Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Helau,helau
, neatza fetelor!!
Maai,am copil mai,mi-a adus soacra baiatul, cu cateva vanatai in plus si doua masele
,si face o gramada de nazbatii noi... Cum a intrat in casa a inceput sa tipe de fericire si sa danseze,acum se joaca prin casa cu doua sticle de apa,de duce de colo-colo.
Iulia multam pentru tratatie de dimineata , azi am baut un ceai de fructe in care am pus si nitel ghimbir si parca e mai bine ( o fi placebo
?). Imi plac mult citatele tale de la semnatura
.
Si Paul mazgaleste daca ii cade in mana vre-un creion sau pix,dar am vazut ca nu pe pereti ,ci cauta hartie
,chiar am pastrat prima hartie pe care a mazgalit ceva,cu data si nume ,pentru posteritate
.
Croco de cate ori imi cumpar cioco de casa de la magazin ( de aia bulgareasca,ca parca seamana cu cea din copilarie) ,ma gandesc la tine. De lene nu caut reteta sa fac si eu, desi am un magazin aproape unde se gaseste LP Raraul ,si stiu ca iese dementiala cu el. Chestia e ca mie imi place cioco ,dar imi face rau cacaoa ,si sunt in cautare de retete de cioco alba.
Vaai,ce mi-a facut pustiu' prin casa
!!! Toate jucariile au disparut din cutii,si sunt imprastiate prin toate locurile posibile. Se vede ca i-a fost dor de casa
!
Revin,tre' sa se intoarca socrii din oras ,ca au avut nitica treaba .
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
bonjurica 
m-am decis sa fac kefir in casa
astept sa vina in Romania fata care mi-a promis ca-mi da ciuperca. de-abia astept. mie imi place atat de mult dar cel din comert e destul de scump (vreo 5 lei 400ml) si, la cat as bea eu, nu prea-mi ajung banii. i-am dat si lui Carol de cateva ori si s-a declarat mare fan 
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
sa va povestesc ce-a facut ieri machu-pichu meu
mi-a deschis portofelul si a gasit o fotografie de-a lui taica-su si a inceput sa alerge prin camera cu portofelul si sa strige ta-ti, ta-ti, ta-ti
vorbeste la telefon
ia mobilul, il pune la ureche si zice: ao, buiii?! (alo, buni?!) e mortal
mai nou ma striga ma-mi si me-mi 
l-am invatat care e mana stanga si mana dreapta (stiu ca pare SF ce spuneu dar, va jur, nu mint). si le ridica asa de fericit atunci cand il intrebam care-i stanga sau dreapta. acum face si cu picioarele la fel
si, daca tot sunt la capitolul laude,
dupa ce face kk la olita ii zic: hai, fundu-n sus! si el se apleaca si se aseaza cu fundul insus sa-l sterg ![]()
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Ioana, ce baiat destept ai
. Super!
Buna ideea cu kefirul. Totusi de unde ai gasit sa cumper? As cumpara si eu sa vad daca ii place Alexandrei:)
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Ioana, ce baiat destept ai . Super!Buna ideea cu kefirul. Totusi de unde ai gasit sa cumper? As cumpara si eu sa vad daca ii place Alexandrei:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
multumeeesc

in toate hipermarketurile gasesti. e acrisor la gust si un pic acid. mie imi place foarte mult
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
selen80 spune:
hellou!
iar m-am dat disparuta...iar n-am avut timp sa intru, intram doar cat mancam ceva si atunci ma uitam la seriale
am citit cateva pagini din urma
Mady, multa sanatate sotzului, sper sa se rezolve, da-i incolo de bani ca se fac la loc 
Monikus, tu pe la clinici din Turcia ai incercat, pt problema cu ochii?? stiu ca sunt f bune, iar serviciile nu se compara cu ale noastre, la aceiasi bani...
Ioanna super tare Carol!! mie nu mi se pare SF ce povestesti, si pe mine ma uimeste cat de repede invata cate ceva nou EBru
daca inainte trebuia sa repet cateva zile la rand cate ceva ca sa invete, acum e deajuns sa-i arat o data sau de doua ori
si ea zice tot "ao" la telefon si in tp ce vorbesc zice si ea "da..da..." si dupa ce inchid "pa pa"
Lali, ce mai conteaza, placebo, ne-placebo, important e ca functioneaza
cand mai mergi la dr??
la noi programul zilnic este: trezirea pe la 9-9.15, tzitzi, mic dejun pe la 10 (fructe/ o felie de paine cu ceva+fruct/ cereale+fruct), masa pe la 13.30-14 (dupa cum mi se pare mie ca ii este f somn sau mai rezista juma de ora..), somnic 2 ore - 2 ore jumate, pe la 17-18 iaurtel+fruct, 20.30 cereale cu LP din 180 ml apa...darrr...pe parcursul intregii zile rontaim "pititzi" (=biscuiti), pufuleti, rondele de orez (am gasit unele f bune la Real cu mei si porumb), bucatele de fructe....
nu prea bea lapte....daca ii pun 60 de ml, ori de vaca, ori praf, se pacaleste cateva guri, apoi nu mai vrea, cere apa.....in schimb pofteste daca mananc eu lapte cu cereale, asa ca ii dau cu lingurita si ei.....e cam bataie de cap, dar decat sa nu bea deloc, ma chinui asa....
