiul ekoland ,ca ala m-a pus pe picioare.Sper sa si tina . Azi mi-a fost rau o singura data de cand m-am trezit,am dat sa manance la copil fara sa icnesc la miros de mancare ,deci e de bine.

Mady tinem pumnii pe 14 februarie,sa fie bine .

Ioana .
pe toata lumea,revin....

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

-10 grade la Bucuresti!!! caldut, ce sa zic... lasa, domne, sa fie frig, ca de-aia e iarna

va fata

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

azi i-am dat lui carol sfecla rosie pentru prima data. a fost bunaaaa i-am facut cous-cous cu legume adica si am pus si sfecla la el. bun-de-tot

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Ioanna cum ai facut cous-cous-ul? Eu am facut o singura data ,cu pui si rosii,si mi-a placut tare. Iar sfecla rosie eu i-am dat de mult lui Paul,in suc . Cand eram insarcinata cu Paul am consumat muult suc itzy-bitzy de la prigat ,si era acolo o combinatie yummy de suc din sfecla rosie,mar,morcov si struguri ,parca. Ee,eu amestecam cu mar si sfecla rosie cam tot felul de fructe,inspirata de acolo,si Paul era incantat. De ceva vreme nu am mai facut. Cred ca ma reapuc .

Mergi la inceput