Ioanna, multumim de ponturile cu cerealele, o sa-i iau si eu ce gasesc pe la plafar si revin cu nelamuririle la tine
of, mi s-a suit in brate si nu ma mai lasa, revin cand doarme ea

de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
iuliapapusa spune:
Ioana nici mie nu mi se par SF ce povestesti.Si Stefi ma u
imeste de cate invata de la noi poate fara sa ii aratam ci doar din ce vede.Este o scumpete si o razgaiata.Ce ma supara este ca nu se impaca deloc cu olita.Nu vrea sa stea deloc pe ea.Nici macar imbracata.Am luat si colac de toaleta pentru copii f frumos cu desene si nici asa nu vrea.Eu o sa mai incerc, nu ma voi da asa de usor batuta.
Selen multi
si
ca mi-a fost dor de tine si ursulica scumpa.Ce mai faceti?Ce progrese a mai facut Ebru?
Lali ma bucur tare mult ca te simti mai bine.Eu necitind mereu nu stiu ce s-a intamplat.Ce ai patit?
sa te mai binedispuna putin.Paulica fara frica ce mai face?
Kefir mancam si noi.Ii face reclama si la tv.
Mady
multa sanatate la soata si bine ai venit(scuze ca a fost cu intarziere
)
Fug ca deja nu mai poate luta ca ma vede ca stau degeaba.
Tot prin preajma sunt.Poate reusesc sa o culc putin
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
selen80 spune:
poate o mai pacalesc putin cat e ocupata cu portofelul meu ![]()
brocolli eu i l-am dat aburit cu cartof dulce, ca si Catalina, sau ca si garnitura la peste, cu cartof normal....sau in combinatia clasica de legume am pus si cateva buchetele de brocolli
despre ce ati mai vb....? eu pe Ebru o bag in sac de dormit, invelita cred ca n-ar dormi nici ea, nu ca n-ar vrea, dar la cat se agita nu ar sta nimic pe ea....sacul de dormit mi se pare o maaare inventie
noi tinem la 23 de grade temp in casa...
pe cap o spal si eu la 2-3 zile, mai ales ca ne-a crescut pleata (btw, Monikus, chiar ma intrebam daca la varsta asta ar sta la coafor...deci se poate, putem incerca si noi...)..in rest, mai un dus, mai o baita, dupa cheful lu' ma-sa si cat de tare o doare spatele ![]()
cereale si eu folosesc bio de la Milupa, sunt de 3 feluri la noi, fulgi de orez, 3 cereale (orez, porumb si tapioca) si 7 cereale...cele mai bune la gust sunt cele cu 3 cereale, zici ca e gris cu lapte
...dar le alternez pe toate.....
LP folosesc Milupa Milumil 1an+......am incercat Hipp bio o data, dar se dizolva f greu in apa si in plus, cele pt peste 1 an sunt vreo 50 de ron si chiar nu ne permitem
iar trage de mine, nu mai e interesant portofelul...fuuuug
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Ioanna81 spune:
selen 
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Ioana nici mie nu mi se par SF ce povestesti.Si Stefi ma u imeste de cate invata de la noi poate fara sa ii aratam ci doar din ce vede.Este o scumpete si o razgaiata.Ce ma supara este ca nu se impaca deloc cu olita.Nu vrea sa stea deloc pe ea.Nici macar imbracata.Am luat si colac de toaleta pentru copii f frumos cu desene si nici asa nu vrea.Eu o sa mai incerc, nu ma voi da asa de usor batuta. Selen multi si ca mi-a fost dor de tine si ursulica scumpa.Ce mai faceti?Ce progrese a mai facut Ebru?Lali ma bucur tare mult ca te simti mai bine.Eu necitind mereu nu stiu ce s-a intamplat.Ce ai patit? ![]() sa te mai binedispuna putin.Paulica fara frica ce mai face?Kefir mancam si noi.Ii face reclama si la tv. Mady multa sanatate la soata si bine ai venit(scuze ca a fost cu intarziere ![]() )Fug ca deja nu mai poate luta ca ma vede ca stau degeaba. Tot prin preajma sunt.Poate reusesc sa o culc putin de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta "Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster "Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca." |
Lai e gravida si are greturi si ce e specific primului trimestru mai ales cand ai fetita (ea nu stie inca ce e dar noi banuim) :)) Asta are, in rest e bine sanatoasa:)
Lali, cand te duci la doctor si la ecografie?